| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: wygrali 2:1 - 23/07/2003 18:14
Kaczuszka dzis byl gwiazdorem w czasie mczu zamiast biegal to stal i nawijal z kolegami. O moj jezusku ci pilkarze juz naprawde chyba czuja sie gwiazdami NASTEPNA WYGRANA POGONI TO CIESZY BRAWO DLA BUGAJA . BUGIGOL I JESZCZE JEDeN I JESZCZE RAZ [Ostatnio edytowane przez bartollo2002: 2003-07-23 20:15]
|
|
|
|
|
Odp: wygrali 2:1 - 23/07/2003 18:38
Ot sie znaleźli kibice - tylko szkoda że jak POGOŃ spadała to ich nie było, zwykły sparing i 3 tyś ,,kibiców'' bo o większości tego powiedzieć nie moźna!! No ale skoro jest tak dobrze z frekfencją na sparingach to moze na lige przyjdzie troszke..... moze........
|
Młode Wilki
|
|
|
|
Odp: wygrali 2:1 - 23/07/2003 18:56
Tez jestem pod wrazeniem ilosc kibiców na ty meczu, gdzie tylko czytam to wiekszosc jest przeciwko ptakowi .Na lige przychodziło ostatnio gora 2000 tys , a tu na sparing 3000 , czyzby na meczach ligowych bylo by w satnie przyjs nas kolo 10 tys
|
Janie Pawle II - [*]
|
|
|
|
Odp: wygrali 2:1 - 23/07/2003 18:58
Nareszcie zwyciestwo w dobrym stylu! ladne akcje strzaly! a kibice to az bylem zdziwiony ze az tyle ich przybylo na te spotkanie.
|
Pogoń To My!
|
|
|
|
Odp: wygrali 2:1 - 23/07/2003 19:04
Ciesza tylko dwie rzeczy.Forma Bugaja ktory jest jakby odmlodozny(zauwazcie mniej tluszczyku) oraz kibice!!Bramka nalezy do Bodzia W ktory zle obliczyl lot pilki!!Kaczor do Kaczorlandi spadaj!! Do zobaczenia na lidze!!
|
Wiara i nadzieja trwaja w nas do końca.
Tylko ogień wybacza nam winy
|
|
|
|
Odp: wygrali 2:1 - 23/07/2003 19:06
co innego przyjsc obejrzec mecz a co innego dopingowac swoj klub, jestem przeciwny ptakowi, ale na sparingu bylem uwazam ze te "Pogon Szczecin" po 2 bramce to troche zawczesnie.
Dobrze prezentowal sie Matlak, Batata, i nowy boczny obronca z nr 14 Michalski, a w drugiej odslonie A.Blarzejewski.
co do frekfencji to jednak troche zawyzona.
Co to za macz ma byc w sobote Oldboje - Reprezentacja Szczecina ( moze reprezentacje reprezentowal bedzie jurczyk?)
|
Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: wygrali 2:1 - 24/07/2003 07:39
osobiscie cieszy mnie kilka rzeczy po pierwsze wiele klubow drugoligowych a nawet i pierwszoligowych chcialo by miec taka frekwencje na meczach ligowych jak my na sparingu - 3 tys robi wrazenie musze przyzynac tylko gdzie ci wszyscy kibice byli jak Pogon spadala do drugiej ligi, czyzby wtedy sie wstydzili choidzc na lige? cieszy rowniez zwyciestwo ale npewno nie styl gry przynajmniej nie ten styl z pierwszej polowy i dobra gra niektorych pilkarzy:Grzanka,Rodrigo,Michalski,Łabedzki,Bilinski,Blazejewski ale mysle ze na szczegolne wyroznienie nalezy sie Arturowi Bugajowi za dobra gre i zaangazowanie oraz Grzegorzowi Matlakowi ktory bardzo dobrze spisywal sie na lewje stronie! mysle ze najbardziej zawiedli:Wyparlo ktory zawalił bramke bo zabraklo mu kilku centymetrow zeby wypiastkowac albo zlapac pilke!),Napierala ktory byl niemilosiernie ogrywany na prawej stronie i gral jak drewniak i napewno Kaczorowski ktory nie wniosl niczego swoim wejsciem oraz wedlug mnie ten obcokrajowiec Lewniczenko !ale trzeba wierzyc ze bedzie lepiej! na sektorze 17 gdzie ja siedzialem mozna bylo poznac kilku "Pogoniarzy" :Walburg,Drumlak,Nicinsk,Tomasiewiczi! pozdro!!!
|
Robert Dymkowski najlepszy napastnik POLSKI
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: wygrali 2:1 - 24/07/2003 11:48
Wczoraj na dobrym poziomie stał ten sparing. Tylko dlaczego ci nasi "Portowcy" grali w koszulkach Piotrcovii, a w barwach Feyenoordu?? 3 tysiący na pewno nie było!!! Prawie żadnych śpiewów (raz poszło głośno "Pogoń Szczecin" ale po pierwsze za wcześnie, a po drugie do kogo? Do zawodników w koszulkach Piotrcovii ), za to dużo braw, również dla Baniaka i Matlaka. Zastanawiałem się czy już im wybaczyli? Ale przecież większość i tak nie wiedziała kim oni są. Tragiczna gra w obronie. Najjaśniejszym punktem był Michalski, Rzeczycki (cały mecz!) i Napierała do dupy! Jestem pewien że Walbi zagrałby dużo lepiej. Bodzio W. na maxa wyluzowany, aż za bardzo bo przez też bramkę straciliśmy i mam nadzieje że nie będzie tak grał na meczach. Rezerwowi razcej bezrobotni, choć Pilarz miał dobrą interwencje. Dobra gra w pomocy ten duży Adamski Kaliciaka mi przypominał . Dobrze grał podobnie jak Matlak, Parzy, Błażejewski i Biliński. W ataku b.dobra gra Bugaja (ta jego ambicja ), nieźle Rusek, Batata cieniem siebie. Ogólnie dobrze zagrali, ale trzeba defensywe zmienic. I przydałoby się paru Portowców jeszcze, bo ja na boisku Pogoni nie widziałem . Pozdro.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: wygrali 2:1 - 24/07/2003 15:57
> Spokojnie to tylko sparing tico nie zdazyli im jeszce przyslac przeciesz to
> logiczne ze w lidze beda grac w barwach Pogońi.
Juz w sobote zagraja najprawdopodobniej w koszulkach Pogoni, poprostu czekaja na przesylke z Tico, a jak sie przekonalismy na wlasnej skorze Tico nie jest zbyt punktualne w wysylaniu przesylek
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
- 1
-