| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Bieg Foresta po murawie - 20/03/2003 10:20
Kto byl na meczy ten widzial,ze w pewnym momencie jeden osobnik z dziwnie znajomej granatowej bluzie z bialym herbem na kapturze wbiegl na murawe.Zrobil tylko z siebie posmiewisko.Szacunek dla niego ze przeskoczyl plot i sie postawil "odblaskom".Ale przynajmniej mogl sie nie wyjebac dwa razy hahahha.. bez obrazy Jezeli mi by starczylo odwagi(nie przecze ze mam blokade przed wbiegnieceiem na murawe) to bym jakas honorowa rundke na okolo boiska zrobil a nie dal sie zapedzic w kozi rog przez Sterydow A swoja droga... ZAJEBISTE SA TE BLUZY.Do zobaczenia na Legii!!
|
Wiara i nadzieja trwaja w nas do końca.
Tylko ogień wybacza nam winy
|
|
|
|
Odp: Bieg Foresta po murawie - 20/03/2003 10:37
Do prawdy nie rozumien czemu ma sluzyc takie zachowanie! Jesli to komus imponuje ze potrafi przeskoczyc przez 2 metrwy plot to nie wyp.... na poligon. Facet zrobil z siebie posmiewisko i na dodatek mial klopoty z powrotem... Niestety od pewnego czasu odserwuje tego typu zjawiska na naszym stadionie. Wczesniej tego nie bylo ( no moze w "uzasadnionych" sytuacjach ). Chlopcy dajcie sobie spokuj! Pokazcie cos lepiej w stylu ultras bo to jest esencja kibicowania...
|
Kto nie pije ten donosi....
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Bieg Foresta po murawie - 20/03/2003 15:27
Też jestem przeciwny takiemu zachowaniu. To nikomu nie pomaga, a przeszkadza ludziom którzy ochraniają mecze Pogoni za darmo. Już na początku meczu zwróciłem uwagę na grupkę kibiców w tych granatowych bluzach... Jednego juz po 30 min. wynosili, wyglądał jakby nieźle se popił...
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Bieg Foresta po murawie - 20/03/2003 16:55
nie klam bo nikogo nie wynosili moze nastepnym razem jak taki jestes wygadany to podejsdziesz i powiesz to w oczy a nie sie madrujesz na forum co..madrale sie znalezli..podejdz i powiedz czlowiekowi w oczy a nie sie madrujesz na forum.......................
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Bieg Foresta po murawie - 20/03/2003 22:03
Gdyby nie wbiegl to by mecz byl duzo nudniejszy, a tak to wesolo bylo Wczescnij w przerwie ochrona tez gonila 2 chlopakow bo wbiegli przez plot na teren stadionu Caly tlum ludzi ruszyl w strone plotu i zaczeli trzasc to ochrona poszla sobie a najpierw dostala piaskiem po oczach
Co to szkodzi?? Najwyzej Gondor zaplaci kare za kibicow A co nas to obchodzi?
|
MKS
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Bieg Foresta po murawie - 20/03/2003 23:58
Dobre to było, przynajmniej brechty byly jak ten kibol uciekał tym ocroniarzom Fajne te bluzy (teraz zaluje ze sie 1 dzien spoznilem i juz bluz nie bylo). Jeden z tych manych na płocie sobie nieżle cała nogawke w dżinsach podarł, ae i tak zbytnio sie tym nie przejął. Mi się ten many podobał jak biegał po boisku, bo on nie biegał zeby cos zniszczyc albo zacząć jakieś burdy tylko tak dla fazy z uśmichem na twarzy .
|
|
|
|
|
Odp: Bieg Foresta po murawie - 21/03/2003 02:11
o wlasnie o to chodzi wszystko dla zabawy zadnych bezsensownych zagran ale nie wszyscy jak widac to rozumieja ciezko jest co hahahhahaahah bedzie lepiej ....go johnny go go go run forest run.. stop forest stop.......
|
|
|
|
|
Odp: Bieg Foresta po murawie - 21/03/2003 07:29
hehe to moze na Legii wszyscy kurwa wybiegniemy na boisko i zaczniemy sie smiac? i to bedzie dobre zachowanie? koles chcial sie pokazac, moze zaszpanowac kolegom, nie wiem ale mi sie to nie podobalo, bo w wypadku jakiejs kary w Polsce jak i w urzedzie miasta Szczecin bedzie sie mowic o pseudokibicach a nie kibicach a to nam na dobre nie wyjdzie.
|
...idę sobie swą dzielnicą ,z podniesioną przyłbicą i wyzwaniu stawiam czoła wierzę, że podołać zdołam...
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Bieg Foresta po murawie - 21/03/2003 14:14
i czegi sie tak podniecacie sadu kara idzie na gondora kieszen...byla zwala...on nie chcial sie pokazac tylko sobie wjechal na faze...nie znasz go to nie gadaj nic o nim..chyba ze powiedz mu to prosto w oczy..i tyle..
|
BJJ IS THE BEST FUCK THE REST
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Bieg Foresta po murawie - 21/03/2003 18:53
I czego się podniecacie i kłócicie?
Chołap sobie nawet po murawie nie pobiegał tylko koło płotu zaliczając dwie gleby a temat conajmniej jakby pół boiska przebiegł. ŻENADA.
Pozdrawiam
|
 ZAWSZE I TYLKO POGOŃ
|
|
|
|
|
|
- 1
- 2
- 3