| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Zwycięstwo!!! - 19/04/2003 17:54
o jaaaaa co sie dzieje Marek bramki strzela mam nadzieje ze wraz z innymi chłopakami postrzela jescze troche
POGOŃ SZCZECINŚKA TO NAJLEPSZY KLUB JESLI NIE WIEZYSZ NO TO .......... CI W DZIUB!!!!!!!!!!
|
Życie nie składa się z oddychania...Tylko z chwil które zapierają dech w piersiach
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Zwycięstwo!!! - 19/04/2003 17:55
Na to czekalismy baardzo bardzo dlugo..zwyciestwo cieszy ale moglo byc wieksze ...nie no brawo chlopaki...brawo Olszewski za obrone rzutu karnego...i oczywiscie brawo Walburg!!Walczymy do konca!
aha..podobal mi sie jeden tekst komentatora w radiu "Najwazniejsze ze bramke strzelil obronca..ale to akurat najmniej wazne  )
|
"Badz uprzejmy miec watpliwosc"
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Zwycięstwo!!! - 19/04/2003 18:03
Nie jesteśmy najgorsi...dwa zwycięstwa z KSZO...mam nadzieje, że to nie ostatnie słowo naszych chłopaków!!!
Szacunek dla Walburga...po takich przeżyciach...nigdy za nim nie przepadałem ale Marek-gratulacje!!!
Oczywiście nic byśmy nie wywalczyli bez Olszewskiego...brawo Sławek!!!
Teraz wszystkim jeszcze raz wesołych świąt!!!
|
Dziękuję
|
|
|
|
Odp: Zwycięstwo!!! - 19/04/2003 18:04
Jeeeeeeeeeeeee. Jak juz wygralismy z Kszo na wyjezdzie to teraz przynajmniej remis u siebie z Odra. Brawo Marek Walburg!!!!! Volvo pokazal ze jest mocny psychicznie!!!!
|
|
|
|
|
Odp: Zwycięstwo!!! - 19/04/2003 18:04
> Walburg strzelił
> padł rekord odwiedzin na forum
Pogoń wygrała.
To dopiero Wielka Sobota
|
... lecz nie patrze na przeszkody i fałszywość gnoji, przeciwność losu boli - my idziemy ku swej woli ...
tatatadam! || głos pokolenia - cios ogłupienia, hołd potępienia, mord zrozumienia ||
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Zwycięstwo!!! - 19/04/2003 18:07
sorkia JUN za nowy post który nie mial sensu ale jestem w szoku jeszcze . POZDRAWIAM
|
Życie nie składa się z oddychania...Tylko z chwil które zapierają dech w piersiach
|
|
|
|
Odp: Zwycięstwo!!! - 19/04/2003 18:07
> na gazeta.pl pisalo ze w 90min Za Piotra Kluska - Dawid Dąbrowski kto to ten
> dabrowski ??
Hmmm ciężka sprawa, podejrzewam że jest on jednym z piłkarzy, ale moge się mylić A tak na powaznie... brawo w końcu zwycięstwo Marek ostatnio gra wręcz idealnie... Sławek Olszewski - jak zwykle bardzo dobrze Jednym słowem - DZIĘKUJEMY!!!
|
MW'03
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|