Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> POGOŃ-Aluminium 1-0 << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
GRZ
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8271 dni

POGOŃ-Aluminium 1-0 - 08/08/2003 20:58
No to ładnie rozpoczeliśmy marsz na należne nam miejsce :)

Ekstraklasa za rok NASZA!!! [Ostatnio edytowane przez GRZ: 2003-08-08 20:59]

Tylko Pogoń, ukochana Pogoń...
Rob :]
Kibic
Na forum od 8951 dni

Odp: POGOŃ-Aluminium 1-0 - 08/08/2003 21:20
No wrocilem z meczyku ...

Nic nadzwyczajnego , mecz z groclinem stal na wyzszym poziomie . Dzisiaj znacznie wiecej kibicow , doping na niezlym poziomie wg mnie mlyn obowiazkowo na srodku na luku nic prawie nei bylo slychac :P

A co do gry pilkarzy to jakos nie mieli pomyslu na gre , tylko czasami Batata - jak zwykle ladny mecz w jego wykonaniu ale w 2 sytuacjach pod bramka dosyc egoistycznie sie zachowal gdyby podal wynik bylby wyzszy, dobre spotkanie rozegral T.Parzy zstrzelec bramki , dobrze gral w obronie , dobry mecz rozegral Rodrigez (nie wiem jak sie pisze) i Matlak , ale obrona dzisiaj grala slabo gdyby nie 2 ww pilkarzy to byloby z 2:1 w dupe ...

1 co mnie razilo w oczy to to ze portowcy nie umieja centrowac ani z rzutow wolnych , roznych ani z pilki , qrcze nie wychodzilo im to (tylko pare razy ...

No ale nic wazne ze pierwsze 3 pkt zdobyte i marsz w gore tabeli rozpoczety !!

- = PogoŃ SzCzECiN RoX !! :] = -
celciusz
Kibic
Na forum od 8916 dni

Odp: POGOŃ-Aluminium 1-0 - 08/08/2003 21:26
mecz na typowo 2 ligowym poziomie.ale zwyciestwo cieszy...

Gaca
Kibic
Na forum od 8624 dni

**

Odp: POGOŃ-Aluminium 1-0 - 08/08/2003 21:40
Byłem , zobaczyłem , pokrzyczalem :D i wóciłem . Co najważniejsze 3 pkt nasze . Mecz nie był tak emocjonujący jak ten z Groclinem . Ludzi sporo , doping niezły. NIepozostaje nic innego jak tylko MARSZ MARSZ MARSZ ... do 1 LIGI :) pozdr all

//User banned//
*zablokowany
Na forum od 8202 dni

Odp: POGOŃ-Aluminium 1-0 - 08/08/2003 21:41
Zwycięstwo cieszy, styl trochę mniej :/ Należy powiedzieć, że Aluminium jest jedną ze słabszych drużyn w II lidze - z kim jak z kim, ale z nimi powinniśmy byli wygrać bardziej przekonująco.
Meczyk baardzo przeciętny, nawet jak na II ligę. Zamiast wykorzystać przewagę w wyszkoleniu technicznym, Pogoń niepotrzebnie grała górą. Dało to efekt w postaci mało ciekawej kopaniny. A że obrona Aluminium w takiej kopaninie czuła się nieźle, długo nie można było się przebić.
Na usprawiedliwienie takiej gry powiem, że drużyny prowadzone przez Janusza Białka słyną z przemyślanej, dobrze zorganizowanej, głębokiej defensywy. A, jak wiadomo, takiemu rywalowi bardzo trudno strzelić kilka bramek.
W naszej drużynie można wyróżnić Batatę (żadna nowość), Rodrigo (jeśli przestanie grać tak nonszalancko, będzie dobrym obrońcą), Parzego (za grę w defensywie) i Drumlaka (wniósł trochę ożywienia, dwa nieszablonowe podania). Słabiutko zagrali Łabędzki (co się z nim stało?) i Kaczorowski (ale to już tradycja). Reszta to jedna wielka mizeria.
Sędziowanie na poziomie klasy B - kompletna beznadzieja.
Kibice przyszli w sile 11-12 tysięcy (mogę się mylić, już dawno nie widziałem tylu ludzi, oko wyszło z wprawy). Na początku doping był OK, potem nasi kopacze skutecznie usypiali publiczność.

Jeszcze jedna sprawa - chyba nie jestem zorientowany. Co to był za transparent, na którym widniał napis "Do P.W. i K.S.P.S. - 7 przykazanie: nie kradnij" (czy jakoś tak)?

Pozdrawiam

henieq
Kibic
Na forum od 8456 dni

Odp: POGOŃ-Aluminium 1-0 - 08/08/2003 21:41
jak dla mnie był to typowy drugoligowy mecz;dziwilo mnie tylko marudzenie coponiektórych kibiców oczekujących nie wiem czego od tych zawodników, a pytajac sie czy potrafia wymienic chociaz pięciu jakoś im nie szlo :>myśle ze w sobote bedzie troche mniej ludzi ,bo wielu sie zawiodło oczekujac jakichs fajerwerków , ale nie pamietają co sie dzialo w zeszlym roku [ momentami zenada ];cieszy jedynie wynik , jest jeden plus przecietnej gry, niektórzy ochlona od swych huraoptymistycznych poglądów; no i jeszcze jedno panie batata wiecej gry zespolowej i tak dla wielu jest pan teraz guru;

na dobre i na złe
Obrazek gif wstawiony na forum
borsuk
Kibic
Na forum od 8956 dni

**

Odp: POGOŃ-Aluminium 1-0 - 08/08/2003 21:50
Co do meczu do byl taki sobie...czuje ze jeszcze troche minie zanim sie przekonam do tej druzyny..Wyrazam teraz swoje poglady i nie kazdy musi sie z nimi zgadzac ale...podobalo mi sie jak kibice zdieli flagi...aha..i wkurwial mnie troche ten 15 czy 16 latek z krzywa twarza co probowal rozkrecic piekielko a zrobil z siebie(wedlug mnie) tylko posmiewisko(bo ja mialem ubaw po pachy:P) Peace!

"Badz uprzejmy miec watpliwosc"
Rob :]
Kibic
Na forum od 8951 dni

Odp: POGOŃ-Aluminium 1-0 - 08/08/2003 21:52
Wlasnie tez mnie zaciekawil ten transparent o co chodzi ??

- = PogoŃ SzCzECiN RoX !! :] = -
Gaca
Kibic
Na forum od 8624 dni

**

Odp: POGOŃ-Aluminium 1-0 - 08/08/2003 22:01
A właśnie - dlaczego zdejmowali flagi ??? i co to był za transparent ??? TY a ten co próbował rozkręcić doping to był taki łysy ?? (jak tak to tez na meczu z groclinem próbowł rozkręcać haha) .

--
Kibic
Na forum od 8720 dni

Odp: POGOŃ-Aluminium 1-0 - 08/08/2003 22:06
zdejmowali flagi bo ludzie niewidizeli !! PIERWSZA LIGA PIERWSZA LIGA MKS !!!!! Bravo portowcy oby tak dalej !!!!

borsuk
Kibic
Na forum od 8956 dni

**

Odp: POGOŃ-Aluminium 1-0 - 08/08/2003 22:12
Tak Gada...byl lysy z rudymi wlosami pod pachami i zajebiscie opalony:D:D:D:D:D Pozdrawiam!

"Badz uprzejmy miec watpliwosc"
ZDR
Kibic
Na forum od 8396 dni

**

Odp: POGOŃ-Aluminium 1-0 - 08/08/2003 22:12
bartollo co ty pierdolisz oni napewno nie zdjemowali tego ze wzgledy na innych bo prawie nikt nie siedzial na dole @!!

Boberek
Kibic
Na forum od 8280 dni

**

Odp: POGOŃ-Aluminium 1-0 - 08/08/2003 22:15
witam ponownie wszystkich forumowiczow po poworcie z 4 dniowego wyjazdu nad jeziorko.........! wrocilem wlasnie dzis i poszedlem na mecz !zwyciestwo cieszy ale styl gry napewno NIE!!!!!ale juz wole brzydkie zwyciestwa niz piekne porazki. cieszy frekwencja i debiut drumlaka i gra bataty, wyparly!

Robert Dymkowski najlepszy napastnik POLSKI :)
Gaca
Kibic
Na forum od 8624 dni

**

Odp: POGOŃ-Aluminium 1-0 - 08/08/2003 22:16
zajebiscie opalony znaczy tyle co blady ??? jezeli tak to napewno to on buhahaha. A jezeli zdejmowali flagi to nie musieli zdejmowac wszystkich , b wszystkie nie zaslanialy :P

ch.
Kibic
Na forum od 8476 dni

**

Odp: POGOŃ-Aluminium 1-0 - 08/08/2003 22:29
Transparent był dziełem piesków Gondora z b.rady klubu którzy do dzis nie moga sie pogodzic z odejsciem Gondora i strata 500 biletów ktore dostawali na kazdy mecz Pogoni.

Opierdalali klub z kasy i wydaje im sie ze to co było za Gondora ma miejsce i za Ptaka.
Co potrafia zrobic dla kibiców i Pogoni pokazali na wiosne tego roku.
Obecnie nie maja zadnego pomysłu na Pogon,nie wiedza jak sie odnalezc wiec probuja zaistniec poprzez takie akcje.
Tak naprawde spalili sie w momencie gdy weszli Gondorowi w d.. i dzis ciezko jest sie im z tym pogodzic.

pils
Kibic
Na forum od 8508 dni

Odp: POGOŃ-Aluminium 1-0 - 08/08/2003 22:32
flagi kazal sciagnac chomik

Wszystkie drogi prowadzą na Pogoń
V...
Kibic
Na forum od 8780 dni

*

Odp: POGOŃ-Aluminium 1-0 - 08/08/2003 22:40
7 nie kradnij do PW i KSPS tak skonczyla olipia i lechia-6liga. Cos takiego bylo napisane.

MKS
Prezes
Kibic
Na forum od 8332 dni

Odp: POGOŃ-Aluminium 1-0 - 08/08/2003 22:40
Meczyk stal na niskim poziomie, ale najwazniejsze, ze wygrali!

Tylko Pogoń!
Helmut
Moderator*
Na forum od 8282 dni

Odp: POGOŃ-Aluminium 1-0 - 08/08/2003 22:46
Mecz jak i doping moglyby byc lepsze, ale jak na poczatek to bylo zajebisice...
Czy ktos dostał bilet za 8zl??? bo ja obszedlem 4 kasy i nic, musialem za dyszke kupic.

Stoi przed nami ogrom zadań. To nasze wspólne brzemię, ale i porywające wyzwanie...
V...
Kibic
Na forum od 8780 dni

*

Odp: POGOŃ-Aluminium 1-0 - 08/08/2003 23:17
te ziomki co rozkrecali byli za mocni:) Ten lysy moze jeszcze jakos wygladal i moga byc z niego ludzie ale...za 7 lat...po co oni sie tam pchaja? juz lepiej aby nie bylo myna niz aby byl taki..

MKS
 - 1  - 2  - 3  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1769009831 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.04 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005