Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> O co chodzi z DEN HAAG??? << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Orło
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8316 dni

*

O co chodzi z DEN HAAG??? - 26/06/2003 12:38
Mam pytanie do trochę starszych kibiców. Co to jest to Den Haag. Jak się domyślam to na 100% jest jakiś klub. Nie wiem z jakiego kraju, nie wiem z jakiej i której ligi i nie wiem co mu i jego kibicom zawdzięczamy lub co oni nam zawdzięczają. Proszą o wyjaśnienie mi tej sytuacji.

Babilon Team
Faster
Kibic
Na forum od 8755 dni

Odp: O co chodzi z DEN HAAG??? - 26/06/2003 12:44
Proste ;) Z Den Haag trzyma Legia. Jak sama nazwa wskazuje jest to klub z Hagi, czyli z Holandii. Grają bodajże w 2 lidze holenderskiej lecz nie jestem w 100% pewny. Są często obecni na meczach Legii mi.in. na meczu PU Utrecht-Legia. Tyle wiem.

WojtasMKS
Kibic
Na forum od 8270 dni

Odp: O co chodzi z DEN HAAG??? - 26/06/2003 12:47
Den Haag to druzyna pilkarska oczywiscie.Awansowali w tym sezonie do 1 ligi holenderskiej.Kibice Legii maja z nimi zgode

dr Pavlo
Kibic
Na forum od 8267 dni

Odp: O co chodzi z DEN HAAG??? - 26/06/2003 14:34
Jest to klub Holenderski, jedna ze zgód Legii. O ile pamietam nic ani my im ani oni nam nie zawdzięczają ale są wporządalu. Jak słyszałem jest to najlepsza ekipa w holandii. Często nie są wpuszczani na mecze z powodu rozrób ktore sami wszczynaja.

Na zawsze Pogoń
JP
Kibic
Na forum od 8360 dni

Odp: O co chodzi z DEN HAAG??? - 26/06/2003 14:45
Z tego co pamiętam to jedni z najgorszych huliganów.

MW'03
dyha_WildWest
Kibic
Na forum od 8245 dni

Odp: O co chodzi z DEN HAAG??? - 26/06/2003 15:00
no tak Den Haag ostatnio byli na naszym meczu z Lechem . My bylismy na emczu w ktorym przypieczteowali awans do 1 ligi . Wspierali nas rowniez w Utrechcie .

-- Wild West -- Ultras Group -- Legia Warszawa --

Młode WilkiObrazek gif wstawiony na forumWild West
K M
Kibic
Na forum od 8951 dni

Odp: O co chodzi z DEN HAAG??? - 26/06/2003 16:37
> Proste ;) Z Den Haag trzyma Legia. Jak sama nazwa wskazuje jest to klub z Hagi,
> czyli z Holandii. Grają bodajże w 2 lidze holenderskiej lecz nie jestem w 100%
> pewny. Są często obecni na meczach Legii mi.in. na meczu PU Utrecht-Legia. Tyle
> wiem.

W tym roku awansowali do I ligi... Na meczach Legii wcale tak często nie bywają (w końcu trochę km z Holandii jest:) ), za to na ostatni mecz Legia - Lech z Holandii przyjechał cały autokar. Po imprezie po ów meczu mogę powiedzieć, że są naprawdę ok.

"Czy było warto? Oczywiście kurwa, że było"
Orło
Kibic
Na forum od 8316 dni

*

Odp: O co chodzi z DEN HAAG??? - 26/06/2003 19:31
Dzięki za wyjaśnienia.

Babilon Team
 - 1  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1769031700 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.02 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005