| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Na jakiej stacji mozna sluchac relacji z lech-pogon?podajcie nazwe i ile fm - 26/05/2003 15:59
PRka odmienia sie synu w PRce - POLSKIE RADIO SZCZECIN
nie oceniaj nikogo i niczego nie znajac faktow, w radiu PLUS zrezygnowano z calego sportu bo graja Łagodne Przeboje, a w Polskim Radiu Szczecin byla relacja autorstwa Piotra Dykierta, a tak w ogole miast napinac sie przy kompie i narzekac na brak relacji mogles jak kazdy kibic ktory sie szanuje pojechac do Poznania a tak po co narzekasz??
|
niewazne z kim sie spi - wazne zeby sie wyspac!!!!
|
|
|
|
Odp: Na jakiej stacji mozna sluchac relacji z lech-pogon?podajcie nazwe i ile fm - 26/05/2003 16:06
> chuje jebane z Radia Szczecin i Plusa. Kurwy transmituja mecze ze Szczecina, a
> dupy do innego miasta im sie ruszyc nie chce.
PLUS nie daje relacji od rundy wiosennej i po co piszesz bzdury o kurwach z PLUSa??
Chcesz umowimy sie z nimi i co wtedy?? Powiesz im w oczy ze sa kurwami?? Zachwoujesz sie ziomus niepoprawnie, napinaczu zza monitora
Piszesz ze im sie nie chce jechac a Ty byles??
Pozdro dla normalnych
|
niewazne z kim sie spi - wazne zeby sie wyspac!!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Na jakiej stacji mozna sluchac relacji z lech-pogon?podajcie nazwe i ile fm - 27/05/2003 21:06
Za czasów Begdasa chyba tylko Radio Maryja nie dawało live relacji/ Jak jest teraz kazdy widzi.
Wski !! Ja jako kibic szanuje i siebie i innych, a pojechac nie mogłem jak i wielu innych forumowiczów. Kazdy ma swoje powody i uszanuj to.
Na szczescie mieszkam w takiej okolicy, że meczu mogłem posłuchac w Radiu Merkury, które nadaje zajebiste relacje z meczów pyrek,Amici i Groclinu obojętnie czyto w domu czy na wyjeżdzie.
Szanuje sie tam kibica, który nie moze z róznych względów isc na mecz.
Mozna poznaniaków nienwidzieć, ale przyznać trzeba ze wiele mozemy sie od nich nauczyc!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|