Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Skad przydomek sledzie?... << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
tomcraft
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8399 dni

**

Skad przydomek sledzie?... - 22/06/2003 20:40
Skoro Szczecin nie lezy nad morzem ,rozumiem Gdynia i Gdansk .

schranz
m@niac!
Kibic
Na forum od 8256 dni

*

Odp: Skad przydomek sledzie?... - 22/06/2003 20:43
ja ten przydomek rozumiem. w poznaniu znajomy mnie zapytal: a jak jest sztorm to tam w szczecinie was nie zalewa?
heh, taka ludzie maja wiedze o naszym miescie. ale sledziem to jest ten, co to wymyslil:)

Obrazek gif wstawiony na forum
Din
Kibic
Na forum od 8333 dni

Odp: Skad przydomek sledzie?... - 22/06/2003 21:02
m@niac! ma racje rok temu jak bylem w gorach to wlasciciel mojego pensjonatu ( z 28 lat ) myslal ze Szczecin lezy centralnie nad morzem , a jak mu powiedzialem ze mamy dobra godzine lub wiecej drogi nad morze to byl tak zdziwiony ze masakra .

CHWDP !!!

Czy wygrywasz czy nie ja i tak kocham Cie . AVE POGOŃ !!!
m@niac!
Kibic
Na forum od 8256 dni

*

Odp: Skad przydomek sledzie?... - 22/06/2003 21:05
Dzieki za komplement, Din:)
potwierdzam, w zakopcu jak powiedzialem ze mamy w linii prostej 100 km do morza, to ludzie wzieli mape i sprawdzali bo mi nie wierzyli. i sie okozalo ze mam racje:) [Ostatnio edytowane przez m@niac!: 2003-06-22 21:20]

Sadu
Kibic
Na forum od 8396 dni

Odp: Skad przydomek sledzie?... - 22/06/2003 21:12
ja w zakopcu bywam regularnie od kilku dobrych lat, w tym roku tez tam bede i wiem, ze rzeczywiscie gorale mysla ze Szczecin to morze.. :) dla nas smieszne, dla nich niewiarygodne :)

...idę sobie swą dzielnicą ,z podniesioną przyłbicą i wyzwaniu stawiam czoła wierzę, że podołać zdołam...
Hanki
Kibic
Na forum od 8341 dni

**

Odp: Skad przydomek sledzie?... - 22/06/2003 21:16
Sadu a kiedy będziesz w Zakopcu, to może się spotkamy na Krupówkach, bo ja będę w sierpniu. Pozdro :)

Llibertat per a Catalunya!
m@niac!
Kibic
Na forum od 8256 dni

*

Odp: Skad przydomek sledzie?... - 22/06/2003 21:23
ja tez bede w tym samym czasie, wiec proponuje male piwko gdzies w milym miejscu.
ale maly comment: tan temat troche odbiega od dzialu i chyba powinien sie znalezc na hyde:)

christoph
Kibic
Na forum od 8586 dni

**

Odp: Skad przydomek sledzie?... - 22/06/2003 21:32
Zasada jest taka, że im dalej ktoś mieszka od Szczecina to Szczecin jest bliżej morza...niektórym to się chyba wydaje, że my na plaży mieszkamy

Dziękuję :)
U-96
Kibic
Na forum od 8585 dni

**

Odp: Skad przydomek sledzie?... - 22/06/2003 22:50
Nie mam pojecia skad ten przydomek ale mi sie jakos bardziej podoba PAPRYKARZE :)

jestem ŚLEDZIEM - to brzmi dumnie :D

Szlugi, wóda, gołe baby !
dziki^
Kibic
Na forum od 8492 dni

**

Odp: Skad przydomek sledzie?... - 22/06/2003 22:56
macie racje bardzo duzo ludzi mysli ze Szczecin lezy centralnie nad morzem....gadalem z wieloma ludzmi z polski i 90% ich myslala ze Szczecin lezy nad morzem

BJJ IS THE BEST FUCK THE REST
borsuk
Kibic
Na forum od 8956 dni

**

Odp: Skad przydomek sledzie?... - 22/06/2003 23:07
A moze przeniesiemy Szczecin np. do Kolobrzegu pod nazwa..np Szczecin Nowy albo cos:P

"Badz uprzejmy miec watpliwosc"
tomcraft
Kibic
Na forum od 8399 dni

**

Odp: Skad przydomek sledzie?... - 22/06/2003 23:30
Mi sie wydaje ze dzial dobry :dzial tylko zwiazany z Pogonia Szczecin , czyli z klubem i kibicami ,niewiem jak mozna byc tak glupim zeby myslec ze Szczecin lezy nad morzem co za debile geografii chyba w zyciu nie mieli .Pewnie wlasnie z tej niewiedzy wzial sie przydomek sledzie taki jeden debil ze slaska czy z poznania spojrzy na mape zobaczy napis Szczecin i duze jeziorko jak dla niego-czyli zalew szczecinski to juz mysli ze to moze ,bo na mapie te 100 km to niewiele jest.Moze ktos starszy na ten temat sie wypowie ,skoro Szczecin to sledzie to 90% polski to sledzie bo lezy kolo duzych jezior lub rzek.Co za bezsens i ludzka glupota.Jeszcze w tej sprawie glos mogli by zabrac kibice innych druzyn oni to juz pewnie kompletnie nie wiedza skad ten przydomek tylko glupio powtarzaja .

schranz
U-96
Kibic
Na forum od 8585 dni

**

Odp: Skad przydomek sledzie?... - 23/06/2003 11:05
Co sie dziwic skoro np w mojej klasie kolo zdal mature z geografii a nie umial pokazac na mapie.... Europy.......(!!)

Szlugi, wóda, gołe baby !
tomcraft
Kibic
Na forum od 8399 dni

**

Odp: Skad przydomek sledzie?... - 23/06/2003 11:21
Szczyt glupoty .

schranz
ZDR
Kibic
Na forum od 8396 dni

**

Odp: Skad przydomek sledzie?... - 23/06/2003 11:26
skad przydomek sledzie ?????....bo lechowi z PIZDY jedzie

YOUngF
Kibic
Na forum od 8558 dni

Odp: Skad przydomek sledzie?... - 23/06/2003 12:43
> skad przydomek sledzie ?????....bo lechowi z PIZDY jedzie

ty to jestes madry....

moim zdaniem - z tego co pamietam, jakies 15 lat temu nie mozna bylo kupic innej ryby (w puszce w sosie pomidorowym ofkors) niz ze swinoujskiej Odry, gdynskiego Dalmoru, czy szczecinskiego Gryfa. a ze byly to przewaznie sledzie w sosie pomidorowym, to tak juz pewnie zostalo.

Gdansk to nie sa sledzie - tylko Arka i Pogon - takze cieszcie sie, jestescie w doborowym towarzystwie.

to tylko to, co ja kojarze, ale "Pogon-sledzie" jest na pewno starsze ode mnie.

>potwierdzam, w zakopcu jak powiedzialem ze mamy w linii prostej 100 km do morza, to ludzie wzieli mape i sprawdzali bo mi nie wierzyli. i sie okozalo ze mam racje

z tego co wiem, to w linii prostej niecale 70km:) sprawdz sobie;)

to ze ludzie nie wiedza gdzie jest polozony Szczecin, nie swiadczy dobrze o miescie - znaczy, ze nic sie u was nie dzieje - tyle.

A-L-C-oholik
Pszczółek
Kibic
Na forum od 8280 dni

**

Odp: Skad przydomek sledzie?... - 23/06/2003 12:55
>to ze ludzie nie wiedza gdzie jest polozony Szczecin, nie
> swiadczy dobrze o miescie - znaczy, ze nic sie u was nie dzieje - tyle.

A ja bym powiedzial, ze o inteligencji ludzi. A jesli ty tak uwazasz to takze o twojej. Przynajmniej ja wiem gdzie leza np Kielce (i wiele innych miejsc), a tam kompletnie sie nic nie dzieje. Swoja droga to Poznan to duza wioska otoczona polami ziemniakow. :wysmiewanie_sie:

Fan Club Kamień Pomorski
AP Gryf Kamień Pomorski
m@niac!
Kibic
Na forum od 8256 dni

*

Odp: Skad przydomek sledzie?... - 23/06/2003 14:02
>to ze ludzie nie wiedza gdzie jest polozony Szczecin, nie
> swiadczy dobrze o miescie - znaczy, ze nic sie u was nie dzieje - tyle.

jakby sie nic nie dzialo, to by ludzie nie wiedzieli ze jest cos takiego jak Szczecin, a ze sie dzieje to nawet orientuja sie, ze gdzies na pomorzu zachodnim :) [Ostatnio edytowane przez m@niac!: 2003-06-23 14:17]

christoph
Kibic
Na forum od 8586 dni

**

Odp: Skad przydomek sledzie?... - 23/06/2003 14:13
Ja jestem stąd i mogę powiedzieć, że tu się dzieje...ale bardzo źle się dzieje, a tak szczerze to bardzo niewiele...i bardzo małe perspektywy przed tym miastem!

Dziękuję :)
YOUngF
Kibic
Na forum od 8558 dni

Odp: Skad przydomek sledzie?... - 23/06/2003 14:17
> ja bym powiedzial, ze o inteligencji ludzi. A jesli ty tak uwazasz to takze o
> twojej. Przynajmniej ja wiem gdzie leza np Kielce (i wiele innych miejsc), a tam
> kompletnie sie nic nie dzieje. Swoja droga to Poznan to duza wioska otoczona
> polami ziemniakow. :wysmiewanie_sie:

akurat wiem gdzie jest Szczecin (nawet nieco dokladniej od mani@ca ;) ) ale ciekawi mnie, jak nazywasz miasto (nieco mniejsze od wioski-Poznania) w ktorym sam mieszkasz?;)

nikt do Szczecina ( w porownaniu np. z Gdanskiem) nie jezdzi, takze skad ma wiedziec, co i jak tam jest. nie ma sie za bardzo co dziwic, bo co to za miasto bez starowki - Zamek, Waly, Katedra a potem juz nic, zero zabytkow.

powiedzcie mi wiec, co takiego wielkiego mialo miejsce w Szczecinie przez kilka ostatnich lat - tylko nie mowcie, ze Mlode Wilki krecili;) jakies targi? festiwal? moze chociaz jakis koncert? jeden mecz repry na kilka lat to stanowczo za malo.

A-L-C-oholik
 - 1  - 2  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1769031667 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.03 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005