| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
kto w bramce w Katowicach?? - 30/04/2003 13:02
... jak myslicie - komu zaufa trener Wyrobek
Norko - powrot syna marnotrawnego po Zabrzu??
Rogowski - da mu sie dalej ogrywac??
Michalowicz- teraz niby jest jego kolej, tak mowili w C+ - rezerwowymi z Rogowskim mieli byc na zmiane, po jednym meczu
Ja stawiam i chcialbym by bronil Rogowski lub Michalowicz czy jak mu tam Zaden NORKO!!!!!!!
|
niewazne z kim sie spi - wazne zeby sie wyspac!!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: kto w bramce w Katowicach?? - 30/04/2003 15:24
Slyszalem od chlopakow z Pogoni, ze ten Rogowski w juniorach 85 rocznik to byl by 3 bramkarzem, jest jeden o klase lepszy a drugi z podobnym poziomem, ale ojciec Rogowskiego jest jakis kieronikiem czy dzialaczem w tej Pogoni....
|
MKS
|
|
|
|
|
|
|
Odp: kto w bramce w Katowicach?? - 30/04/2003 17:42
Rogowski? Sam nie wiem... ciężko go oceniać po 45 minutach gry... ale i tak dał dupy przy 3 bramkach.
Norko? Chyba jednak on, bo tamci nie mają doświadczenia, a on go "trochę" ma.
Michałowicz? 
Ja zaufam Wyrobkowi. Mam nadzieje że Pogoń wreszcie zagra 4-4-2, bo jak gra 3-5-2 to żałośnie to wychodzi.
|
|
|
|
|
Odp: kto w bramce w Katowicach?? - 30/04/2003 18:10
Dla mnie niewazne kto bedzie bronił Norko ,Rogowski czy Michalowicz ,chcialbym tylko zebym po nastepnym meczu nie czytal tu postow na temat ze mecz zostal przegrany bo bramkarz dal poprostu dupy.Jak napisalem wyzej nie wazne kto tylko wazne jak.
|
Janie Pawle II - [*]
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: kto w bramce w Katowicach?? - 01/05/2003 13:22
Powinien dac szanse Rogowskiemu bo sie extra spisywal . Chociaz w C+ mowili ze Michalowicz to tezdobry utalentowany bramkarz taki jak Rogowski i chyba teraz kolej na Michalowicza ale zobaczymy na co postawi Sergiej Szypowski.
|
|
|
|
|
Odp: kto w bramce w Katowicach?? - 01/05/2003 15:13
> Powinien dac szanse Rogowskiemu bo sie extra spisywal . Chociaz w C+ mowili ze
> Michalowicz to tezdobry utalentowany bramkarz taki jak Rogowski i chyba teraz
> kolej na Michalowicza ale zobaczymy na co postawi Sergiej Szypowski.
Nie kieruj się co mówili w C+. To Wyrobek najlepiej wie który z nich jest lepszy.
Aha i to nie Szypowski wystawia bramkarzy tylko Wyrobek . Siergiej ich trenuje i może najwyżej doradzic. Pozdro
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
- 1
-