| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Pogoń - Zagłębie - juz jutro! - 18/03/2003 16:18
Witam wszystkich )))))
Moze ktos mi zarzuci ze to slepa wiara albo milosc do Pogoni ale mam czutke ze jutro nasi Portowcy pojada z Zaglebiem ))))))))
Zobaczycie bedzie 2-1 dla naszych Bordowo-Granatowych Diablow ))))))))))
Mam nadzieje ze przyjdzie choc troche kibicow bo bilety nie sa wcale drogie a w Grodzisku chlopaki pokazali ze potrafia grac w pilke i wcale nie musza sie wstydzic.
|
Pogon & Legia 4EVER
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Pogoń - Zagłębie - juz jutro! - 18/03/2003 17:41
Lekko przesadzacie z tym optymizmem moim zdaniem.Jedna jaskolka wiosny nie czyni i dobra postawa w meczu w Grodzisku to juz przeszlosc.
Widzow tez zbyt duzo nie bedzie.1000-2000?Takie jest moje zdanie.
Obstawiam remis badz jednobramkowe zwyciestwo Zaglebia.
|
1948
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Pogoń - Zagłębie - juz jutro! - 18/03/2003 18:38
Miejmy nadzieje, że piłkarze zagrają co najmniej tak jak z groclinem, albo i jeszcze lepiej!!! Jak wygrają bądż zremisują będzie super, jak przegrają mówi się trudno - oby tylko wykazali się silną wolą walki!!!!!!!!!!! Jak sądzicie pojawią się kibice zagłębia??
|
POLICCY FANATYCY
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Pogoń - Zagłębie - juz jutro! - 18/03/2003 19:56
W Grodzisku po końcowym gwizdku długo skandowaliśmy Pogoń!, MKS!, Czy Wygrywasz Czy Nie..!
Mam nadzieję, że u nas z dopingiem będzie tylko lepiej nawet jeśli wynik nie będzie do tego zachęcał!
Wspierajmy naszych nowych piłkarzy, to doda im odwagi i mam nadzieję skrzydeł !
p.s. A co z przyjęciem Naszych byłych?
Proponuje ciepło ich przywitać, mam nadzieję że każdy się z tym zgodzi!
|
A ostatni pierwszymi będą... 
A Pogoń w sercu mym na zawsze... :red:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Pogoń - Zagłębie - juz jutro! - 18/03/2003 22:07
Widzow mam nadzieje ze bedzie co najmniej 5 tys.Co do wyniku to nie jestem pewien czy Pogon wygra ale napewno nie przegra..Ja proponuje zaspiewac jutro baaaardzo glosne "JERZY WYROBEK!!!"
|
"Badz uprzejmy miec watpliwosc"
|
|
|
|
|
|
- 1
- 2
-
|