Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> MIKOŁAJCZAK-cyt.,,do puki ja tu mieszkam to nic tu nikt .... << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
roberto
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8561 dni

MIKOŁAJCZAK-cyt.,,do puki ja tu mieszkam to nic tu nikt .... - 22/07/2003 21:32
czy pamiętacie te słowa?!! ,,dopóki ja tu mieszkam to nic wokół tego stadionu niepowstanie".

to tekst jaki usłyszał Bekdas od reprezentującego miasto mec.Mikołajczaka
DZISIAJ MY WSZYSCY ZAPŁACIMY ZA MACHLOJE CWANEGO PRAWNICZKA KTÓRY WRAZ Z KILKOMA KOLESIAMI DOPROWADZIŁ KLUB DO UPADKU A NAS SZCZECINIAN (NIE TYLKO KIBICÓW) DO KONIECZNOŚCI PŁACENIA Z WŁASNYCH PIENIĘDZY ZA SPOKOJNE POMIESZKIWANIE MECENASIKA W SWEJ WILLI OBOK STADIONU!!!

tylko Pogoń i nikt inny
borsuk
Kibic
Na forum od 8956 dni

**

Odp: MIKOŁAJCZAK-cyt.,,do puki ja tu mieszkam to nic tu nikt .... - 22/07/2003 21:38
Ja juz mu kilka razy powiedzialem co o nim mysle jak sie do mnie przyjebal za bluzganie gdy gralismy sobie z kolegami..i juz mam dosyc tego faceta i jemu podobnych! za bledy trzeba placic..zgadzam sie..tylko dlaczego my -podatnicy mamy placic za bledy bandy debili?? nie rozumiem tego!

"Badz uprzejmy miec watpliwosc"
Pszczółek
Kibic
Na forum od 8280 dni

**

Odp: MIKOŁAJCZAK-cyt.,,do puki ja tu mieszkam to nic tu nikt .... - 22/07/2003 21:59
niech, płacą ze swojej kieszeni którzy do tego dopuścili. Ciekaw jestem jaką minę miałby Mikołajcvzyk jakby mu jego wille wzieli na poczet długu....

Fan Club Kamień Pomorski
AP Gryf Kamień Pomorski
szakal_jr
Kibic
Na forum od 8955 dni

*

Odp: MIKOŁAJCZAK-cyt.,,do puki ja tu mieszkam to nic tu nikt .... - 22/07/2003 22:52
Mikołajczyk ... "gruba" snobistyczna świnia ... niech teraz z wlasnej kieszeni pokryje conajmniej polowe dlugu ... heh ma przeciez konto na kajmanach ... ;)

tomcraft
Kibic
Na forum od 8399 dni

**

Odp: MIKOŁAJCZAK-cyt.,,do puki ja tu mieszkam to nic tu nikt .... - 23/07/2003 09:20
jebane urzedasy ,to moze teraz na forum wypowie sie elektorat : kto glosowal na jurczyka ?!!! a kto nie glosowal ,ja glosowalem na runowicza i nie bylo by czegos takiego jak by on rzadzil !!

schranz
Lu Dex
Kibic
Na forum od 8423 dni

Odp: MIKOŁAJCZAK-cyt.,,do puki ja tu mieszkam to nic tu nikt .... - 23/07/2003 09:24
tomvraft. Jesem takiego samego zdania!!Runowicz byl naprawde wporzadku.I tez na niego glosowalem.Na tego Jurcyzka pewnei same stare,sypiace sie dewoty glosowaly i sa teraz tego efekty. Ja osobiscie tez jeszcze nie cierpie tego kosciotrupa-Kocmiela... tez Bekdasowi klody pod nogi rzucal.

Wiara i nadzieja trwaja w nas do końca.
Tylko ogień wybacza nam winy
Maly09
Kibic
Na forum od 8598 dni

Odp: MIKOŁAJCZAK-cyt.,,do puki ja tu mieszkam to nic tu nikt .... - 23/07/2003 11:02
ja glosowałem na Runowicza :), ale moj ojciec i babka na Jurczyka :(, mnie tez namawiali ale ich wysmiałem .

Janie Pawle II - [*]
tomcraft
Kibic
Na forum od 8399 dni

**

Odp: MIKOŁAJCZAK-cyt.,,do puki ja tu mieszkam to nic tu nikt .... - 23/07/2003 12:39
To teraz mozemy podziekowac m.in tym kibicom Pogońi ktorzy glosowali na pana jurczyka ,bo do tego zeby Runowicz wygral niewiele glosow brakowalo chyba z tysiac o ile dobrze pamietam.Juz wolal bym Lubinska na tym stanowisku choc to baba ale napewno madrzejsza od tego starego kretyna Jurczyka,mozna mu byc tylko wdziecznym za lata 80 ale teraz to on juz sie nie nadaje do polityki,pozatym mysle ze to spora czesc stoczniowcow glosowala na niego.

schranz
 - 1  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1769019845 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.11 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005