| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
po co te wyzwiska na inne kluby????!!!! - 22/03/2003 21:44
nierozumiem po co jechac inne kluby podczas meczu co wy chcecie sie pokazac Legii a jak juz nie to wyglada jakbysmy mieli jakies kompleksy. Wg mnie te wyzwiska na nieobecne kluby to glupota, ale oprócz tego to doping byl dobry i podziekowania dla zawodnikow tez cool. Jak spasc to z honorem
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: po co te wyzwiska na inne kluby????!!!! - 22/03/2003 22:54
Ok, bluzganie - tak, ale bez przesady: na meczu z Legią bluzg na nielubiane kluby (których nie było na stadionie!) było prawie tyle samo, co dopingu "pozytywnego" (Pogoń i Legia) i czasami ten pierwszy był głośniejszy - jakby chłopaków z młyna bardziej kręciło "coś" na eLcha niż "coś" dla swojej drużyny... Bez przegięć - zdrowe proporcje to max. 1/3 wszystkich okrzyków!
|
MKS po życia kres!!!
|
|
|
|
Odp: po co te wyzwiska na inne kluby????!!!! - 22/03/2003 22:58
> Ok, bluzganie - tak, ale bez przesady: na meczu z Legią bluzg na nielubiane
> kluby (których nie było na stadionie!) było prawie tyle samo, co dopingu
> "pozytywnego" (Pogoń i Legia) i czasami ten pierwszy był głośniejszy - jakby
> chłopaków z młyna bardziej kręciło "coś" na eLcha niż "coś" dla swojej
> drużyny... Bez przegięć - zdrowe proporcje to max. 1/3 wszystkich okrzyków!
Ehhh...to bylo bedzie i tego nie zlikwidujesz...
|
|
|
|
|
Odp: po co te wyzwiska na inne kluby????!!!! - 23/03/2003 08:17
hm - z Legia bylo wiecej niz z zaglebiem - wiadomo czemu :/
razem z naszymi "przyjacielami" [ szacun dla tych, co lubia stoleczna 11stke i jej kibicow :f ] nie znosimy: gdyni, lodzi, poznania etc etc ;E
|
Pogoń Walcząca - Pogoń Walcząca do końca !!
[ przez suki zgubiłem barwy qrfa :f ]
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: po co te wyzwiska na inne kluby????!!!! - 23/03/2003 11:09
bo do bluzgania sie niestety wiecej kibicow dolacza niz do dopingu wlasnej druzyny, smutne to ale prawdziwe. Przypomnijcje sobie ostatni mecz z eLchem
|
Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
|
|
|
|
|
|
|
Odp: po co te wyzwiska na inne kluby????!!!! - 23/03/2003 11:15
shivan masz racje z tym meczem z lechem, kibice bardziej wyciskali gardła na bluzgi skierowane do sektora z kibicami z poznania niz na dopingowanie wlasnej druzyny. A bluzganie na meczach bedzie, w taki sposob wyraza sie niechec do innej druzyny.
PS. widzialem na meczu kolo krytej flage "bukowe" tylko nie rozumiem jednego.. razem z kolesiami doszlismy do slusznego wniosku ze przypomina flage wisły a nie Pogoni..
|
...idę sobie swą dzielnicą ,z podniesioną przyłbicą i wyzwaniu stawiam czoła wierzę, że podołać zdołam...
|
|
|
|
Odp: po co te wyzwiska na inne kluby????!!!! - 23/03/2003 11:37
che che moze to Ci co teraz kibicuja Wisle
|
Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
|
|
|
|
|
|
|
Odp: po co te wyzwiska na inne kluby????!!!! - 23/03/2003 12:58
gandalf - a Ty jestes WIEEELKIM kibicem - pamietasz, jak na boardzie [cs.pl] mowiles, ze Szczecin jest do dupy miastem, nic sie nie dzieje, a Pogon jest do d*** - ja to pamietam doskonale, wiec co mi tu gadasz, ze jestes wielki kibic hahah :C
*-.-* barman Cie fajnie tyra ;x *-.-*
*-.-* jestem zlym kibicem, bo nie lubie legii - suchy fakt gandalfa. r0x :f *-.-*
|
Pogoń Walcząca - Pogoń Walcząca do końca !!
[ przez suki zgubiłem barwy qrfa :f ]
|
|
|
|
|
|
|
Odp: po co te wyzwiska na inne kluby????!!!! - 23/03/2003 18:08
widze ze w koncu ktos zrozumial moje przeslanie .Dzieki zoe -dokladnie tak jak napisales tu nie chodzi aby lechowi czy arce kibicowac ale po co na nich bluzgac jak nie uslysza.Juz nawet usprawiedliwieniem skrajnym by bylo jakby bylo chociazby transmisja tv.A tak to na h.. bluzgac ?
|
|
|
|
- 1
-
|