Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Pogon - Widzew 0:1 << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Junior
Pogoń Szczecin
IP: zapisany
Na forum od 8958 dni

Pogon - Widzew 0:1 - 22/05/2003 06:52
kolejna porazka :( ale sedziowanie bylo skandaliczne!!!!!! spiker na prezydenta :D

Matek.
Kibic
Na forum od 8617 dni

Odp: Pogon - Widzew 0:1 - 22/05/2003 08:49
Sedzia przesadzil to jest przesada juz :( ale CZY WYGRYWASZ CZY NIE JA I TAK KOCHAM CIE BO NAJLEPSZA W POLSCE JEST POGON SZCZECIN MKS!!!!!!!!!!! :D

Pogoń To My!
Stary
Kibic
Na forum od 8870 dni

**

Odp: Pogon - Widzew 0:1 - 22/05/2003 10:47
Kim jest wogole nasz stadionowy spiker? Wczoraj po prostu mnie rozbroil tym tekstem. Huczalem z tego wydarzenia wczoraj caly wieczor. Nalezy mu sie flacha od kibicow.

A co do sedziego ... Od wielu lat jestem kibicem Werderu Brema i nigdy mi nie przyszlo do glowy, że kiedys bede krzyczal ... WERDER CH..!! :P

Stwierdzilem przy okazji, ze nie warto chodzic do kina na komedie, czy tez na kabarety albo do cyrku bo za drogo. Jesli czlowiek chce sie posmiac, to wystarczy obejrzec mecz polskiej Ekstraklasy - ubaw po pachy.

borsuk
Kibic
Na forum od 8957 dni

**

Odp: Pogon - Widzew 0:1 - 22/05/2003 11:07
Sedziowanie...jak zwykle SKANDAL!! Spiker jestesmy z toba! Nie stracisz licencji!:D:D:D Cieszy fakt ze chlopaki walcza i tanio sku(o)ry nie sprzedaja...ale ten slupek co byl w pierszych 5 minutach to moglo wpasc:(

DYMEK WROC!!! PIERDOL LODZ!!!!

"Badz uprzejmy miec watpliwosc"
Orło
Kibic
Na forum od 8317 dni

*

Odp: Pogon - Widzew 0:1 - 22/05/2003 14:27
Sędzia to pała wygląda mi na pedała. Tylko tyle mogę powiedzieć. Dodam także że mafa z ulicy Miodowej znowu zaczeła działać. Pozdrowienia dla spikera który od wczoraj jest moim bogiem.

Babilon Team
Mayday
Kibic
Na forum od 8641 dni

Odp: Pogon - Widzew 0:1 - 22/05/2003 16:18
SPIKER(bodajze Nestorowicz) na szefa szczecińskich kiboli!!!!:D:D:D jest za mocny......

Życie nie składa się z oddychania...Tylko z chwil które zapierają dech w piersiach
Jay-J
Kibic
Na forum od 8412 dni

Odp: Pogon - Widzew 0:1 - 22/05/2003 16:51
A ja uważałem że ten spiker to frajer... Głupi byłem ;). Początki miał cienkie (te teksty w stylu na bramkę strzelał Chwastek Jarosław z numerem 17...) ale się rozkrecił no i to co powiedział wczoraj... WIELKI SZACUNEK!!!

Sędziowanie to faktycznie pomyłka... z tego co ja widziałem to sędzia był odwrócony do całej akcji i się odwrócił i dał czerwień, ale muszę sprawdzić jeszcze to w C+. No i że się odważył później Szype wyrzucić...

Szkdoa jeszcze sytuacji Olszewskiego z ostatniej minuty, bo gdyby lepiej się złożył do szczupaka albo walnął nogą to byłoby COŚ!

Obrazek gif wstawiony na forum
papryk
Kibic
Na forum od 8706 dni

**

Odp: Pogon - Widzew 0:1 - 22/05/2003 17:59
U nas widzew kupuje sędziego, a w Zabrzu wisła kupuje górnika,- niezłe jazdy

Przynajmniej Legia gra swoje!
Byłem, zobaczyłem, zwyciężyłem :okulary: [Ostatnio edytowane przez papryk: 2003-05-22 18:05]

A ostatni pierwszymi będą... Anioł
A Pogoń w sercu mym na zawsze... :red:
ZDR
Kibic
Na forum od 8397 dni

**

Odp: Pogon - Widzew 0:1 - 22/05/2003 19:43
kiedy bedzie FOTORELACJA z tego meczu ???

Junior
Pogoń Szczecin
Na forum od 8958 dni

Odp: Pogon - Widzew 0:1 - 22/05/2003 19:53
jest już :D - Tutaj

tomcraft
Kibic
Na forum od 8400 dni

**

Odp: Pogon - Widzew 0:1 - 22/05/2003 23:29
Dlaczego nikt sie nie wypowiada o aspektach zwiazanych z kibicami na tym meczu ???-wiecie co mam na mysli.A moze to jakas wielka tajemnica :)

schranz
 - 1  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1769042858 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.03 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005