Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Kroczymy podobna sciezka,czy to ta wlasciwa? << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Gdansk
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8294 dni

Kroczymy podobna sciezka,czy to ta wlasciwa? - 09/05/2003 22:19
Cze rybaki:)))
Sorki ,ale jestem rocznik 71 i wszelkie exscesy z lat 90 doskonale pamietam:)))
Kto by pomyslal ze pojedziemy na tym samym wozku ?
Aby jakos to poskladac musicie przeanalizowac historie Piasta Gliwice,Zaglebia Sosnowiec,GKS Tychy,Cracovii Krakow,Lechii Gdansk.
Ciezkie czasy was dopadly,ale sie trzymajcie,nimo ze czuje do was antypatie to pamietam ze jako tako nasze kontakty byly honorowe.(no moze nie kamienie w 91 na dworcu w Szczecinie kiedy 2 kolegow zaliczylo szpital)
POGON WALCZACA OK !!!!!!!

wild
Kibic
Na forum od 8798 dni

Odp: Kroczymy podobna sciezka,czy to ta wlasciwa? - 09/05/2003 22:32
nie lubię Was ale Was szanuję > dzięki - może się jeszcze kiedyś spotkamy

kto z nas przegrał to pokaże czas...
PF
Kibic
Na forum od 8454 dni

**

Odp: Kroczymy podobna sciezka,czy to ta wlasciwa? - 09/05/2003 22:52
No niestety, że zasłużone ekipy takie jak: Lechia Gdańsk, Cracovia Kraków, Zagłębie Sosnowiec grają w niskich ligach, a takie wiochy jak Wronki czy Grodzisk są w ekstraklasie.
Niestety nas też to czeka, ale mam nadzieje, że uda nam się wrócić szybko do ekstraklasy ! ! ! !
Wierze, że jeszcze kiedyś przyjdzie czas Pogoni zmierzyć się z Lechią w pierwszej lidze, tak samo jak wyrównć porachunki z Cracovią ! ! ! ! ! !

SZACUNEK DLA KIBOLI LECHII KTÓRZY SIĘ OD NIEJ NIE ODWRÓCILI ! ! ! [Ostatnio edytowane przez SEBOL_MKS: 2003-05-09 22:55]

POLICCY FANATYCY
Sadu
Kibic
Na forum od 8397 dni

Odp: Kroczymy podobna sciezka,czy to ta wlasciwa? - 10/05/2003 00:15
ale 1 liga bylaby za mocna gdyby graly w niej cracovia, lechia, zaglebie, a nawet takie druzyny jak jaga czy zawisza sa na pewno atrakcyjniejsze niz grocliny i te garbarnie.. poziom bylby wyrownany, kazdy mecz to mecz "na szczycie" na kazdym meczu niezaleznie od zajmowanego miejsca w tabeli byloby duzo kibicow.. ale to jest nie do spelnienia, juz rozmawialismy ze na wiochach latwiej zrobic interes niz w miescie, pilka to komercja i dopoki to sie nie zmieni to tak bedzie niestety, swit do 1 ligi! ja pierdole przesada..

...idę sobie swą dzielnicą ,z podniesioną przyłbicą i wyzwaniu stawiam czoła wierzę, że podołać zdołam...
Lu Dex
Kibic
Na forum od 8424 dni

Odp: Kroczymy podobna sciezka,czy to ta wlasciwa? - 10/05/2003 07:43
Szacunek,Broder!!!!:)Byc moze kiedys takei miasta jak własnie Szczecin czy Gdańsk będą miały znów 1 lige!!

Wiara i nadzieja trwaja w nas do końca.
Tylko ogień wybacza nam winy
RAFek
Kibic
Na forum od 8886 dni

**

Odp: Kroczymy podobna sciezka,czy to ta wlasciwa? - 10/05/2003 09:05
> Cze rybaki:)))
Sorki ,ale jestem rocznik 71 i wszelkie exscesy z lat 90
> doskonale pamietam:)))
Kto by pomyslal ze pojedziemy na tym samym wozku ?

Ciezkie czasy was
> dopadly,ale sie trzymajcie,nimo ze czuje do was antypatie to pamietam ze jako
> tako nasze kontakty byly honorowe.(no moze nie kamienie w 91 na dworcu w
> Szczecinie kiedy 2 kolegow zaliczylo szpital)
POGON WALCZACA OK !!!!!!!

hehe i Gdańsk Wrzeszcz ;) i Sopot i parę innych spotkań ;)

pzdr - też '71

To nasza generacja, to MY - 30 letni
100%EG
jw7
Kibic
Na forum od 8952 dni

Odp: Kroczymy podobna sciezka,czy to ta wlasciwa? - 10/05/2003 11:43
Doskonale pamiętam tamte mecze-r`70. To było to. Dzięki za wsparcie.

Tylko Pogoń...
Gdansk
Kibic
Na forum od 8294 dni

Odp: Kroczymy podobna sciezka,czy to ta wlasciwa? - 10/05/2003 13:58
Troche dziwi mnie Wasz huraaa optymizm.4 liga nie jet tak saba ,jak to sie zdaje.My zaczelismy od 6 co umozliwilo grac juniorkami.Chcac wyjsc z 4 musicie miec sklad 3 ligowy.Popatrzcie na Zawisze,oni nie moga wyjsc z 5,my mamy problemy w 4.Gdyby Lechia zaczela od czwartej(PZPN sie nie zgodzil) to nadal nie bylo by awansu.Naprawde watpie czy uda sie Pogoni wyjsc z 4 ligi w pierwszym sezonie,skoro ludzie to organizujacy nie maja jakiegokolwiek doswiadczenia.Warto tez pamietac ze beda zucane klody pod nogi ze strony OZPNu.Ciekawe jaki bedzie sklad personalny kadry? Stawiajac na juniorow nie awansujecie,a stawianie na weteranow mija sie z celem i jest drogie.
Zapamietajcie moje slowa TO NIE TAKIE PROSTE sami sie przekonacie.

Pozdrawiam

dary
Kibic
Na forum od 8616 dni

Odp: Kroczymy podobna sciezka,czy to ta wlasciwa? - 10/05/2003 14:44
Optymistyczne jest to, że nasze rezerwy oparte przede wszystkim na juniorach zajmują 2-3 miejsce w IV lidze. Jest więc na kim budować zespół.

POGOŃ TO MY !
Gdansk
Kibic
Na forum od 8294 dni

Odp: Kroczymy podobna sciezka,czy to ta wlasciwa? - 10/05/2003 15:21
Tak tylko pojawia ze jakis wiesniacki klubik co ma sponsora np.Przetwornie wedlin,lub Edzia co chandluje fajkami,ewentualnie importra uzywanych lachow z RFNu.I wtedy dupa !!!Niestety nie mam pojecia kto jest liderem 4 ligi Szczecinskiej, ale jestem pewien ze kase maja,a kasa to kasa jak w zyciu.

dary
Kibic
Na forum od 8616 dni

Odp: Kroczymy podobna sciezka,czy to ta wlasciwa? - 10/05/2003 15:24
Liderem naszej IV ligi jest Zorza Dobrzany (niezbyt bogaty klub), który opiera się na niechcianych zawodnikach z II zespołu Pogoni i Błękitnych Stargard. Problemem może być to że najprawdopodobniej do IV ligi spadną Chemik Police i Kotwica Kołobrzeg i moze być bardzo ciekawie...

POGOŃ TO MY !
christoph
Kibic
Na forum od 8587 dni

**

Odp: Kroczymy podobna sciezka,czy to ta wlasciwa? - 10/05/2003 15:25
Tutaj akurat się zgadzam...myśle , że powinniśmy budować nową Pogoń wspólnie ze stowarzyszeniem mks, do rezew trzeba by sprowadzić kilku doświadczonych zawodników i ten zespół miałby szanse...zresztą łatwiej będzie pozyskać sponsorów!

Dziękuję :)
dary
Kibic
Na forum od 8616 dni

Odp: Kroczymy podobna sciezka,czy to ta wlasciwa? - 10/05/2003 15:36
Jeden z tych doświadczonych zadeklarował, że w Nowej Pogoni może grać nawet za darmo...Niestety nie mogę podać nazwiska, bo jest aktualnie w I ligowej kadrze Pogoni. Naszym celem jest połaczenie nowego klubu ze stowarzyszeniem MKS Pogoń. Problem polega na tym, że do czerwca trzeba zgłosić w ZZPN nowy klub, inaczej stracilibyśmy jeden rok. Najprawdopodobniej kondon będzie chciał sie procesować z miastem i dlatego stara się dograć do końca rundy. Nikt z nas nie wie co stanie się za kilka miesięcy, dlatego powołanie nowego klubu już teraz to było jedyne wyjście.

POGOŃ TO MY !
borsuk
Kibic
Na forum od 8957 dni

**

Odp: Kroczymy podobna sciezka,czy to ta wlasciwa? - 10/05/2003 16:03
Czy Zorza nie jest taka bogata to nie wiem..tzn. jezeli chodzi o warunki 4-3 ligowe..a sponsoruje ich......producent(czy jakos tak)nagrobkow, plyt, itp. rzeczy...w Dobrzanskiej gazecie pokazywali(prawdopodobnie) jego chate jej wyglad pozostawie bez komentarza bo rownalaby sie z palacem:)..Ale do rzeczy..nie myslalem ze dozyje(choc jestem jeszcze mlody)takiej chwili ze Pogon bedzie grac w 4 lidze..ale nie widze innego rozwiazania..

P.S.Dzisiaj Pogon wygra z Polonia bo widzialem na miescie Dymka:D..a przewaznie kiedy tak sie zdazalo to Pogon wygrywala(co prawda wtedy gral Dymek)..ale licze ze dzisiaj rowniez sobie poradza! [Ostatnio edytowane przez borsuk: 2003-05-10 16:04]

"Badz uprzejmy miec watpliwosc"
christoph
Kibic
Na forum od 8587 dni

**

Odp: Kroczymy podobna sciezka,czy to ta wlasciwa? - 10/05/2003 16:52
> Jeden z tych doświadczonych zadeklarował, że w Nowej Pogoni może grać nawet za
> darmo...Niestety nie mogę podać nazwiska, bo jest aktualnie w I ligowej kadrze
> Pogoni. Naszym celem jest połaczenie nowego klubu ze stowarzyszeniem MKS Pogoń.
> Problem polega na tym, że do czerwca trzeba zgłosić w ZZPN nowy klub, inaczej
> stracilibyśmy jeden rok. Najprawdopodobniej kondon będzie chciał sie procesować
> z miastem i dlatego stara się dograć do końca rundy. Nikt z nas nie wie co
> stanie się za kilka miesięcy, dlatego powołanie nowego klubu już teraz to było
> jedyne wyjście.

ok. dzięki za wyjaśnienie..ja się nie czepiam tylko, że każdy ma chyba trochę wątpliwości i obaw...

Dziękuję :)
dary
Kibic
Na forum od 8616 dni

Odp: Kroczymy podobna sciezka,czy to ta wlasciwa? - 11/05/2003 13:11
Pytajcie - o to przecież chodzi, by rozwiać wszelkie wątliwości jakie zapewne będzie chciała zasiać rada klubu. Pierwszy ich krok to artykuł w Głosie o konflikcie pomiędzy kibicami Pogoni. Konflikt jest ale pomiędzy radą klubu i kibicami, a nie pomiędzy kibicami.

Na stronie PW jest link 'kontakt' pytajcie o wszystko - na odpowiedzi zapewne nie będziecie długo czekać.

POGOŃ TO MY !
Gdansk
Kibic
Na forum od 8294 dni

Odp: Kroczymy podobna sciezka,czy to ta wlasciwa? - 14/05/2003 20:04
http://www1.gazeta.pl/sport/1,35339,1474011.html

dary
Kibic
Na forum od 8616 dni

Odp: Kroczymy podobna sciezka,czy to ta wlasciwa? - 15/05/2003 11:28
Do kolegi z Gdańska:
podsumowujac to w zasadzie udało wam się wszystko oprócz prezesa (czytałem wasze forum). Brawa za postawę w temacie kibiców Bałtyku na meczu pucharowym!

POGOŃ TO MY !
Shivan
Kibic
Na forum od 8546 dni

**

Odp: Kroczymy podobna sciezka,czy to ta wlasciwa? - 15/05/2003 13:03
hehe witam "starszaki"
ja malolat tylko 72

a nie lubimy sie bo "tak trzeba" :), choc tak nie mozna powiedziec, bo przeciez po meczu odprowadzalismy was na dworzec a czasami i dalej :), i do Polic przyjezdzalismy aby was powitac, przy naszych spotkaniach bramy i ploty pekaly z radosci :). wyjazd do Gdanska to bylo prestizowe wydarzenie, nie bylo mobilizacji jak na Poznan czy Wroclaw, po prostu sie jechalo i zawsze byly atrakcje. Jeden wyjazd szczegolnie zapadl mi w pamieci kiedy to do Gdanska jechalismy pociagiem z 10 godzin, na kazdej pipidowie zatrzymywaly psy pociag i bylo palowanie, najwiecej jak zwykle obrywal Kardynal :), no ale wkoncu dojechalismy. To byly czasy, moze jeszcze kiedys bedzie nam dane zazyc takich emocji.
Pozdrawiam!

Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
Gdansk
Kibic
Na forum od 8294 dni

Odp: Kroczymy podobna sciezka,czy to ta wlasciwa? - 15/05/2003 19:43
Heheee,gdym zaczol opowiadac co przezylem na ulicach Szczecina i okolicznych miejscowosci to tylko olac prace i pisac pisac:))
Ale naprawde bylem zdziwiony ze przejeliscie "S" z Lechii kiedy zostal wykluczony na granicy z wycieczki na Schalke i zadzwonil do chlopakow z Pogoni(naturalnie z NS).
Opowiadal ze siedzial w waszej knajpie w koszulce Wisly i czapeczce Lechii:))
Wszyscy sie cieszylismy ze okazano mu pomoc w Szczecinie,niestety w Gdyni mial problemy bo nagral go kapus Arki bedacy w skladzie kolejowym.
Dzisiaj niestety jest wykluczony z zycia kibicowskiego i nie dzieli z nami radosci i smutkow Lechii ani zadnych innych......tesknimy za "S" naprawde fajny gosc:(((

Pozdro

- 1  - 2  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1769046340 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.05 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005