| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Koszulki Pogoni. - 19/03/2003 22:24
dobra to ja tez mam pytanie z tej serii, gdzie mozna kurwa kupic szaliki Pogoni, tylko nie mowcie ze na turzynie, w fali lub na manhatanie, bo tam maja jednostronne przeswitujace gowna! gdzie moge dostac porzadny szalik Pogoni?
|
...idę sobie swą dzielnicą ,z podniesioną przyłbicą i wyzwaniu stawiam czoła wierzę, że podołać zdołam...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Koszulki Pogoni. - 20/03/2003 10:53
To ja w tym momencie mam propozycje.Zrobiliscie t-shirty, zrobilisie wystrzalowe bluzy z kapturem to moze by tak zrobic koszulki pilkarkie na wzor tych w ktorych graja pilkarze??Czego klub nie potrafi to kibic zalatwi!Mysle ze bylo by i zapotrzebowanie i zainteresowanie!!!!Nie chce kupowac jakis szitow na turzynie czy cos.Chce miec prawdziwa,pilkarska koszulke zrobiona przez prawdziwych znawcow tematy-nas kibicow.JuN i reszta... co sadzicie??!!
|
Wiara i nadzieja trwaja w nas do końca.
Tylko ogień wybacza nam winy
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Koszulki Pogoni. - 20/03/2003 14:56
latwo powiedziec trudno zrobic
jesli bylby popyt na te koszulki to nie wiem kto je bedzie szyl
|
...idę sobie swą dzielnicą ,z podniesioną przyłbicą i wyzwaniu stawiam czoła wierzę, że podołać zdołam...
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Koszulki Pogoni. - 20/03/2003 18:45
moze popyt bylby duzy ale pozostaje kwestja prawna przeciez na koszulce musi byc herb, nazwa itd a prawo do tego ma niestety ssa i tylko oni moga sprzedawac takowe koszulki
ja widze dwa wyjscia z tej sytuacji albo dogadac sie z ssa albo huj na nich wylozyc i do dziela
pozdr
|
Wszystkie drogi prowadzą na Pogoń
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Koszulki Pogoni. - 20/03/2003 21:43
czemu kondon mialby sie nie zgodzic, przeciez to nic takiego co byloby dla niego wazne, zajebie mu z dyńki i sie skonczy tylko dalej pozostaje pytanie kto wykona lub kto zleci zrobienie tych koszulek
|
|
|
|
|
Odp: Koszulki Pogoni. - 20/03/2003 22:21
Wykonawce sie poszuka-jest wiele takich malych przedsiebiorstw.Najwazniejsze aby byla pewna liczba chetnych-wtedy obniza sie koszta,a i jeszcze potargowac sie mozna!!A zleceniodawcą jest lub bedzie... kibic.Ja moglbym sie z kims tym zajac.
|
|
|
|
|
Odp: Koszulki Pogoni. - 20/03/2003 23:06
najpierw wszyscy beda chcieli znac cene koszulek, dlatego najpierw trzeba znalezc to przedsiebiorstwo
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Koszulki Pogoni. - 21/03/2003 21:52
KEDZIOR:popytaj sie o firmy i daj mi znac. albo na e-mail [email protected] albo na GG 3858522.Ja sie popytam w firmaie co i jak.zrobie maly wywiad srodowiskowy i wtedy na forum dam znac.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|