Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Czy będziemy w stanie być najlepsi w II lidze pod względem ULTRAS ? << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Darek-1948
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8228 dni

Czy będziemy w stanie być najlepsi w II lidze pod względem ULTRAS ? - 13/07/2003 00:17
Moim osobistym zdaniem sądze , że możemy lecz trzeba wspólnymi siłami - jeden za wszystkich - wszyscy za jednego. Pod koniec I ligi to był koszmar i ultrasowska porażka !!!
Pokażmy , że nie tylko takie potęgi jak ARKA , CRACOWIA,RUCH, czy I ligowcy min: WIDZEW ,LECH , LEGIA , GKS, GÓRNIK potrafią się bawić na meczach i postarajmy się uszyć SEKTORÓWKĘ bo nasz jest jedyna i najstarsza w polsce !!! Pokażmy wspólnymi siłami gdzie są najlepsi kibice w POLSCE !!!!!

:FIREdevil:ZAWSZE WIERNI I ODDANI NA ARKOŃSKIM WYCHOWANI
ZDR
Kibic
Na forum od 8396 dni

**

Odp: Czy będziemy w stanie być najlepsi w II lidze pod względem ULTRAS ? - 13/07/2003 00:29
moja mama ma maszyne :D
juz zaczyna szyc

ch.
Kibic
Na forum od 8476 dni

**

Odp: Czy będziemy w stanie być najlepsi w II lidze pod względem ULTRAS ? - 13/07/2003 03:27
Przede wszystkim trzeba zaczac od tego czy i kto identyfikuje sie z tym tworem.
Nie moze byc tak ze jak gramy u siebie to jest
to Pogon a jak przychodzi wyjazd do Białegostoku czy Bielsko-Białej to juz jest Piotrcovia.

bez jasnych zasad nikt nie bedzie sie zajmował oprawami!

Ilu z was na dzien dzisiejszy moze powiedziec - tak to jest mój klub w 100%?!
Ilu jest przekonanych pojsc w ogien za Tą Pogoń ?!
Ilu jest gotowych poswiecac czas,pieniadze i nerwy na wyjazdach tej druzyny?

Ja osobiscie narazie biore sie za IV lige i stoje z boku :)

Nie ufam Ptakowi i czekam az mnie przekona do siebie swoim czynami :) [Ostatnio edytowane przez ch.: 2003-07-13 03:31]

KEDZIOR
Kibic
Na forum od 8405 dni

**

Odp: Czy będziemy w stanie być najlepsi w II lidze pod względem ULTRAS ? - 13/07/2003 10:19
Ja identyfikuje sie z Pogonia pana Ptaka narazie tylko w 40%, pozostala czesc zostawiam na Pogon w IV lidze!!!

borsuk
Kibic
Na forum od 8956 dni

**

Odp: Czy będziemy w stanie być najlepsi w II lidze pod względem ULTRAS ? - 13/07/2003 12:07
Ja zgadzam sie z Ch. i mam identyczne zdanie...narazie nie mam zaufania do Ptaka...ale kto wie..moze faktycznie chce zeby byla dobra pilka w Szczecinie...ale narazie jestem sceptycznie nastawiony do niego i bede sie delektowal IV liga..

"Badz uprzejmy miec watpliwosc"
christoph
Kibic
Na forum od 8586 dni

**

Odp: Czy będziemy w stanie być najlepsi w II lidze pod względem ULTRAS ? - 13/07/2003 12:50
Zgadzam się z przedmówcą...musi upłynąć dużo czasu zanim zaufam Ptakowi, nie zmienia to jednak faktu, że nigdy nie uznam tego klubu za naszą Pogoń!!!
Co najwyżej mogę go zaakceptować...

Dziękuję :)
tomcraft
Kibic
Na forum od 8399 dni

**

Odp: Czy będziemy w stanie być najlepsi w II lidze pod względem ULTRAS ? - 13/07/2003 15:19
Najlepsi to napewno nie ,dobrze bedzie jak zmiescimy sie w czolowce.

schranz
Lu Dex
Kibic
Na forum od 8423 dni

Odp: Czy będziemy w stanie być najlepsi w II lidze pod względem ULTRAS ? - 13/07/2003 15:45
A ja sie nie idetyfikuje z Ptakeim tylko Pogonia.

Wiara i nadzieja trwaja w nas do końca.
Tylko ogień wybacza nam winy
ArP
Kibic
Na forum od 8284 dni

Odp: Czy będziemy w stanie być najlepsi w II lidze pod względem ULTRAS ? - 13/07/2003 17:54
Moim zdaniem ten twór się nie przyjmie. Uważam, że trzeba skupić siły przede wszystkim na Pogoni Nowej. Ptak prędzej czy póżniej jak mu się coś nie spodoba odleci z tą drużyną do innego miasta.

Pogoń Szczecin MKS!
dziki^
Kibic
Na forum od 8492 dni

**

Odp: Czy będziemy w stanie być najlepsi w II lidze pod względem ULTRAS ? - 14/07/2003 11:43
zobaczymy co to bedzie ale niezapowiada sie kolorowo

BJJ IS THE BEST FUCK THE REST
celciusz
Kibic
Na forum od 8916 dni

Odp: Czy będziemy w stanie być najlepsi w II lidze pod względem ULTRAS ? - 14/07/2003 13:14
a Pogoń nowa wogle sie nie zapowiada bez ptaka z tego co widac

K M
Kibic
Na forum od 8951 dni

Odp: Czy będziemy w stanie być najlepsi w II lidze pod względem ULTRAS ? - 14/07/2003 13:24
Może w drugiej nie będziemy najlepsi pod względem ultras (przynajmniej na razie) a to z wiadomych względów... Ludzie nie do końca integrują się z "tą" Pogonią.

Za to napewno w IV lidze (na PN) nie będziemy mieli sobie równych :)

"Czy było warto? Oczywiście kurwa, że było"
ZDR
Kibic
Na forum od 8396 dni

**

Odp: Czy będziemy w stanie być najlepsi w II lidze pod względem ULTRAS ? - 14/07/2003 15:03
a jak nas przebije Arkonia

Pszczółek
Kibic
Na forum od 8280 dni

**

Odp: Czy będziemy w stanie być najlepsi w II lidze pod względem ULTRAS ? - 14/07/2003 18:09

> postarajmy się uszyć SEKTORÓWKĘ bo nasz jest jedyna i najstarsza w polsce !!!

tylko teraz by trzeba było ją uszyć chyba z napisem Piotcovia :P

Fan Club Kamień Pomorski
AP Gryf Kamień Pomorski
JP
Kibic
Na forum od 8360 dni

Odp: Czy będziemy w stanie być najlepsi w II lidze pod względem ULTRAS ? - 15/07/2003 15:13
> A ja sie nie idetyfikuje z Ptakeim tylko Pogonia.

Sanbal wg Ciebie Pogoń Ptaka to jest ta "właściwa"??? Czytaj co mówi Ptak (i skąd napływa :)):

"Nie zrobiliśmy fuzji z żadnym innym klubem. My tylko przenieśliśmy siedzibę spółki do Szczecina i zmieniliśmy jej nazwę. Poza tym, to wciąż jest ta sama Piotrcovia" - powiedział Ptak.

Źródło: onet.pl

Co ty na to??? To ma być Pogoń???
[Ostatnio edytowane przez Hilek1: 2003-07-15 15:17]

MW'03
mauy
Kibic
Na forum od 8955 dni

Odp: Czy będziemy w stanie być najlepsi w II lidze pod względem ULTRAS ? - 16/07/2003 18:38
Heh..
a myslicie ze Pogon Nowa, to nie jest PTAKa ? ...

Ja jestem optymistycznie nastawiony do tego...

pZdR

..::..
Jay-J
Kibic
Na forum od 8411 dni

Odp: Czy będziemy w stanie być najlepsi w II lidze pod względem ULTRAS ? - 16/07/2003 22:47
> a myslicie ze Pogon Nowa, to nie jest PTAKa ? ...

Dokładnie! Obydwie Pogoni są w jakimś sensie jego... A żadna nie jest tą prawdziwą...

Obrazek gif wstawiony na forum
pils
Kibic
Na forum od 8508 dni

Odp: Czy będziemy w stanie być najlepsi w II lidze pod względem ULTRAS ? - 17/07/2003 12:22
prawda jest taka ze nie ma juz naszej POGONI tej prawdziwej oczywiscie i nigdy juz jej nie bedzie:(
mozemy tylko probowac odrodzic sie POGONIA NOWA czym mozemy zasluzyc na szacunek a ta Pogońka ptaka to jest cos smiesznego poprostu okradlismy piotrkow z druzyny i miejsca w lidze i dlatego to mi sie nie podoba
pozdro

Wszystkie drogi prowadzą na Pogoń
Sadu
Kibic
Na forum od 8396 dni

Odp: Czy będziemy w stanie być najlepsi w II lidze pod względem ULTRAS ? - 17/07/2003 13:14
Temat jest o ultras a nie o ptaku.. Takie kocie gadanie staje sie juz nudne, ptak jest i juz tego nie zmienimy, mamy taka Pogon i taka musimy zaakceptowac. Gadanie o tym czy chcemy ptaka czy go kochamy czy nienawidzimy jest wedlug mnie juz zbedne.
A co do tematu to mysle ze jesli bedziemy wspolpracowac, to szczecinskie ultras bedzie mocne, musimy zjednoczyc sily, organizowac skladki na oprawy, moze PW zaproponuje pomysl +1 zl do biletu na oprawe?

...idę sobie swą dzielnicą ,z podniesioną przyłbicą i wyzwaniu stawiam czoła wierzę, że podołać zdołam...
 - 1  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1769023906 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.03 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005