| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
numerowane miejsca:) - 09/08/2003 09:12
WITAM
MAM TAKI POMYSL MOZE GLUPI ALE ZAWSZE
MOZE W PONIEDZIALEM ZACZNIEMY DZWONIC DO KLUBU I DOMAGAC SIE ZWROTU PIENIEDZY ZA BILETY Z POWODU TEGO ZA KTOS SIEDZIAL NA NASZYM MIEJSCU I MUSIELISMY OGLADAC MECZ NA STOJACO.
|
POGOŃ FOREVER!!!
|
|
|
|
|
|
|
Odp: numerowane miejsca:) - 09/08/2003 09:35
Ze pomysl z numerowanymi miejscami byl kompletnym idiotyzmem ze strony dzialaczy to wszyscy wiemy kibice jedyne co moga zrobic to wyrazic swoje niezadowolenie i liczyc na to ze ktos wezmie to do serca.
|
"Badz uprzejmy miec watpliwosc"
|
|
|
|
Odp: numerowane miejsca:) - 09/08/2003 10:26
Najbardziej mnie denerwuje to ze mam (a wlasciwie mialem swoje stale miejsce ktore jest podpisane markerem) i teraz za cholere nie moge na nim usiasc!"POZDRAWIAM STARĄ EKIPE Z SEKTORA 5"
|
|
|
|
|
Odp: numerowane miejsca:) - 09/08/2003 11:28
> Najbardziej mnie denerwuje to ze mam (a wlasciwie mialem swoje stale miejsce
> ktore jest podpisane markerem) i teraz za cholere nie moge na nim
> usiasc!"POZDRAWIAM STARĄ EKIPE Z SEKTORA 5"
Nie za cholere tylko za 100zl
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: numerowane miejsca:) - 09/08/2003 14:09
Te numerowane miejsca to bez kitu poroniony pomysł. Po co utrudniać sobie życie .
PS. Rob ty prawie w kazdym topicu kogos się czepiasz , jezeli wszystko cie tak denerwuje to nie zagladaj na to forum ......... pozdr all
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: numerowane miejsca:) - 09/08/2003 15:20
Gaca kasaj piety , denerwuja mnie takie lole tylko ... a wypowiadac sie bede bo zyjemy w Polsce a demokracja jest ... i czepiac moge sie kazdego i wszystkiego a jak Ci sie nie podoba to nie czytaj
|
- = PogoŃ SzCzECiN RoX !! = -
|
|
|
|
|
|
|
Odp: numerowane miejsca:) - 09/08/2003 19:27
pomysl z numerowanymi miejscami to jest dobry pomysl poniewaz w calej europie ten system jest wprowadzany tylko ze cala organizacja dystrybucji tych biletow jest fatalnie zoorganizowana!kazdy powinien miec mozliwosc wyboru miejsca a nie kupowac bilet w ciemno nie wiedzac ktore miejsce sie dostanie! ogolnie jestem ZA
|
Robert Dymkowski najlepszy napastnik POLSKI
|
|
|
|
Odp: numerowane miejsca:) - 10/08/2003 09:49
> pomysl z numerowanymi miejscami to jest dobry pomysl poniewaz w calej europie
> ten system jest wprowadzany tylko ze cala organizacja dystrybucji tych biletow
> jest fatalnie zoorganizowana!kazdy powinien miec mozliwosc wyboru miejsca a nie
> kupowac bilet w ciemno nie wiedzac ktore miejsce sie dostanie! ogolnie jestem ZA
>
W wypadku gdyby kazdy kibic mogl wybrac swoje miejsce sprawa wyglada zupelnie inaczej, wtedy mi tez to by nie przeszkadzało...ale tak nie jest
|
Stoi przed nami ogrom zadań. To nasze wspólne brzemię, ale i porywające wyzwanie...
|
|
|
|
Odp: numerowane miejsca:) - 10/08/2003 14:05
Zgadzam sie z boberkiem. Pomysl dobry tylko organizacja slaba. Moim zdaniem rozwiazanie jest proste... W kazdej kasie po jednym (slabym) komputerze z drukarka. Na biletach drukowane numery miejsc (a nie pisane tak jak teraz). Kazda kasa podlaczona do wspolnej sieci dzieki czemu bilety sie nie beda powtarzac. To takie trudne? Tu raczej chodzi tylko o to ze niektorym sie nie chce szmalu wylozyc (a wbrew pozorom az tak duzo go nie potrzeba) i troche roboty wykonac...
|
|
|
|
|
Odp: numerowane miejsca:) - 10/08/2003 15:17
> pomysl z numerowanymi miejscami to jest dobry pomysl poniewaz w calej europie
> ten system jest wprowadzany tylko ze cala organizacja dystrybucji tych biletow
> jest fatalnie zoorganizowana!kazdy powinien miec mozliwosc wyboru miejsca a nie
> kupowac bilet w ciemno nie wiedzac ktore miejsce sie dostanie! ogolnie jestem ZA
>
Moim nieskromnym zdaniem to poprostu czysta głupota bo nam daleko do Europy i niewiem kto od jakiegoś pana 2x2 zarząda żeby odpuscił mi moje krzesełko. Nie wydaje mi się żeby jakiś szczypior w niebieskiej koszulce sie tym zajął. Idea porąbana dlatego iż przez te jaja z biletami musiałem kupować bilet normalny. Nie to żeby to nie było podobne do "Szczecińskiego" traktowania kibiców, ale ten pomysł jest skazany na przegraną.
|
God, I'm glad I'm not me.
|
|
|
|
Odp: numerowane miejsca:) - 10/08/2003 20:32
> Zgadzam sie z boberkiem. Pomysl dobry tylko organizacja slaba. Moim zdaniem
> rozwiazanie jest proste... W kazdej kasie po jednym (slabym) komputerze z
> drukarka. Na biletach drukowane numery miejsc (a nie pisane tak jak teraz).
> Kazda kasa podlaczona do wspolnej sieci dzieki czemu bilety sie nie beda
> powtarzac. To takie trudne? Tu raczej chodzi tylko o to ze niektorym sie nie
> chce szmalu wylozyc (a wbrew pozorom az tak duzo go nie potrzeba) i troche
> roboty wykonac...
100% poparcia dla ciebie!!!!!!!!!!! tylko kiedy to sie uda zorganizowac ??
|
Robert Dymkowski najlepszy napastnik POLSKI
|
|
|
|
Odp: numerowane miejsca:) - 11/08/2003 10:52
Teoretycznie numerowane miejsca powinny być.Ale ja na przykład nie lubie siedzieć pod zegarem więc po kiego grzyba mi bilet na to miejsce. I vice -WC-versa niektórzy walą pod zegar a tu im dają bilet na sektor 7. niech zostanie jak było..
Są piłkarze są kibice jest stadion i sponsor (chyba).
POGOŃ GRA!
pozdro 4 @ll
|
***** Kibicuję Pogoni, reszta się nie liczy *****
|
|
|
- 1
-
|