Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> A moze by tak powrot gieldy na Pogon? << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
tomcraft
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8399 dni

**

A moze by tak powrot gieldy na Pogon? - 07/06/2003 13:04
Dlaczego w ogole gielda zostala przeniesiona ze stadionu Pogońi na plonie?jak by gielda wrocila to by Pogoń miala sie z czego utrzymywac co mozna zrobic zeby gielda wrocila? dla mnie o wiele lepsza byla gielda na Pogońi niz obecna na ploni!co wy na t

schranz
borsuk
Kibic
Na forum od 8957 dni

**

Odp: A moze by tak powrot gieldy na Pogon? - 07/06/2003 13:06
Dla mnie tez moglaby wrocic na Pogon...chociazby z tego powody ze mam blizej..

"Badz uprzejmy miec watpliwosc"
Yakumo
Kibic
Na forum od 8544 dni

Odp: A moze by tak powrot gieldy na Pogon? - 07/06/2003 14:37
Jurczyk sie nie zgodzi bo mu samochody dzialki zasmrodza :D

--
Yakumo
'Viva la Revolution'
tomcraft
Kibic
Na forum od 8399 dni

**

Odp: A moze by tak powrot gieldy na Pogon? - 07/06/2003 14:49
A dlaczego w ogole ta gielda zostala przeniesiona?

schranz
Filipin
Kibic
Na forum od 8271 dni

Odp: A moze by tak powrot gieldy na Pogon? - 07/06/2003 15:43
Teraz do dupy sie z tymi giełdami porobiło,bo zrobili 3 i nie wiadomo gdzie jechać,jestem za giełdą na Pogoni

Pogoń na zawsze !!!!!!!!!!
ch.
Kibic
Na forum od 8476 dni

**

Odp: A moze by tak powrot gieldy na Pogon? - 07/06/2003 15:45
Zlikwidował ja b.prezydent Szczecina niejaki Bartłomiej Sochański

Hanki
Kibic
Na forum od 8341 dni

**

Odp: A moze by tak powrot gieldy na Pogon? - 07/06/2003 15:57
Jak byłą ta giełda to przynajmniej część kasy szła na Pogoń, klub coś z tego miał. A teraz nie dość że nie ma giełdy to nie ma zbytnio kasy na klub. Też chciałbym, by giełda wróciła ale z góry wiadomo, że jest to raczej mało prawdopodobne :(

Llibertat per a Catalunya!
tomcraft
Kibic
Na forum od 8399 dni

**

Odp: A moze by tak powrot gieldy na Pogon? - 07/06/2003 16:18
Chyba miasto wolalo by zeby Pogon sie z gieldy utrzymywala niz kibice ciagle na nich jechali i te ciagle spory z gondorem lub tym podobnymi.Gielda mogla by byc poczatkiem samofinansowania sie Pogoni jak na 4 lige to w zupelnosci wystarczy.

schranz
pils
Kibic
Na forum od 8509 dni

Odp: A moze by tak powrot gieldy na Pogon? - 07/06/2003 16:18
gielde alikwidowali bo przeszkadzala okolicznym mieszkanca, zaduzy ruch i zla infrastruktura no i pewnie ktos wzial nie male pieniazki aby gieldy tam nie bylo.
szkoda
tez wolalbym jechac na Pogon na gielde niz na plonie chociaz do ploni mam blizej
pozdro

Wszystkie drogi prowadzą na Pogoń
Orło
Kibic
Na forum od 8317 dni

*

Odp: A moze by tak powrot gieldy na Pogon? - 07/06/2003 16:49
Dupa. Nie przeszkadzała okolicznym mieszkańcą. Ja mieszkam blisko Pogoni i mi i moim znajomym nie przeszkadzała. Nawet nam się podobała bo było blisko.

Babilon Team
weteran 69
Kibic
Na forum od 8450 dni

**

Odp: A moze by tak powrot gieldy na Pogon? - 07/06/2003 16:50
PW musi zarzadac powrotu gieldy albo niech miasto da 25 etatow dla pilkarzy i sztabu szloleniowego,a jesli nie miasto to niech zrobi to gielda w Ploni bo to ona jest spadkobierca tej na Pogoni.Trzeba sie wziasc do dupy Sochanskiemu za oddanie jej jak byl prezydentem,zreszta nie tylko za to!!!!!

Pogoń to więcej niż klub
christoph
Kibic
Na forum od 8587 dni

**

Odp: A moze by tak powrot gieldy na Pogon? - 07/06/2003 16:51
Usunięcie giełdy to był początek wielkich problemów Pogoni..teraz jej powrót mógłby się przyczynić do odrodzenia Pogoni!!!

[Ostatnio edytowane przez christoph: 2003-06-07 17:01] [Ostatnio edytowane przez christoph: 2003-06-07 17:17]

Dziękuję :)
fenster
Kibic
Na forum od 8582 dni

Odp: A moze by tak powrot gieldy na Pogon? - 07/06/2003 17:06
O czym wy piszecie!!giełda znów dla Pogońi?? chyba co niektorzy zapomnieli dlaczego dziś nasz klub jest w takim stanie.Kilka lat temu było to żrodło finansowania które pozwoliło na pierwszoligową egzystencje.Ale że jest to zabawa dochodowa to kilku znajomków za określone łapówy a pod pretekstem protestów mieszkańców zabrało giełdę do płoni na teren gryfbetu(można się domyślać kto i komu dawał w łapska).Jeden z najbardziej zasłużonych w niszczeniu Pogońi mec.Sochański giełdę zabrał pod pretekstem stałych dotacji dla Pogońi.Dziś nie ma giełdy ani dotacji a przekręt jak zwykle zniknął i uległ przedawnieniu.Nie bądzcie naiwni miasto nic Pogońi nie da jeśli w zamian nie dostanie kilka osób w łapę.NIE ZAPOMINAJCIE KTO TAM MIESZKA PRZY STADIONIE-MEC.MIKOŁAJCZAK-KTO TO JEST WSZYSCY WIEMY I CO ZROBIŁ JUŻ ŻEBY MIEĆ SPOKÓJ ZA OKNAMI TEŻ.

Obrazek jpg wstawiony na forum
A..
Kibic
Na forum od 8568 dni

Odp: A moze by tak powrot gieldy na Pogon? - 07/06/2003 17:40
Rzeczywiscie ! Strasznie wkurzajace jest jezdzenie na te gieldy. Gowno sie tam dostanie i w dodatku daleko. Na Pogoni byla fajna gielda zawsze przyjezdzalo duzo ludzi nie tylko ze Szczecina.Mozna bylo kupic fajne auto ciuchy itd. Teraz jesli chodzi o gielde to w porownaniu do Poznania czy Lubina to jestesmy zerem. Jutro bede na gieldzie w Gdansku to bede mial porownanie :)

tomcraft
Kibic
Na forum od 8399 dni

**

Odp: A moze by tak powrot gieldy na Pogon? - 07/06/2003 18:14
A te kielbaski na gieldzie z grilla-najlepsze w Szczecinie :)szczegolnie budka obok tego budyneczku

schranz
Din
Kibic
Na forum od 8333 dni

Odp: A moze by tak powrot gieldy na Pogon? - 07/06/2003 22:19
Giełda powinna wrucic wtedy by Pogoni dostawala jakas kase , co powinno zadowolic i kibicow i miasto bo kibice nie bede mieli do nich pretensji i odejdzie im jeden problem . [Ostatnio edytowane przez Din: 2003-06-07 22:28]

Czy wygrywasz czy nie ja i tak kocham Cie . AVE POGOŃ !!!
 - 1  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1769035546 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.04 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005