| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Umowa podpisana - 05/07/2003 18:44
W kronice pokazali pana ptaka i pania vice prezydent ,ptak mowil ze na gruntach mu nie zalezy ale jakies rozmowy sa prowadzone z miastem ciekawe jakie bo nie chcieli zdradzic.Jak mu prowadzaca zadala pytanie czy za jakis czas nie przeniesie druzyny to innego miasta to powiedzial ze nie ze zalezy mi zeby tu byl dobry klub pilkarski-ciekawe , jaki on ma interes w tej naszej Pogońi.Aha i dodal ze zeby zmienic nazwe czy przenies klub potrzebna jest zgoda 100% udzialowcow m.in stowarzyszenai kibicow i ksp ,choc maja niewiele procent.
|
schranz
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Umowa podpisana - 05/07/2003 19:05
Nie zakładajcie już kolejnych postów na ten temat...już chyba zostało wszystko powiedziane przy okazji poprzednich...teraz pozostało nam tylko czekać na rozwój wypadków...poczekamy-zobaczymy!!!
|
Dziękuję
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Umowa podpisana - 05/07/2003 21:29
Ze po roku jak nie będzie awansu to się to rozleci, pikniki (czyli co są za) przestaną chodzić na mecze po paru meczach, dokładnie po paru porażkach, nastąpi rozłam wśród kibiców, nie będzie już takiej atmosfery jak kiedyś, będą o kibicach Pogońi śpiewać żłodziej i sprzedawczyki. Dla wielu kibiców Pogoń Szczecin już przestała istnieć...
PS. Zacznie się od sporów o nazwę MKS Pogoń Szczecin no i może od procesu z Gondorem...
|
Fan Club Kamień Pomorski
AP Gryf Kamień Pomorski
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Umowa podpisana - 05/07/2003 21:41
To, że Ptaszysko nie może przenieść drużyny do innego miasta to żadne zabezpieczenie dla Ptacovii, bo nikt mu nie zabroni wyprzedać w przyszłości piłkarzy, jak to było z ŁKS.
|
Najprawdziwszy Piknik
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Umowa podpisana - 05/07/2003 22:22
> A czemu on w ogole z lksu odszedl ?? mieszkal w lodzi ,lks mial kibicow wszystko
> bylo ok.
To juz tylko lks wie
|
Jestem paprykarzem i się tego nie wstydzę!!
|
|
|
|
|
|
- 1
-
|