| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Wódka pogon ?:) - 09/07/2003 18:41
Kto zechce, może produkować wódkę "Pogoń”. Wystarczy, że zgłosi się po licencję do Stowarzyszenia MKS Pogoń.
Stowarzyszenie Morski Klub Sportowy jest właścicielem graficznego i słownego znaku towarowego "Pogoń”. Graficzny symbol Pogoni znany jest wszystkim kibicom.
- Udostępnianie licencji różnym firmom może być dla Stowarzyszenia świetnym sposobem zarabiania pieniędzy - przekonuje Teresa Biegała, rzecznik patentowy. - Jest wiele towarów, które znakomicie sprzedawałby się mając na etykiecie logo i nazwę Pogoń.
www.glosszczecinski.com.pl
Moze tez byc piwo Pogoń ale to z bosmanem trzebabylo by sie dogadac 
To calkiem dobry pomysl ,pogon mogla by sie dogadac z polmosem zeby robil wodke z naklejka Pogoń -taka nie za droga (ale nic w stylu lodowej ) i kibice by wspomogli klub zamiast pic zachodnie czy tam inne wodki dofinansowali by Pogoń co wy na to [Ostatnio edytowane przez tomcraft: 2003-07-09 18:45]
|
schranz
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Wódka pogon ?:) - 09/07/2003 19:04
Ja jestem za gdyby to wypalilo, a produkty bylyby smakowite, Pogon naprawde moglaby sie na tym dofinansowac Tylko wlasnie trzeba sie dogadac z Polmosem i Bosmanem, tak zeby to nie byly siki.
|
...idę sobie swą dzielnicą ,z podniesioną przyłbicą i wyzwaniu stawiam czoła wierzę, że podołać zdołam...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Wódka pogon ?:) - 09/07/2003 21:58
swietny pomysl przyjemne z pozytecznym po prostu! sluchajcie pomysly sa bardzo dobre oby tylko wypalily i byloby super byle tylko miala dobry smak! napewno kibice i nie tylko zrobili dobra reklame tej wodki!jesli tylko wyjdzie taka wodka albo borwar to zawsze bede tylko to pil! oby tylko to wypalilo!
|
Robert Dymkowski najlepszy napastnik POLSKI
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Wódka pogon ?:) - 09/07/2003 22:34
> > bolsik dobry jest.
Ale dla mnie Finlandia lepsza 
Finlandia jest najlepsza pod sloncem ale i drozsza od Bolsika. Absolwent jest niezly i niedrogi
|
...idę sobie swą dzielnicą ,z podniesioną przyłbicą i wyzwaniu stawiam czoła wierzę, że podołać zdołam...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|