| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Marek - Jesteśmy z Tobą!!!My kibice POGONI! - 14/04/2003 18:25
przestancie zakladac nowe posty na ten temat, byly juz zlozone kondolencje a wy ciagniecie to jak sensacje, piszecie "kondolencje" z wykrzyknikami, czy ktos z was skladal kiedys kondolencje krzyczac? troche skromnosci, zalu a nie pisac "bo wypada".. to jest niemila sprawa i lepiej byloby ja zakonczyc.. nie lubie myslec o smierci czlowieka..
|
...idę sobie swą dzielnicą ,z podniesioną przyłbicą i wyzwaniu stawiam czoła wierzę, że podołać zdołam...
|
|
|
|
Odp: Marek - Jesteśmy z Tobą!!!My kibice POGONI! - 14/04/2003 18:25
ehh rozumiem wasze kondoencje i sama sie do nich przyłączam. bardzo zal mi marka ale...to jego był ojciec, niewiem czy walburg zyczył by sobie zeby na pogrzeb bliskiej osoby zwaliło mu sie pół stadionu. delegacja ok, ale nie wszyscy kibice. marek 3maj sie jestesmy z toba !
|
KaRoLa
|
|
|
|
|
|
|
Moje kondolencje ... moje wspolczucie.... moj smutek - 14/04/2003 18:31
BYLAM tam , widzialam to zdazenie. widzialam jak ludzie krzyczeli, jak rzucali sie na bramki by pospieszyc lekarza... slydzalam dzwiek karetki... ale nie sadzilam ze to jest az tak powazne.. partrzylam na b. doba gre Marka, na jego walke o każda piłke , o kazda sytuacje, na to jak mu zalezy, teraz wiem dla kogo tak gral.. nie tylko dla nas kibicow-- ale i dla swojego Taty............ wiem coc znaczy strecic kogos bliskiego, wspolczuje i przesylam kondolencje. Jestem z toba i twoja rodzina... 3maj sie mocno , zawsze za toba beda staly tlumy wiernych kibicow...
p.s proponuje zlozyc sie na wieniec.., badz jakis inny symbol naszego wspolczucia,..poadra
aha i moze zabrzmi to beznadziejenie ale : milych swiat Wielkanocnych ........
[Ostatnio edytowane przez *olka: 2003-04-14 18:35]
|
olka pk (prawdziwy kibic)
|
|
|
|
do nijakiego Sadu . odp - 14/04/2003 19:03
Yo nie przesadzaj.. z ta skromnoscia... to sa zyczenia przez neta wiec nie ma mowy o krzyczeniu< a jak ktos chce sie rozpisac by lepiej wyraci swoje uczucia to niech se pisze jego sprawa... wolny krqaj.. daj se naluz,. narka (nie zlosc sie to takie moje skromne zdanie ....! [Ostatnio edytowane przez *olka: 2003-04-14 19:05]
|
olka pk (prawdziwy kibic)
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Marek - Jesteśmy z Tobą!!!My kibice POGONI! - 14/04/2003 19:26
Marek wszyscy kibice Pogoni jesteśmy z Tobą!!! Niestety jak to zwykle bywa w Polsce, śmierci można było uniknąc :~(. Służba zdrowia i ochrona... przynajmniej kibice próbowali. Wielka szkoda, że stało się to w dniu w którym Marek powinien być szczęśliwy ze swojego występu.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Marek - Jesteśmy z Tobą!!!My kibice POGONI! - 14/04/2003 22:00
ok nikt nie mówi o polowie stadionu, ale połowa stadionu planuje jak tu pójśc na pogrzeb, nie wiem czy jakkolwiek bymu to pomogło, raczejn pogorszyło by sprawe. zresztą mzoe zakonczmy dyskusje na temat śmierci tego człwoeika. marek pewnie by tego nei chciał...ja bym nie chciała, wiecej nei mam zamiaru siem wypowiadac na temat smierci i pogrzebu, chce tylko złozyc swoje szczere kondolencje...
|
KaRoLa
|
|
|
- 1
- 2
-
|