| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Pogoń - Amica 0:4 - 05/04/2003 21:16
trafiłem chociaz wynki ale pozatym to tragdeia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! dobze ze juz niedługo spadamy. moze strzelimy jakas bramke
|
Życie nie składa się z oddychania...Tylko z chwil które zapierają dech w piersiach
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Pogoń - Amica 0:4 - 05/04/2003 21:36
czy wygrywasz czy nie, ja i tak kocham cie, bo najlepsza w Polsce jest, Pogoń Szczecin MKS! niech graja ci pilkarze co beda grali w 2 lidze, bo szanse na utrzymanie sa niemal rowne zeru przy takiej grze, przynajmniej mlodzi gniewni sie ograja i z doswiadczeniem wejda do 2 ligi. Pawlak wyrywaj ze Szczecina!
|
...idę sobie swą dzielnicą ,z podniesioną przyłbicą i wyzwaniu stawiam czoła wierzę, że podołać zdołam...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Pogoń - Amica 0:4 - 05/04/2003 22:23
Czy wygrywasz czy nie ja i tak kocham cie bo najlepsza w polsce jest POGON SZCZECIN MKS!!!!!!!!!!,Nic sie nie stalo PORTOWCY nic sie nie stalo nic sie nie stalo PORTOWCY!!!!!!!!!!!
|
Pogoń To My!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Pogoń - Amica 0:4 - 06/04/2003 12:36
z taka gra to bedziemy sie utrzymywac w srdoku III ligi, z ciezkim sercem to mowie ale Pogon < 0. kurwa a wszystko to przez to pierdolone miasto. glupie chuje na wszystkim chca sie dorobic. oni maja w dupie Pogon i Szczecin. skurwysyny jebane. ehh.....pozostaje mi tylko patrzec jak DUMA POMORZA pojdzie za chwile na samo dno i nie wiadomo kiedy i czy w ogole sie odbije od niego. miejmy nadzieje ze tak......
pozdrawiam wszystkich normalnych kibicow
|
|
|
|
|
Odp: Pogoń - Amica 0:4 - 06/04/2003 12:46
nie strasz qwa ihaa jak masz tak gadac to sie nie odzywaj Pogon zawsze byla i bedzie dobrze spoko trudno na 3 lige tez bede chodzil i wy pewnie tez [Ostatnio edytowane przez matek: 2003-04-06 12:47]
|
Pogoń To My!
|
|
|
|
Odp: Pogoń - Amica 0:4 - 06/04/2003 15:09
ja tu nikogo nie strasze, jestem realista. a na Pogon to i ja bede chodzil zawsze. aha i zeby nikt nie mial pretensji do mojego porownania (a wlasciwie nierownosci ) Pogon < 0 poniewaz jest to tylko nawiazanie do poziomu gry i osiagniec w tym sezonie, a nie do samego klubu czy kibicow.
pozdrawiam wszystkich normalnych kibicow
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Pogoń - Amica 0:4 - 06/04/2003 16:58
Czy ktos widzial na anal+ czy byl karny na dawidowskim bo z wysokiej (tam siedzialem) to karnego nie bylo sam sie wywrocil albo potknal (caly sektor w smiech) a tu karny jezeli nie bylo to temu panu (w zoltej koszulce) juz dziekujemy
|
http://www.facebook.com/Dąbie-PS-443206229084765
[email protected]
|
|
|
|
Odp: Pogoń - Amica 0:4 - 06/04/2003 17:54
> Czy ktos widzial na anal+ czy byl karny na dawidowskim bo z wysokiej (tam
> siedzialem) to karnego nie bylo sam sie wywrocil albo potknal (caly sektor w
> smiech) a tu karny jezeli nie bylo to temu panu (w zoltej koszulce) juz
> dziekujemy
Masz rację x-man karnego nie było!!! Widziałem na C+ to Dawidowski był sam nieźle zdziwiony, bo przecież ani Godras ani Więckowski nawet go nie tknęli! Po prostu źle stanął i potknął się o własne nogi... Jak mieć pecha to już na całego!
|
|
|
|
|
|
|
- 1
- 2
-
|