| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Czy wierzycie w... - 11/07/2003 15:59
...awans Pogoni do 1 ligi??Jeśli był już taki temat to sorka...Ja myśle że gdy Baniak da chłopakom w kośc to jest cień szansy mimo tego że Arka,Cracovia i Zagłębie będą też o to walczyć...Zapowiada się ciekwy sezon w 2 lidze Obyśmy w 2 lidze spędzili tylko rok
Pozdro
|
:dark5:...:::THE MATRIX HAS YOU:::...:dark5:
|
|
|
|
Odp: Czy wierzycie w... - 11/07/2003 16:12
Za wcześnie na takie dywagacje. Po ostatecznym ogłoszeniu składu będzie można coś konkretnego powiedzieć. Ale podejrzewam że walka będzie ciekawa, a może momentami ciekawsza niż w I lidze.
|
Tylko Pogoń...
|
|
|
|
Odp: Czy wierzycie w... - 11/07/2003 16:29
Fakt liga będzie ciekawa, ale nie zmienie mojego zdania co do Ptaka, szczególnie po wypowiedzi, że co lepszych graczy Pogoni (Piotrkowi) będzie wypożyczał za darmo do Widzewa.
Jedynym klubem z którym mogę się identyfikować i na który będe chodził to Pogoń Nowa.
|
Pogoń Szczecin MKS!
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Czy wierzycie w... - 11/07/2003 17:58
Kurczak zgadzam się z tobą ale jeśli dojdą takie wzmocnienia jakie są zapowiadane to będzie naprawde ciekwie nie sądzisz??
Pozdro
|
:dark5:...:::THE MATRIX HAS YOU:::...:dark5:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Czy wierzycie w... - 11/07/2003 20:06
moim skromnym zdaniem w tej chwili z tym skladem moze osiaganc tylko srodek tabeli ale gdyby sprowadzic jeszcze kilku starych Pogońiarzy i kazia wegrzyna i jeszcze mozna byloby poszukac kilku graczy zagranicznych to moglo by byc ciekawie i nie bylibysmy na straconej pozycji do awansu! rozmawiac o szansach bedzie mozna na poczatku sierpnia kiedy bedzie blisko inauguracji i okaze sie w jakim skladzie zagramy! Ja bede chodzil na obie Pogońie w 2 i 4 lidze!
|
Robert Dymkowski najlepszy napastnik POLSKI
|
|
|
|
Odp: Czy wierzycie w... - 11/07/2003 20:10
Mysle ze z tym skladem bedziemy sie liczyli w walce o awans. Przeciez inne ekipy nie maja az tak mocnych skladow. Kto taki swietny gra np. w Ruchu, Arce czy Cracovii Trzeba tez popatrzec na sklady innych druzyn!!! Poczekajmy rowniez do ostatecznego ogloszenia kadry ktora bedziemy grali.
|
|
|
|
|
Odp: Czy wierzycie w... - 11/07/2003 20:12
> Kurczak zgadzam się z tobą ale jeśli dojdą takie wzmocnienia jakie są
> zapowiadane to będzie naprawde ciekwie nie sądzisz??
Pozdro
No cóż jeżeli wzmocnienia typu Dymek,Biliński,Żebrowski i kilku innych Pogońiarzy stały by sie faktem to może przypadkiem na baraze sie zalapia ...ale jak narazie nie zanosi sie na to bo "nasz" B.B woli ekipe z elcha 
Na dzień dzisiejszy - nie wierze.
pzdr [Ostatnio edytowane przez KuRcZaK: 2003-07-11 20:16]
|
|
|
|
- 1
-
|