| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Msza..... - 03/06/2003 17:03
W najbliższym czasie odbedzie się msza w intencji Pogoni oraz jej kibiców.....odbędzie sie ona najprawdopodobniej w kościele przy ul.Krakowskiej. Szczegółowe nformacjie podam wkrótce a kibiców proszę o przekazywanie tej informacji dalej aby było nas wtedy jak najwiecej.POZDRAWIAM
|
Życie nie składa się z oddychania...Tylko z chwil które zapierają dech w piersiach
|
|
|
|
Odp: Msza..... - 03/06/2003 20:42
taaaaa wiem mayday, czekalem na twoj post a moze sie pochwalimy kto ta msze bedzie prowadzil
|
...idę sobie swą dzielnicą ,z podniesioną przyłbicą i wyzwaniu stawiam czoła wierzę, że podołać zdołam...
|
|
|
|
Odp: Msza..... - 03/06/2003 20:53
Heh na Krakowskiej to moja parafia jest Ciekawa inicjatywa. Może się przejdę (qrde spory kawałek drogi).
|
Llibertat per a Catalunya!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Msza..... - 03/06/2003 21:58
Sadu..... maszy nie bedzie prowadzil nasz ksiadz,tylko ten z parafi od mszy nie wiem jak sie nazywa, a co do postu to ma on nakłonic kobiców do przyjscia POZDRAWIAM
|
Życie nie składa się z oddychania...Tylko z chwil które zapierają dech w piersiach
|
|
|
|
Odp: Msza..... - 03/06/2003 23:20
napisz kiedy odbedzie sie ta msza mam niedaleko to sie pofatyguje
|
Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
|
|
|
|
Odp: Msza..... - 04/06/2003 09:15
jak tylko bedzie wiadomo to prosze poinformujcie o dacie i godzinie!!!!!!!!!a gdzie jest krakowska ulica ??
|
Robert Dymkowski najlepszy napastnik POLSKI
|
|
|
|
Odp: Msza..... - 04/06/2003 09:27
Krakowska jest na Gumieńcach czyli na mojej dzielnicy Jak bedzie to napiszcie !! Napewno będe! Narazie Pozdrowienia ALL
|
Ojcze Święty na zawsze pozostaniesz w naszej pamięci
|
|
|
- 1
-
|