| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
KTO WNIÓSŁ NAJWIĘKSZY WKŁAD W UPADEK KLUBU?! - 24/04/2003 15:43
każdy ma swoje zdanie na ten temat na bazie wiedzy i wydarzeń kilku ostatnich lat-komu więc najbardziej zależało by klub z 55 letnią historią znalazł się na dnie.MOJE TYPY
*MIKOŁAJCZAK-prawnik miasta autor umowy spólki,ten sam co powiedział Bekdasowi że dopuki będzie mieszkał przy stadionie to nikt nie będzie nic budował za jego oknami.
*SOCHAŃSKI-prawnik,dziś broni tych co rozwalili stoznie,kilka lat temu odebrał giełdę Pogońi zarzekome dotacje dla Pogońi,tworca umowy spólki ze strony mat trade-zrobił w konia Bekdasa i KLUB POGOŃ
*WIECZOREK&KOĆMIEL-jeżdzili do Bekdasa by ten dał piniądze na klub obiecując( list intencyjny) złote góry i rzeczy których nawet nie mogli obiecywać
*BRZOZOWSKI-sekretarz um który opiniowal wiarygodność Gondora-dziś ,,godny" natępca Wernera.
*GONDOR-szkoda słów
wszystkim wymienionym ,,serdecznie dziękujemy" i przepraszam tych o których nie wiem że siedzą w tym po łokcie-SPRAWIEDLIWOŚĆ NADEJDZIE!! [Ostatnio edytowane przez roberto: 2003-04-24 15:44]
|
tylko Pogoń i nikt inny
|
|
|
|
Odp: KTO WNIÓSŁ NAJWIĘKSZY WKŁAD W UPADEK KLUBU?! - 24/04/2003 15:49
To po prostu jest nic innego jak "Czarna Lista" ludzi, którym trzeba sprzedać porządnego, soczystego kopa. Takich sqrwieli dawno nie było. Ja nie mogę co za sprzedawczyki pieprzone!!! Qrde no brak mi słów żeby ich wytyrać, bo wtedy nie starczyłoby mi na to miejca.
|
Llibertat per a Catalunya!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: KTO WNIÓSŁ NAJWIĘKSZY WKŁAD W UPADEK KLUBU?! - 25/04/2003 15:36
> Kibice nie... ale jest 3 takich w radzie klubu ktorzy mienia sie kibicami
> Pogoni...
chodzilo mi o to ze wystarczylo machnac kilkoma bankotami i powiedziec o cukierkowej przyszlosci
Pogoni a wszyscy we wszystko wierzyli, sadze ze nie mielismy (i nadal nie wiemm czy mamy)
silna grupe kibicow ktorzy maja glos i wplywy ( co jo godom, co jo godom -> marzenia) [Ostatnio edytowane przez Yakumo: 2003-04-25 15:37]
|
--
Yakumo
'Viva la Revolution'
|
|
|
|
|
|
|
|