| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
O co chodzi z DEN HAAG??? - 26/06/2003 12:38
Mam pytanie do trochę starszych kibiców. Co to jest to Den Haag. Jak się domyślam to na 100% jest jakiś klub. Nie wiem z jakiego kraju, nie wiem z jakiej i której ligi i nie wiem co mu i jego kibicom zawdzięczamy lub co oni nam zawdzięczają. Proszą o wyjaśnienie mi tej sytuacji.
|
Babilon Team
|
|
|
|
Odp: O co chodzi z DEN HAAG??? - 26/06/2003 12:44
Proste Z Den Haag trzyma Legia. Jak sama nazwa wskazuje jest to klub z Hagi, czyli z Holandii. Grają bodajże w 2 lidze holenderskiej lecz nie jestem w 100% pewny. Są często obecni na meczach Legii mi.in. na meczu PU Utrecht-Legia. Tyle wiem.
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: O co chodzi z DEN HAAG??? - 26/06/2003 14:34
Jest to klub Holenderski, jedna ze zgód Legii. O ile pamietam nic ani my im ani oni nam nie zawdzięczają ale są wporządalu. Jak słyszałem jest to najlepsza ekipa w holandii. Często nie są wpuszczani na mecze z powodu rozrób ktore sami wszczynaja.
|
Na zawsze Pogoń
|
|
|
|
|
|
|
Odp: O co chodzi z DEN HAAG??? - 26/06/2003 15:00
no tak Den Haag ostatnio byli na naszym meczu z Lechem . My bylismy na emczu w ktorym przypieczteowali awans do 1 ligi . Wspierali nas rowniez w Utrechcie .
|
-- Wild West -- Ultras Group -- Legia Warszawa --
Młode Wilki Wild West
|
|
|
|
Odp: O co chodzi z DEN HAAG??? - 26/06/2003 16:37
> Proste Z Den Haag trzyma Legia. Jak sama nazwa wskazuje jest to klub z Hagi,
> czyli z Holandii. Grają bodajże w 2 lidze holenderskiej lecz nie jestem w 100%
> pewny. Są często obecni na meczach Legii mi.in. na meczu PU Utrecht-Legia. Tyle
> wiem.
W tym roku awansowali do I ligi... Na meczach Legii wcale tak często nie bywają (w końcu trochę km z Holandii jest ), za to na ostatni mecz Legia - Lech z Holandii przyjechał cały autokar. Po imprezie po ów meczu mogę powiedzieć, że są naprawdę ok.
|
"Czy było warto? Oczywiście kurwa, że było"
|
|
|
|
|
|
- 1
-
|