Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Pierwszym był MKS-FAN << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
whc
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8318 dni

Pierwszym był MKS-FAN - 05/07/2003 21:03
Wyszło na to,że wszyscy będziemy kibicować MKS POGOŃ,dziś również Zarząd Pogoni Nowej podpisali cyrograf,że będą kibicami MKS POGOŃ /Piotrkowii/więc po co były wyzwiska wobec MKS-FAN

whc
Hanki
Kibic
Na forum od 8341 dni

**

Odp: Pierwszym był MKS-FAN - 05/07/2003 21:05
:biglaugh: No nie no nie mogę :biglaugh: JuN, Macieq, Al, KiLeR, ktokolwiek władny proszę zróbcie coś z tym... [Ostatnio edytowane przez Hanki: 2003-07-05 21:12]

Llibertat per a Catalunya!
christoph
Kibic
Na forum od 8586 dni

**

Odp: Pierwszym był MKS-FAN - 05/07/2003 21:08
Następny...co my takiego zrobiliśmy, że musimy ich znosić???

Dziękuję :)
m@niac!
Kibic
Na forum od 8256 dni

*

Odp: Pierwszym był MKS-FAN - 05/07/2003 21:08
Moze Pogon Nowa miala w tym jakis zamierzony cel, pozatym to zarzad podpisal, a nie kibice.
Ja napewno nie bede kibicowal ptasznikowi, a wyzwiska w strone mks_fana sa jak najbardziej trafne,
bo jest on tyrany za przekaz slowny a nie za to ze na przyklad popiera ptaka ^_^

Bede wierny Pogoni Nowej, Pogon ptaka nie ma racji bytu i nigdy nie bede jej kibicowal!!

Widze ze chyba idziesz w slady mks_fana i najpierw piszesz, potem myslisz
Oooh sorry, on wogole nie mysli

Obrazek gif wstawiony na forum
ANTYm@niac!
Kibic
Na forum od 8236 dni

Odp: Pierwszym był MKS-FAN - 05/07/2003 21:19
W pełni popieram whc

POGOŃ i PTAK - TAK !!! TAK!!! TAK!!!
m@niac!
Kibic
Na forum od 8256 dni

*

Odp: Pierwszym był MKS-FAN - 05/07/2003 21:23
A ja w pelni popieram to co powiedzialem wczesniej!! Ban dla takich ludzi!! dozywotnio!!
Widze ze mks_fan nam sie sklonowal. Jednego to jeszcze ledwo moze daloby sie przezyc, ale 3 to juz stanowczo za duzo!!

Obrazek gif wstawiony na forum
ANTYm@niac!
Kibic
Na forum od 8236 dni

Odp: Pierwszym był MKS-FAN - 05/07/2003 21:24
Maniac bedziesz kibicowal rezerwom Mks Pogoni Ptaka ?? wez mnie nie rozsmieszaj!!

whc
Kibic
Na forum od 8318 dni

Odp: Pierwszym był MKS-FAN - 05/07/2003 21:25
Po prostu nie jesteście poinformowani,a ja przedstawiam fakty:Dziś podpisano trzy umowy.1.Miasto-Ptak o wynajęciu stadionu 2.Pogoń Nowa-SSA Piotrkowia o przekazaniu IV Ligii jako rezerw II Ligowej Pogoni i 3.MKS Pogoń-SSA Piotrkowia o uZyczeniu nazwy POGOŃ i logo i barw.

whc
borsuk
Kibic
Na forum od 8956 dni

**

Odp: Pierwszym był MKS-FAN - 05/07/2003 21:55
"Maniac bedziesz kibicowal rezerwom Mks Pogoni Ptaka ?? wez mnie nie rozsmieszaj!!"

Nie tylko on! i nazywaj to sobie jak chcesz...dla mnie to bedzie Pogon Nowa! [Ostatnio edytowane przez borsuk: 2003-07-05 21:57]

"Badz uprzejmy miec watpliwosc"
ch.
Kibic
Na forum od 8476 dni

**

Odp: Pierwszym był MKS-FAN - 06/07/2003 03:22
Co mogło przekazac Stowarzyszenie MKS skoro nazwa i godło naleza do Gondora :D

Za chwile wybuchnie kolejna afera ... bo Ptak Morskiego Klubu Sportowego Pogon Szczecin nie ma i dopoki Gondor mu tego nie sprzeda miec nie bedzie :)

PW[/B] zrobiła to co w tej sytuacji zrobic mogła najlepiej, ale ja wybieram Pogon Nową bo Ptakowi nie ufam.

SMS od kibiców Legii - "Zabawy z Ptakiem zawsze koncza sie podobnie..."

ANTYm@niac!
Kibic
Na forum od 8236 dni

Odp: Pierwszym był MKS-FAN - 06/07/2003 08:16

>Nie tylko on! i nazywaj to sobie jak chcesz...dla mnie to
> bedzie Pogon Nowa!

Nazwywam POGOŃ NOWA REZERWY- MKS POGOŃ SSA

whc
Kibic
Na forum od 8318 dni

Odp: Pierwszym był MKS-FAN - 06/07/2003 20:33
MKS Pogoń przekazało Gondorowi [SSA Pogoń] licencję na używanie nazwy i barw i to samo zrobił wobec SSA Piotrkowia,która za chwilę [po walnym]nazwie się MKS Pogoń SSA i jeżeli zechce to następnym może użyczyć licencji.Ale ciągle właścicielem nazwy Pogoń,loga i barw jest Stowarzyszenie Morski Klub Sportowy Pogoń.Wynika to z ustawy o znakach towarowych.

whc
V...
Kibic
Na forum od 8780 dni

*

Odp: Pierwszym był MKS-FAN - 06/07/2003 23:43
CO wy chcecie? bedzi ew szczecinie tylko MKS Pogon Szczecin (piotrcowia) i w 4 lidze Pogon Nowa. POgon Gondora idzie grac poza Szczecin do Gorzowa czy cos takiego. Bedziecie jezdzic tam na ich mecze? Ja chce 2 lige, jak wiekszosc kibicow, ktozy maja cos do powiedzenia. Beda dobre mecze. W ekstraklasie byl dobry tylko mecz z Lechem i mozna powiedziec, ze Widzewem a w 2 lidze? Zobaczcie ile tego bedzie....

MKS
 - 1  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1769027479 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.03 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005