| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Pogoń - Pogoń 1:7 hmm .. :D - 29/07/2003 23:07
> po co nowy temat skoro jest juz jeden na ten temat zalozony przeze mnie pozdro
JAKOS GO NIE WIDZE.
Powoli zaczynam popadac w euforie!!! najgorsze ze w piatek wyjezdzam nad morze i nie bedzie mnie na prezentacji 
Ale w sobote przyjade, wejde na stadion i zobacze....ROZŚPIEWANĄ PAPRICANĘ !!!!!!!!!
życzę tego sobie i wszystkim tym którzy z Pogonią byli w tych najcięższych momentach...
ROZŚPIEWANA PAPRICANA!!! ROZŚPIEWANA PAPRICANA!!! ROZŚPIEWANA PAPRICANA!!!
|
Stoi przed nami ogrom zadań. To nasze wspólne brzemię, ale i porywające wyzwanie...
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Pogoń - Pogoń 1:7 hmm .. :D - 29/07/2003 23:08
No brawo jak na 1 mecz , ale pamietajmy ze to jest 4 liga z groclinem nie bedzie tak latwo ... 
Wszsycy w Sobote na stadion !!
sorry za 2 posty ale restart kompa mialem i cos sie zwalilo [Ostatnio edytowane przez Rob : 2003-07-29 23:08]
|
- = PogoŃ SzCzECiN RoX !! = -
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Pogoń - Pogoń 1:7 hmm .. :D - 30/07/2003 09:53
> boberek gdzie ty założyłeś taki temat ?? nie widze go jakoś . Jeżeli jest to
> sorry ale nie zauważyłem. po
byl juz temat typujemy wynik Pogoń siedlce -pogon Szczecin no ale jak nie zauwazyles to trudno spoko!Mecz z groclinem bedzie chyba poznym popoludniem o 18 albo o 19!
MOJa OPINIA O WYNIKU:
no no takiego wyniku to w najsmielszych typowaniach nie przewidywalem ale sobie ostre strzelanie urzadzili! ale coz nie byl to zbyt wymagajacy przeciwnik zobaczymy jak im ;pojdzie w sobote z Groclinem! ale udalo mi sie wytypowac dwoch strzelcow bramek:bugaja i matlaka!
|
Robert Dymkowski najlepszy napastnik POLSKI
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Pogoń - Pogoń 1:7 hmm .. :D - 30/07/2003 11:46
odnosnie meczu w siedlcach: 7 masek ze Szczecina + 3 Chemik Police + fani Legii z Warszawy, Siedlec , Wyszkowa i innych miescin
po meczu podbijamy do pilkarzy w celu rabacji ich koszulek (sa bez kitu dobre) ale nie chcieli oddawac...
po meczu zostajemy ugoszczeni przez starszych fanow Legii (dziekowa) , jak dotra do mnie zdjecia z siedlec (many powiedzial ze podesle ) to wam pokaze hehe
|
z frajerami kosa z przyjaciolmi sztama
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|