| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
POGOŃ 1 - 0 groclin !!!!!!! jaazdddaaaaa !! - 02/08/2003 22:05
Po prostu wspaniale !! Kto nie byl na meczu niech zaluje i to ostro !! Bylo super !!
I co niedowiarki ?? Pogon wygrala a groclin nic nie pokazywal jak na v-ce mistrza Polski to dno kompletne !! Pogon wspaniale rozpoczela , ladne akcje w I polowie , groclin troche potem przewazal ale jakos sie udalo dowiezc 0:0 do konca I polowy .
Poczatek II ataki Pogoni , i tak prawie przez cala II polowe , Pogon miala pare sytuacji dobrych ale nie wkorzystala ich ...
I polowa dogrywki - szalencze ataki Pogoni , super bylo 11 min czerwona kartka dla 6(groclin) nie pamietam kto , ale pozniej to juz tylko ataki Pogońi
II polowa dogrywki - ataki Pogoni i w 26 minucie bramka !! nie douwazylem kto strzelil
Potem to groclin robil kontry a Pogon sie cofnela , ale bylo dobrze , aha pod koniec byl slupek dla grocilnu - myslaem ze wyzione ducha ...
Najlepszy pilkarz meczu : Batata !! gral po prostu super !! wymiatal wszystko w obronie i osmieszal niektorych graczy z groclinu , 2 zajebisty Bugaj ganial przez caly mecz jak nakrecony po prostu zloto nie pilkarz ;D , 3 zawodnik z nr 4 nie wiem dokladnie kto ale super gral w obronie , ogolnie caly zespol gral super !!
Kibice super doping szczegolnie w dogrywce !!
Oby jak najwiecej takich meczy , kto nie byl niech zaluje i to ostro |!!
POGON POGON POGON !!
|
- = PogoŃ SzCzECiN RoX !! = -
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: POGOŃ 1 - 0 groclin !!!!!!! jaazdddaaaaa !! - 02/08/2003 22:21
Kto nie był niech żałuje . Jest poprostu zajebiście lepiej być nie może : walczyli (z taka gra to nawet jakby przegrali 1:0 to bym im klasakał i dziekował na koniec) , odnieśli zwycięstwo ( po prostu zajebioza ) i na dodatek szczęścia Flota jebneła zydzew. Qrwo no czego więcej pragnąć. Piłkare pokazali, że im zależy . Niestety też nie wiem kto był strzelcem bramki, ale to jak narazie namniej ważne , najważniejsze jest zwycięstwo i to z nie byle kim !!! Wszyscy zagrali bardzo dobrze a szczególnie moim zdaniem wyróznili sie : Bugaj (za walke) , Batata(tu chyba nikt nie powinien mieć wątpliwości), ten Łabędź (dobrze mieszał ,, dużo widział i wogóle jakos sie wyrózniał ) no i zawodnik z numerem 4 (pewny punkt w obronie). Poprostu nie pozostaje nic innego jak przyklasnać [Ostatnio edytowane przez Gaca: 2003-08-02 22:23]
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: POGOŃ 1 - 0 groclin !!!!!!! jaazdddaaaaa !! - 02/08/2003 22:27
Dobra juz troche ochlonelem i sie umylem , po malej ulewie ;D ... wszyscy jak sie wpieprzyli pod daszek hehe ja stalem gdzies tam z tylu nawet murawy nie widzialem , ale super bylo ...
Wyparlo tragedia , mial moze 1 2 ladne parady ale reszta do chrzanu , wogole stal tylko w 5 i nawet nie wychodzil do dosrodkowywan , bleee wydawalo mi sie ze lepszy jest , Parzy wspaniale gral z Batata w obronie wszystko wykopywali niech nam zazdroszcza takich obroncow !! chociaz mysle ze batata bardzieby sie przydal gdzies w napadzie , on ma taki ciag na bramke .
Kibice moze nie dopisala ilosc , ale cos tam slyszalem ze biletow nie bylo ze nie wpuszczali ale nie wiem za bardzo o co chodzi , ale kibice zachowywali sie usper szczeolnie taki mlyn nie wiem dokladnie gdzies tam na srodku czy nie widzialem bo plot zaslanial , siedzialem w 2 sektorze i na dole kibice chyba mieli jakies odchyly caly czas grupka bluzgala tylko Liberde , no dobra 1 czy 2 mozna bo popychal Pogońiarzy w polu karnym ale ile mozna I polowa , II , i cala dobrywka n/c , ale ogolnie zachowanie kibicow fajne doping przez I i II polowe taki sobie ale w dogrywce to bylo TO !! super doping byl ..
Normalnie az mi sie lezka w oku kreci , oby wiecej takich meczy , po prostu rox bylo na stadionie , ci ktorzy przeczekali ulewe moga byc z siebie dumni ;D
Wszyscy w Piatek na Pogon !!
aha no i sedzia dupy dawal na kazdym kroku myslalem ze tam wejde na ta murawe i go rozjebie , takie decyzje z dupy dawal ze szok , ale mial zonka bo Pogon wygrala !!a bramki nawet nie pamietam wiem ze Bugaj poszedl lewa flanka i podal w srodek do Dziedzica i on chyba tak strzelil tak jakby pietka czy jakos tak [Ostatnio edytowane przez Rob : 2003-08-02 22:29]
|
- = PogoŃ SzCzECiN RoX !! = -
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: POGOŃ 1 - 0 groclin !!!!!!! jaazdddaaaaa !! - 02/08/2003 22:59
Nio to super Mysle ze pilkarze chcieli tez za wszelka cene pokazac ze to nie zadna piotrkowia tylko Pogon. Bo przeciez dla nas szczecinskich kibicow tak super zagrali. Wiec sa nasza druzyna. Brawa!!
|
Pink Floyd - The Biggest Band On The World
Pogon Szczecin - The Biggest Club On The World
|
|
|
|
|
|
|
Odp: POGOŃ 1 - 0 groclin !!!!!!! jaazdddaaaaa !! - 02/08/2003 23:01
Gratuluje zwuciestwa lecz mimo tego nie przekonuje mnie to kompletnie.
Nie chodzi mi o sam mecz ale o organizacje jego.
Godzine przed meczem ludzie stawali zeby kupic bilet a dostawali go w 10min. meczu
Podzial na sektory - zenada.
Heh jestem ciekawy waszysz komentarzy po paru meczach przegranych
Bo teraz nawet Bugaj jest bogiem ;-)
Mimo mojech niecheci do pana Ptaka i ogólnie calej Ptakopodobnej druzyny gratuluje, bo jakby nie patrzec Ptakovia jest 2ligowcem a Groclin V-ce mistrzem.
PS
Na kogo trafiamy w kolejnej rundzie ?
PPS
Ostudzcie troche emocje bo mozecie nie podniesc sie po porazce
|
Kacowi mówimy stanowcze ... NIE !!
|
|
|
|
|
|
|
Odp: POGOŃ 1 - 0 groclin !!!!!!! jaazdddaaaaa !! - 02/08/2003 23:07
> Moje czary nigdy jednak nie zawodza 
Ty, mialo byc 23C i lekki wiaterek a nie ulewa. Wrrr.
|
... lecz nie patrze na przeszkody i fałszywość gnoji, przeciwność losu boli - my idziemy ku swej woli ...
tatatadam! || głos pokolenia - cios ogłupienia, hołd potępienia, mord zrozumienia ||
|
|
|
|
|
|
|
|
|
- 1
- 2
- 3