| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Trzymajcie się Portowcy - 29/05/2003 02:24
Trzymajcie się ziomale ze Szczecina,nawet jak spadniecie do II ligi na Łazienkowskiej będziecie zawsze mile widziani.W tych trudnych chwilach dla klubu i kibiców łączymy się z wami,nie dajcie się i za rok znowu będziemy grali w I lidze mecz przyjaźni.Pozdrowienia z Warszawy."A Ja kocham tanie wina,tanie wina ze Szczecina,tanie wino to przyjemność,tanie wino chciałbym jebnąć".
|
LEGIA WARSZAWA - MISTRZ POLSKI:
1955, 1956, 1969, 1970, 1993, 1994, 1995, 2002, 2006
Powstanie '44 - PamiętaMY
|
|
|
|
Odp: Trzymajcie się Portowcy - 29/05/2003 07:12
Do drugiej ligi spada Pogon Lesa Kondona !!! Mysle ze nie wiele osob bedzie dalej chodzilo na mecze (kurwa przeciez oni nawet nie wystartuja) tego trupa (niestety trupa ).
Nasza Pogon dopiero wystruje (daj boze) od 4 ligi wiec mecz przyjazni juz za 4 lata . Wy tez sie trzymajcie
|
PIJEMY AŻ JEBNIEMY !
|
|
|
|
Odp: Trzymajcie się Portowcy - 29/05/2003 13:29
Prawdziwy kibic nei bedzie chocidz tylko na Pogon Nowa.Bedzie chodizl na Pogon w 2 lidze i Pogon Nowa!!A ten kto mowi ze Pogon Gondora to jest smieszny... Pogon jest nasza!! Peace!
|
Wiara i nadzieja trwaja w nas do końca.
Tylko ogień wybacza nam winy
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Trzymajcie się Portowcy - 29/05/2003 16:18
Przecież obecna Pogoń nie wystartuje w 2 lidze. Chyba, że zrobicie między sobą zrzutke i uzbieracje 35 mln zł. na spłate długu + jakieś 10 mln. zł na spokojny powrót do ekstraklasy oraz jakieś 100 mln zł na inwestycje wokół stadionu. Najlepiej zacznijcie zbierać już dziś.
A tak na poważnie: oby Pogoń Nowa rozpoczęła od 4 ligi, a SSA upadła. Spójrzcie na sytuację Stomilu Olsztyn. Prawdopodobnie zostanie zdegradowany do 4 ligi. Nawet jak nie to i tak spadnie do 3. Chcecie patrzeć jak Pogoń sie męczy Chcecie oglądać drugoligowe mecze kończące się po 5:0 dla przeciwników Chcecie z hukiem i jeszcze większym długiem spaść do 3 ligi Bo ja nie. Wole Pogoń Nową, bez długów, stworzoną przez nas - kibiców.
|
MW'03
|
|
|
|
Odp: Trzymajcie się Portowcy - 29/05/2003 17:33
Hilek- popieram, musimy postawić wszystko na Nową Pogoń! Tak jak mówisz jeżeli nawet stara Pogoń wystartuje w II lidze to i tak nie ma żadnych szans coś osiągnąć z takim długiem.
Musimy w jak największej liczbie przychodzić na Nową Pogoń, a jeżeli ktoś będzie chciał to może wybrać się na tą starą też.
|
Pogoń Szczecin MKS!
|
|
|
|
Odp: Trzymajcie się Portowcy - 29/05/2003 19:34
Ja na Pogoni bede chodzil zawsze nawet jak beda spadac z 2 do 3 z 3 do 4 itd. Bede zawsze z nimi bo oni sa moja miloscia o ktorej nigdy nie zapomne nawet jak jej nie bedzie !!! Na Pogoni nowa oczywisice tez bede chodzil i trzymalk za nia kciuki i tez z nia zawsze bede ale nie wiem czy bede czul rowinierz to samo co do nasze starwoniki 55 letinej
|
Czy wygrywasz czy nie ja i tak kocham Cie . AVE POGOŃ !!!
|
|
|
|
Odp: Trzymajcie się Portowcy - 29/05/2003 22:05
> Prawdziwy kibic nei bedzie chocidz tylko na Pogon Nowa.Bedzie chodizl na Pogon w
> 2 lidze i Pogon Nowa!!A ten kto mowi ze Pogon Gondora to jest smieszny... Pogon
> jest nasza!! Peace!
SSA Pogon jest prywatna firma Gondora i tylko on moze zrobic z nia co zechce,a my mozemy mu tylko naskoczyc,przychodzenie na firme grabarza Pogoni bedzie delikatnie mowiac nietaktem,bo SSA i tak upadnie a start w drugiej lidze posluzy mu tylko do sadzenia z miastem i odszkodowania a nie do prowadzenia druzyny.
|
Pogoń to więcej niż klub
|
|
|
- 1
-
|