| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Drumlak to szmata!!!!!! - 06/08/2003 07:31
i dziwka jego stara !!!!!!! nie chce widziec w Pogońi tej kurwy!!!!!!bylismy na dnie to ta szmata odrazu rezygnowala z gry w POGONI teraz sa pieniadze to nagle go ciagnie do szczecina niech spierdala scierwo jebane do lubina!!!! nie wiem jak wy ale ja bede go bluzgal ile sil w gardle nawet jak bedzie gral dla Pogońi................DRUMLAK CO? TY KURWO
|
BJJ IS THE BEST FUCK THE REST
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Drumlak to szmata!!!!!! - 06/08/2003 10:06
Dziki hehe
Nie zapomoinaj o tym, ze drumlak dzieki Pogońi juz na zawsze bedzie mial pproblemy z gra gdzie kolwiek, bo gral z kontuzjami aby tylko pomoc Pogoni, teraz ma pokrzywione nogi i co chcila kontuzje i niegdzie go proawie nie chca. A co do odejscia z POgoni wtedy to i tak sie zdziwilem, ze tak dlugo wytrzymal
|
MKS
|
|
|
|
Odp: Drumlak to szmata!!!!!! - 06/08/2003 10:54
Qrdwa pedał Gondor nie chciał starych Pogoniarzy . On nawet nie próbował Drumlaka zatrzymać , żadnej oferty . Przecież nie będzie grał za darmo. Nigdy na Drumlaka nie powiem , że to kurwa ... a tak wogóle to siema dziki
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Drumlak to szmata!!!!!! - 06/08/2003 12:49
he he he Dziki to sie nazywa wejscie smoka ,
a co do Drumlaka to trzeba spojrzec chlodnym okiem, Drumi jak gral w Pogoni to nie bylo mocnych i za to mu szacunek, zawodnicy przeciwnikow nie mogli go zatrzymac i go kosili, w kazdych statystykach po meczowych byl najczesciej kontuzjowany, a kosci nie sa ze stali, czego efekty mamy teraz. A ze werner go nie chcial to inna sprawa i napewno nie z winy Drumlaka
|
Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
|
|
|
|
Odp: Drumlak to szmata!!!!!! - 06/08/2003 14:21
byl najczesciej kontuzjowany,
ech mialo byc fallowany, sorry
|
Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
|
|
|
|
Odp: Drumlak to szmata!!!!!! - 06/08/2003 14:25
> i dziwka jego stara !!!!!!! nie chce widziec w Pogońi tej kurwy!!!!!!bylismy na
> dnie to ta szmata odrazu rezygnowala z gry w POGONI teraz sa pieniadze to
> nagle go ciagnie do szczecina niech spierdala scierwo jebane do lubina!!!! nie
> wiem jak wy ale ja bede go bluzgal ile sil w gardle nawet jak bedzie gral dla
> Pogońi................DRUMLAK CO? TY KURWO
Nie mozna tak mowic poniewaz dla wiekszosci pilkarzy sport to jest sposob na zycie, to jest zwykla praca jesli ktos ci zaoferowal by lepsza pensje niz miales dotychczas(wyłozyl bys bo masz sentymet do tej pracy, a na utrzymaniu masz rodzine). Moze bys pomyslal zanim cos napiszesz?
Ja do Drumlaka nic nie mam...bo bardzo pomogl Pogoni taj jak to napisal Vega.
|
Jestem paprykarzem i się tego nie wstydzę!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Drumlak to szmata!!!!!! - 06/08/2003 15:43
> dziki nie mow takicg dlupot bo jakos kiedys napewno mowiles o nim inaczej !! a
> poaztym przeciez to wychowanek i niewypada zeby takiego talentu nie przyjmowac z
> otwartymi rekami !!
Wychowankiem to on jest ale Stali Stocznia Szczecin, do Pogoni trafil po raz pierwszy gdy mial 16-17 lat.
A co do dzikiego, to zal mi ciebie chlopie. Naprawde zmajstrowales posta na "poziomie".
|
W Pogońi za światem, w świecie bez Pogoni
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Drumlak to szmata!!!!!! - 06/08/2003 16:09
Mocne slowa prawda jest taka ze w dzisiejszych czasach kazdy idzie za pieniadzem, trzeba utrzymac rodzine i zyc godnie, a co do matki drumlaka to nie moge sie wypowiadac bo jej nie znam 
pozdro dziki^
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Drumlak to szmata!!!!!! - 06/08/2003 17:11
Wiesz co!! Jak by nie było to Paweł troche gral dla Pogoni troche akcji ipunktow a przede wszystkim podań, wypracował.. i chociazby za to nalezy sie mu Szacunek!!!
A wyzywanie jego matki .... pozostawiam bez komentarza!! POZDR.
[Ostatnio edytowane przez MaRciNeK: 2003-08-06 17:12]
|
Pogoń Legia!
|
|
|
|
Odp: Drumlak to szmata!!!!!! - 06/08/2003 17:32
Dziki po tym poscie ,po "mądrościach" , ktore w nim wypisales, smialo moge cie uznac za prostaka.......
PS. Co ty chcesz od jego matki ?
pozdro dla normalnych
|
Vi kommer sammen!
Danske liv... Odense...
|
|
|
|
Odp: Drumlak to szmata!!!!!! - 06/08/2003 17:55
no tak...nie pierwszy raz powiem - jestes jebniety
o co ci chodzi czlowieku mało zrobił dla Pogoni
czemu go bluzgasz? bo odszedl? w takim razie możesz wybluzgać jeszcze z 500 zawodnikow (albo wiecej) ktorzy odeszli z Pogoni od 1948. ŚMIAŁO!!!
|
Stoi przed nami ogrom zadań. To nasze wspólne brzemię, ale i porywające wyzwanie...
|
|
|
|
|
|
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
-