Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Umowa podpisana << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
tomcraft
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8399 dni

**

Umowa podpisana - 05/07/2003 18:44
W kronice pokazali pana ptaka i pania vice prezydent ,ptak mowil ze na gruntach mu nie zalezy ale jakies rozmowy sa prowadzone z miastem ciekawe jakie bo nie chcieli zdradzic.Jak mu prowadzaca zadala pytanie czy za jakis czas nie przeniesie druzyny to innego miasta to powiedzial ze nie ze zalezy mi zeby tu byl dobry klub pilkarski-ciekawe , jaki on ma interes w tej naszej Pogońi.Aha i dodal ze zeby zmienic nazwe czy przenies klub potrzebna jest zgoda 100% udzialowcow m.in stowarzyszenai kibicow i ksp ,choc maja niewiele procent.

schranz
Pszczółek
Kibic
Na forum od 8280 dni

**

Odp: Umowa podpisana - 05/07/2003 18:53
A ja to pier.....*** I tak się sprawdzi moja teza...

Fan Club Kamień Pomorski
AP Gryf Kamień Pomorski
christoph
Kibic
Na forum od 8586 dni

**

Odp: Umowa podpisana - 05/07/2003 19:05
Nie zakładajcie już kolejnych postów na ten temat...już chyba zostało wszystko powiedziane przy okazji poprzednich...teraz pozostało nam tylko czekać na rozwój wypadków...poczekamy-zobaczymy!!!

Dziękuję :)
tomcraft
Kibic
Na forum od 8399 dni

**

Odp: Umowa podpisana - 05/07/2003 19:55
ok ,a jaka jest twoja teza?:) [Ostatnio edytowane przez tomcraft: 2003-07-05 19:57]

schranz
Pszczółek
Kibic
Na forum od 8280 dni

**

Odp: Umowa podpisana - 05/07/2003 21:29
Ze po roku jak nie będzie awansu to się to rozleci, pikniki (czyli co są za) przestaną chodzić na mecze po paru meczach, dokładnie po paru porażkach, nastąpi rozłam wśród kibiców, nie będzie już takiej atmosfery jak kiedyś, będą o kibicach Pogońi śpiewać żłodziej i sprzedawczyki. Dla wielu kibiców Pogoń Szczecin już przestała istnieć...
PS. Zacznie się od sporów o nazwę MKS Pogoń Szczecin no i może od procesu z Gondorem...

Fan Club Kamień Pomorski
AP Gryf Kamień Pomorski
tomcraft
Kibic
Na forum od 8399 dni

**

Odp: Umowa podpisana - 05/07/2003 21:32
To jest mozliwe poczekamy zobaczymy .

schranz
One_of_Them
Kibic
Na forum od 8510 dni

**

Odp: Umowa podpisana - 05/07/2003 21:41
To, że Ptaszysko nie może przenieść drużyny do innego miasta to żadne zabezpieczenie dla Ptacovii, bo nikt mu nie zabroni wyprzedać w przyszłości piłkarzy, jak to było z ŁKS.

Najprawdziwszy Piknik
borsuk
Kibic
Na forum od 8956 dni

**

Odp: Umowa podpisana - 05/07/2003 21:49
Wedlug mnie temat bez sensu...

"Badz uprzejmy miec watpliwosc"
tomcraft
Kibic
Na forum od 8399 dni

**

Odp: Umowa podpisana - 05/07/2003 22:12
A czemu on w ogole z lksu odszedl ?? mieszkal w lodzi ,lks mial kibicow wszystko bylo ok.

schranz
adas|MKS
Kibic
Na forum od 8296 dni

Odp: Umowa podpisana - 05/07/2003 22:22
> A czemu on w ogole z lksu odszedl ?? mieszkal w lodzi ,lks mial kibicow wszystko
> bylo ok.

To juz tylko lks wie :)

Jestem paprykarzem i się tego nie wstydzę!!
A..
Kibic
Na forum od 8567 dni

Odp: Umowa podpisana - 05/07/2003 22:51
>To juz tylko lks wie :)

A Pogoń dowie sie wkrótce. :)

- 1  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1769027480 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.04 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005