Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Walczmy do końca! Oprawa na mecz z wisłą << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Sadu
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8397 dni

Walczmy do końca! Oprawa na mecz z wisłą - 09/04/2003 23:58
poszukujemy chetnych ktorzy dorzuca pare groszy i pomoga nam stworzyc jakas oprawe na mecz z wisla aby pokazac całej Polsce ze kibice w Szczecinie zostana na dobre przy POGONI nawet jak ta nie potrafi strzelic gola i przegrywa wysoko! wraz z sebolem i maydayem zaczelismy juz dzialac w tym kierunku, chcemy zaskoczyc Polske i pokazac ze KOCHAMY nasz klub! Stworzmy oprawe godna szczecinskiego klubu! Przestanmy gadac zacznijmy dzialac! [Ostatnio edytowane przez Sadu: 2003-04-10 00:04]

...idę sobie swą dzielnicą ,z podniesioną przyłbicą i wyzwaniu stawiam czoła wierzę, że podołać zdołam...
PF
Kibic
Na forum od 8454 dni

**

Odp: Walczmy do końca! Oprawa na mecz z wisłą - 10/04/2003 00:31
Wszystko napisał sadu!
zróbmy na mecz z wisla oprawe, aby pokazac sie POLSCE, ze nie odwrocilismy sie od klubu w dramatycznej wrecz sytuacji !!!!!!!!!!!
szukamy paru chetnych ktorzy dorzuca pare groszy aby zakupic np race!!!!!
mamy nadzieje, ze pomożecie nam i wspolnymi silami zrobimy jakas prezentacje!
OBY NIE SKONCZYŁO SIĘ TYLKO NA GADANIU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! MY JUŻ ZACZELIŚMY DZIAŁAĆ, TERAZ CZEKAMY NA OSOBY CHĘTNE ABY SIĘ PRZYŁĄCZYĆ!!!!!!!!!!!!!!
Wszyscy chetni niech się wpisują!
POZDRO
[Ostatnio edytowane przez SEBOL_MKS: 2003-04-10 00:35]

POLICCY FANATYCY
Lu Dex
Kibic
Na forum od 8424 dni

Odp: Walczmy do końca! Oprawa na mecz z wisłą - 10/04/2003 08:56
Sadu!!Wlasnie o tym mowie!!!!Podaj mi e-mail a najlepiej nr gg to sie odezwe o ok 18.Nie mam za wiele ale zawsze cos.

Wiara i nadzieja trwaja w nas do końca.
Tylko ogień wybacza nam winy
dziki^
Kibic
Na forum od 8493 dni

**

Odp: Walczmy do końca! Oprawa na mecz z wisłą - 10/04/2003 09:54
ludzie jaka oprawa ?? tzreba bedzie przerwac mecz zeby nie dopuscic do kolejnej hanby...chyba ze oprwawa na murawie czyli race laduja na plycie

BJJ IS THE BEST FUCK THE REST
JP
Kibic
Na forum od 8361 dni

Odp: Walczmy do końca! Oprawa na mecz z wisłą - 10/04/2003 10:27
Sadu tu masz moje gg: 4068693. Moglibyśmy się spotkać jutro w sprawie oprawy, trzeba coś zrobić, może to pomoże chłopakom...

MW'03
V...
Kibic
Na forum od 8781 dni

*

Odp: Walczmy do końca! Oprawa na mecz z wisłą - 10/04/2003 11:34
dziki ma racje. Race na murawe- niech kurwa placi za nas! A najlepiej zrobic to po 4 golu dla wisly. Chyba, ze nasi cos strzelom.....

MKS
Matek.
Kibic
Na forum od 8617 dni

Odp: Walczmy do końca! Oprawa na mecz z wisłą - 10/04/2003 11:45
Widze ze wam wogle nie zalerzy dziki i vega :(

Pogoń To My!
dziki^
Kibic
Na forum od 8493 dni

**

Odp: Walczmy do końca! Oprawa na mecz z wisłą - 10/04/2003 11:47
matek jak to nam nie zalezy???? zalezy mi na tym zeby nie bylo kolejnego wstydu i hanby..takze po 4 bramce dla wisly race na murawe i przerywamy mecz

Matek.
Kibic
Na forum od 8617 dni

Odp: Walczmy do końca! Oprawa na mecz z wisłą - 10/04/2003 13:23
dziki sory kurde dobrze przerwac mecz i nie przegramy meczu to mi sie podoba

Pogoń To My!
PF
Kibic
Na forum od 8454 dni

**

Odp: Walczmy do końca! Oprawa na mecz z wisłą - 10/04/2003 13:33
> matek jak to nam nie zalezy???? zalezy mi na tym zeby nie bylo kolejnego wstydu
> i hanby..takze po 4 bramce dla wisly race na murawe i przerywamy mecz

dziki no i co to da, że rzucimy race na murawe i przerwiemy mecz na 10 minut?? jak wisla bedzie chciala wjebac nam dwucyfrowke to i tak to zrobi czy nam sie podoba, czy nie! Tu chodz o to, aby odpalić te race, zrobić jakąś oprawe aby spaść do 2 ligi z honorem! Wyrobkowi i Olszewskiemu oraz innym młodym zawodnikom którzy dopiero zaczynają przygodę z piłką w ekstraklasie i dopiero się ogrywają chyba się należy! Chociaż walczą, a to że doświadczenia nie mają nie powinno dziwić!
A, że gondora każdy ma głęboko w DUPIE to jest jasne !!!!!! i nie robimy to dla tego skurwiela !!!!!!!!!
POGOŃ TO MY !!!!!!!!!!!!

POLICCY FANATYCY
KEDZIOR
Kibic
Na forum od 8406 dni

**

Odp: Walczmy do końca! Oprawa na mecz z wisłą - 10/04/2003 13:59
Na huja kurwa przerywać mecz?? Jak nam PZPN zabroni wyjazdów to wy bedziecie za to odpowiedzialni??? Nie macie ochoty jechać do Poznania czy do Chorzowa na porzegnanie sie z I ligą??

Sadu
Kibic
Na forum od 8397 dni

Odp: Walczmy do końca! Oprawa na mecz z wisłą - 10/04/2003 14:56
ja z sebolem i maydayem odpalamy race kiedy pilkarze beda wychodzili z tunelu, przerywanie meczu jest bezsensowne bo to bedzie odebrane jako "strajk" a tu chodzi o to zeby pokazac ze w Szczecina jest najlepsza publicznosc w Polsce! Musimy dzialac szybko bo mecz juz w sobote! Konkrety, panowie, piszcie ile kasy macie i jedziemy!

...idę sobie swą dzielnicą ,z podniesioną przyłbicą i wyzwaniu stawiam czoła wierzę, że podołać zdołam...
dziki^
Kibic
Na forum od 8493 dni

**

Odp: Walczmy do końca! Oprawa na mecz z wisłą - 10/04/2003 15:23
to rzeczywiscie zajebista sprawa patrzec jak Pogoń przegrywa do przerwy 10:0..ciekawe czy po 5-6 bramce tez bedziecie chcieli robic oprawe......a co do zakazu wyjazdow to watpie zeby po rzuceniu rac i wtargnieciu na murawe zakazali by wyjazdow.....zakaz to byl byl wtedy jakby doszlo do ostrych zamieszek.......po lechu byl zakaz???? nie bylo i wszystko jasne

ZDR
Kibic
Na forum od 8397 dni

**

Odp: Walczmy do końca! Oprawa na mecz z wisłą - 10/04/2003 15:54
a moze zrobimy kartoniade pozniej te kartony wyrzucimy na murawe i do tego race i bedzie ognisko :D:D:

Sadu
Kibic
Na forum od 8397 dni

Odp: Walczmy do końca! Oprawa na mecz z wisłą - 10/04/2003 16:06
co to za roznica przegrac 1:0 czy 10:0, wstyd byl z gornikiem, z wisla wszyscy beda sie spodziewac takiego wyniku dlatego wstydu nie bedzie.
moje gg 3456170
zainteresowanych dorzuceniem sie do oprawy meczowej, zapraszam jutro o 10.30 rano na Plac Lotnikow pod pomnik Colleoniego, odbedzie sie tam zbiorka kasy.

[Ostatnio edytowane przez Sadu: 2003-04-10 17:02]

Jay-J
Kibic
Na forum od 8412 dni

Odp: Walczmy do końca! Oprawa na mecz z wisłą - 10/04/2003 16:16
> Race na murawe- niech kurwa placi za nas! A najlepiej zrobic to po 4 golu dla wisly.

Vega, od razu na samym początku meczu??? :P

Obrazek gif wstawiony na forum
Din
Kibic
Na forum od 8334 dni

Odp: Walczmy do końca! Oprawa na mecz z wisłą - 10/04/2003 17:40
Po chuja przerywac mecz !!! To jest bez sensu !!! Jak przegramy to trudno ale przegramy z chonorem a co to da ze uciekniemy i przerwa mecz !!! To jest całkowity bez sens !!!

Czy wygrywasz czy nie ja i tak kocham Cie . AVE POGOŃ !!!
Lu Dex
Kibic
Na forum od 8424 dni

Odp: Walczmy do końca! Oprawa na mecz z wisłą - 10/04/2003 17:48
Rzucac-Nie.Pomoc-tak:) [Ostatnio edytowane przez Sanbal: 2003-04-10 17:50]

Wiara i nadzieja trwaja w nas do końca.
Tylko ogień wybacza nam winy
dziki^
Kibic
Na forum od 8493 dni

**

Odp: Walczmy do końca! Oprawa na mecz z wisłą - 10/04/2003 18:08
czlowieku i ojakim ty honorze mowisz?????!!!!!! przejebac 10:0 to jest dla ciebie porazka z honorem??? zastanow sie 2 razy zanim cos napiszesz...tym pokrakom nawet sie nie chcialo biegac ...zeroo ambicji nie wspominajac o honorze....a jak dla ciebie to jest honor Din to gratuluje ci jestes debesciak..

celciusz
Kibic
Na forum od 8917 dni

Odp: Walczmy do końca! Oprawa na mecz z wisłą - 10/04/2003 19:11
wlasnie my juz z honorem to nic nie mozemy zrobic a napewno nie spasc do drugiej ligi 9:0 ludzie z jakims gornikiem zastanowcie sie co to znaczy

- 1  - 2  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1769057387 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.03 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005