| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Trening o 17:00 - 21/07/2003 09:03
Dzis odbedzie sie trening MKS-u na bocznym boisku przy ulicy twardowsiego o 17:00.
Prawdopodobnie na treningu maja sie pojawic tacy zawodnicy jak: Robert Dymkowski, Olgier Moskalewicz, Bogdan Zajac, Jarosław Krzyżanowski, Kazimierz Węgrzyn i Mariusz Masternak.
[Ostatnio edytowane przez adam_mks: 2003-07-21 09:12]
|
Jestem paprykarzem i się tego nie wstydzę!!
|
|
|
|
Odp: Trening o 17:00 - 21/07/2003 09:18
mam nadzieje ze to co jest napisane w kurierze to prawda!!!! gdyby ich udalo sie naprawde sciagnac to naprawde mieli bysmy bardzo mocna druzyne i wtedy nie bylo by na nas mocnych w drugiej lidze!oby tylko zawodnicy ktorzy przyjda zaglebia grali u nas lepiej niz w zaglebiu...........uwazam ze z tym zajcem i masternakiem i wegrzynem to swietne pomysly to wydajemi sie ze obrona jest najslabsza formacja Pogońi! w kurierze podali rowniez ze ma sie pojawic drumlak dzis !wierze ze kurier nie napisal by takich plotek..........
|
Robert Dymkowski najlepszy napastnik POLSKI
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Trening o 17:00 - 21/07/2003 13:29
tylko nie bogdan zajac!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ciaza na nim przeciez podejrzenia zwiazane ze sprzedanymi meczami i spadkiem zaglebia i z tego co mi wiadomo tez mial w krakowie przypieta taka latke, lepiej WALBE!!!!!!!!!!!! [Ostatnio edytowane przez wski: 2003-07-21 13:36]
|
niewazne z kim sie spi - wazne zeby sie wyspac!!!!
|
|
|
|
Odp: Trening o 17:00 - 21/07/2003 18:12
wlasnie wrocilem
trenowal dymek, ma dzis rozmawiac z mlodym ptakiem lub jutro z czesnym o ostatecznym kontrakcie
trenowali mysona, misiura i zebrowski - mam nadzieje ze sie zalapia do kadry
trenowal niestety lewna
z dzialaczami ma gadac drumlak, ktory tez byl ale nie trenowal
w srode sparing z blekitnymi o 18 u nas a w sobote o 11 30 z gwardia koszalin tez na twardowskiego
pozdroo
|
|
|
|
|
Odp: Trening o 17:00 - 21/07/2003 19:07
jeszcze jedno: w Pogońi napewno nie zagra masternak
a za 2 tygodnie przyjedzie julcimar, bo teraz ma kontuzje
pozdroo
|
|
|
|
|
Odp: Trening o 17:00 - 21/07/2003 21:03
Nitka był jeszcze. Teraz pozostaje liczyć żeby ze wszystkim kontrakt podpisali (Dymek, Olo, Kaziu, Nitka, Drumi, Misiura, Żebrowski, Mysona), a liczę jeszcze na powrót Darka Dźwigały - wtedy byłoby nie tylko mi łatwiej do tego tworu się przekonać. Czekam jeszcze na sparing z Błękitnymi...
|
|
|
|
|
Odp: Trening o 17:00 - 21/07/2003 23:35
http://www.kurier.szczecin.pl/?d=pilkanozna1&id=27111 wejdzcie w ten link to jutro bedzie pisac w kurirze zobaczcie kto gral na dzisiejszym treningu DOŁĘGA !! Baniak chyba na łeb upadl zeby ta lebiege sciagac !!
|
|
|
|
|
Odp: Trening o 17:00 - 22/07/2003 19:00
Na 1 lige Dolega byl slaby ale pamietam ze chlopak mial "to cos" momentami i byc mzoe "to cos" mu zostalo na dluzej po ograniu sie w nizszych ligach ui bedzie w sam raz na 2.Oby!
|
Wiara i nadzieja trwaja w nas do końca.
Tylko ogień wybacza nam winy
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Trening o 17:00 - 22/07/2003 21:22
> o 18 (przynajmniej tak pisze na www.90minut.pl
Jest napisane Hilek
|
...idę sobie swą dzielnicą ,z podniesioną przyłbicą i wyzwaniu stawiam czoła wierzę, że podołać zdołam...
|
|
|
|
Odp: Trening o 17:00 - 23/07/2003 07:48
hej sanbal sorki ze nie napisalem tego postu o ktorym rozmawialismy na treningu ale internetu nie mialem od srody wieczor!!!!sorki! ale za mocny byl ten trening ! sluchaj sanbal ja juz nie pije tych "bomb", same klopoty przez nie............!dzis napewno bede na sparingu wiec moze sie zobaczymy! Batata(X-Men ) rzadzi! czy mi sie wydaje czy artur bugaj schudl i to calkiem wyraznei?
|
|
|
|
|
Odp: Trening o 17:00 - 23/07/2003 08:52
boberek... No coz... Szkoda ze bomb juz nei bedizesz pil Ale pameitaj ze widzielismy znak dla Pogoni!!!!TAK TAK MOI DRODZY!PODCZAS SPOZYWANIOA PIWKA Z BOBERKIEM UJRELISMY NIEBIESKA PAPUGE NA DRZEWIE!!TO TYLKO MOZE WROZYC COS DOBREGO Taa.. X-Men jest wymiatajacy I to prawda ze Artur Bugaj po pierwsze schudl a po drugie wymlodzial.nie wiem jakim cuydem ale taka jest prawda!!
|
Wiara i nadzieja trwaja w nas do końca.
Tylko ogień wybacza nam winy
|
|
|
|
Odp: Trening o 17:00 - 23/07/2003 08:59
> boberek... No coz... Szkoda ze bomb juz nei bedizesz pil Ale pameitaj ze
> widzielismy znak dla Pogoni!!!!TAK TAK MOI DRODZY!PODCZAS SPOZYWANIOA PIWKA Z
> BOBERKIEM UJRELISMY NIEBIESKA PAPUGE NA DRZEWIE!!TO TYLKO MOZE WROZYC COS
> DOBREGO Taa.. X-Men jest wymiatajacy I to prawda ze Artur Bugaj po pierwsze
> schudl a po drugie wymlodzial.nie wiem jakim cuydem ale taka jest prawda!!
przez te bomby mialem same klopoty pozniej ze zdrowiem! i starzy sie ze mnie brechtali rano jak wstalem!!! nie bede wszytkiego na forum opowiadal bo nie bde sobie anty reklamy robil!!!hehe sowja droga papuga byla dobra,szkoda ze jej nie zlapalismy i nie trafilismy puszka! a pamietasz Sanbal pania ktora musiala zalatwic potrzebee za sklepem sluchaj czy ja juz wygladalem tak zle jak pilismy na petli za sklepem?miejmy nadzieje ze zobaczymy sie dzisiaj!!!!pozdrowienia !
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|