| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Pogoń-Groclin.... - 30/07/2003 21:23
Ja stawiam fartowne 1-0 Mam tez nadzieje że na meczy bedzie extra doping a całością pokieruje młyn który bedzie sie znajdował POD ZEGAREM!!
|
Życie nie składa się z oddychania...Tylko z chwil które zapierają dech w piersiach
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Pogoń-Groclin.... - 31/07/2003 00:54
Hilek...Ptak przekona kibiców.Tanie bilety,ładna pogoda,wicemistrz Polski. Ja również nie jestem przekonany co do tego i wolałbym tylko Pogoń Nową ale tak niestety nie jest.
|
Życie nie składa się z oddychania...Tylko z chwil które zapierają dech w piersiach
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Pogoń-Groclin.... - 31/07/2003 09:35
> Hilek...Ptak przekona kibiców.Tanie bilety,ładna pogoda,wicemistrz Polski. Ja
> również nie jestem przekonany co do tego i wolałbym tylko Pogoń Nową ale tak
> niestety nie jest.
Niech najpierw przekona, a później zobaczymy...
|
MW'03
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Pogoń-Groclin.... - 31/07/2003 13:42
Ale glupoty gadacie mamy Pogon w 2 lidze i ch... klade czy sa w niej zawodnicy piotrcovi lecha czy real madryt d tera to jest ,,nasz" klub i jego poczynianiami bedziem sie interesowac !!
A wiec wszyscy w sobote zapieprzac na stadion i nie pieprzyc glupot !!
|
- = PogoŃ SzCzECiN RoX !! = -
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Pogoń-Groclin.... - 31/07/2003 14:01
Ja stawiam 1:1. W dogrywce albo wygra Groclin bo kondycyjnie nas przewyższy, albo doprowadzimy do żutów karnych , a w nich wszystko może się zdażyć. A więc niech wygra lepszy, a tym lepszym ma być zespół POGONI
|
|
|
|
|
Odp: Pogoń-Groclin.... - 31/07/2003 14:17
> ale niby jak ma cie przekanac......glupie pierdolenie
Niech pokaże, że naprawde mu zależy na klubie... Na jego losie, kibicach... Niech pokaże, że chce naprawde zrobić wielka piłke, a nie zrobić kase i zostawić klub na pastwe losu... Wszystko się okaże podczas tej rundy... Pożyjemy, zobaczymy...
|
MW'03
|
|
|
|
Odp: Pogoń-Groclin.... - 31/07/2003 15:08
Hilek mi wystarszy ze klub JEST. Czemu ma nas przekonywac czy mu na nim zalezy? jebie mnie to czy mu zalezy, prawdopodobnnie NIE, ale jak powiedzialem jebie mnie to. Ciesze sie ze mam okmu kibicowac, ze MKS nie zniknął z mapy...
3:1 dla MKSu....
...kurwa pierwszy mecz od 2 lat ktory musze niestety opuscic
|
Stoi przed nami ogrom zadań. To nasze wspólne brzemię, ale i porywające wyzwanie...
|
|
|
|
Odp: Pogoń-Groclin.... - 31/07/2003 15:25
> Hilek mi wystarszy ze klub JEST. Czemu ma nas przekonywac czy mu na nim zalezy?
> jebie mnie to czy mu zalezy, prawdopodobnnie NIE, ale jak powiedzialem jebie
> mnie to. Ciesze sie ze mam okmu kibicowac, ze MKS nie zniknął z mapy...
Co z tego, że nie zniknął z mapy jak może to się stać na 2-3 sezony? Naprawde chciałbym, żeby Ptakowi się udało! Ale poprostu podchodze do tego ostrożnie... To wszystko w tym temacie. Każdy pozostanie przy swoim i tyle... Po co kolejna dyskusja, jak co drugi post jest to samo  
|
MW'03
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Pogoń-Groclin.... - 31/07/2003 19:18
I o to chodzi! Jak wyjezdzalem zdawalo mi sie ze nie bedzie na meczach czegos takiego jak mlyn(przynajmniej narazie) ale wszystko sie toczy szybciej i dobrze! Bedzie latwiej sie zintegrowac z druzyna. Szkoda ze mnie nie bedzie na najblizszych 3 meczach u siebie...
|
|
|
|
- 1
- 2
- 3
-
|