| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Pogoń II- Arkonia - 08/06/2003 20:53
Słyszałem, że na meczu rezerw Pogoni z Arkonią, do dzieciaków którzy wywiesili flage-transparent Arkonii dojebalo sie kilku manych kibiców Pogoni, ktorzy zabrali im ta flage mowiac ze nie beda kibicowac policyjnemu klubowi.. Wiecie cos o tym?
Rezerwy Pogoni wygraly 2:0.
|
...idę sobie swą dzielnicą ,z podniesioną przyłbicą i wyzwaniu stawiam czoła wierzę, że podołać zdołam...
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Pogoń II- Arkonia - 08/06/2003 21:20
Słyszałem o tym, na meczu nie byłem, ale to musiały być debile. Zabierać flagę dziecią którzy mieszkają zapewne na osiedlu Arkońskim i kibicują Arkonii bo pewno tam grają ich znajomi.
|
Babilon Team
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Pogoń II- Arkonia - 08/06/2003 23:06
Podzeszlo do nas 2 manych i kazali nam je zdjac bo mowili ze to policyjny klub a jak wracalismy to szli za nami przez pol miasta zaczelismy spierdalac zlapali jednnego zabrali mu flagi i sie z nas siemje ze spierdlamy to pojeb nei mogl odrazu na meczu ich zabrac
|
|
|
|
|
Odp: Pogoń II- Arkonia - 09/06/2003 09:58
Byłem na meczu i widziałem tylko to, że kazano chłopakom schować flagi, ale z tego co pisze Michał po meczu było inaczej. Jeżeli ktoś zna tych łepków to niech powie żeby oddali flagi! Jak widać Michał jest kibicem Pogoni o czym swiadczy ponad 150 wpisów na forum!
|
POGOŃ TO MY !
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Pogoń II- Arkonia - 10/06/2003 22:14
Szacunek lamo pierdol sie. Masz niezle najebane we lbie. To sa ludzie z tego samego miasta kibicuja temu samemu klubowi a ze kibicuja tez klubowi z 4 ligi to nie oznacza, ze trzeba im wypierdalac flagi ! A jak tak chcesz sie ustawiac na miescie to ustaw sie z matka moze ci cos kupi jak zasluzyles ?
|
Hold skladam temu miastu...
|
|
|
|
Odp: Pogoń II- Arkonia - 11/06/2003 00:02
> Szacunek lamo pierdol sie. Masz niezle najebane we lbie. To sa ludzie z tego
> samego miasta kibicuja temu samemu klubowi a ze kibicuja tez klubowi z 4 ligi to
> nie oznacza, ze trzeba im wypierdalac flagi ! A jak tak chcesz sie ustawiac na
> miescie to ustaw sie z matka moze ci cos kupi jak zasluzyles ?
hehe lamo to sie qrwa przyzuc na arkonie
|
szczecin-berlin, berlin-szczecin nie jeden wariat tam na kebab leci,ja też lece zresztą...
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Pogoń II- Arkonia - 11/06/2003 16:25
EJ NO WIESZ JAK JEST LICZY SIE W SZCZECINIE TYLKO JEDEN KLUB.W WARSZAWIE TEZ TAK SIE ZACZYNALO
|
szczecin-berlin, berlin-szczecin nie jeden wariat tam na kebab leci,ja też lece zresztą...
|
|
|
|
Odp: Pogoń II- Arkonia - 11/06/2003 16:28
CHOCIAZ POLONIA-LEGIA I POGON-ARKONIA TO ZUPELNIE CO INNEGO.BO POLONISCI TEZ CHODZILI KIEDYS NA LEGIE
|
|
|
|
- 1
-
|