| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Pożar na Pogoni!!!! - 14/03/2003 19:55
Tak,tak moi drodzy kibice!!Dzisiaj o ok godziny 17 przejeżdzałem rowerem wzdłuż Witkiewicza i już z daleka rzucił mi sie w oczy gęsty czarny dym!! Przy schodach visavi kościoła wszedłem na szczyt i zobaczyłem kasę-budkę przy pramie wjazdowej na parking całą w płomieniach!!Z tego co widziałęm ogień strawił oba wnętrza kas.Zadzwoniłem na straż ale już ktoś zrobił to wcześniej i za moment strażacy już gasili płomienie!!Jestem ciekawy co za debil i idiota podpalil kasy??Przecież to paranoja aby w biały dzień dewastować mienie!!!Takich ludzi powinno się kamieniować jak w czasach starożytnych!!!!!
|
Wiara i nadzieja trwaja w nas do końca.
Tylko ogień wybacza nam winy
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Pożar na Pogoni!!!! - 14/03/2003 20:47
Moze to tylko ostrzezenie dla Gondora ?? Sa ludzie,ktorzy wlasnie w taki sposob chca wyladowac z siebie chociaz czesc emocji,ktore wzbudza w ich pan Gondor niszczac Pogon
|
1948
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Pożar na Pogoni!!!! - 14/03/2003 21:21
Moze w tamtych okolicach jakis podpalacz dziala?? Na rogu kolo przejazdu przez tory na Witkiewicza jest a raczej byl taki barak i z tego co pamietam to on tez jest spalony!
|
|
|
|
|
Odp: Pożar na Pogoni!!!! - 14/03/2003 22:02
Wlasnie!!Az sam jestem ciekawy co na to oficjalne zrodla Rozgladalem sie wokolo ale nikogo nie bylo.Ale jak bym dorwal to nie wazne ze byl by van Dammem-karate w klate i :2gunsfiring: :AR15firing::behead: :Wizard: Peace!!!!
|
Wiara i nadzieja trwaja w nas do końca.
Tylko ogień wybacza nam winy
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Pożar na Pogoni!!!! - 15/03/2003 14:34
co za popierdoleniec podpala teren mojego kochanego klubu, na zegarze powiesic chuja za jaja
|
...idę sobie swą dzielnicą ,z podniesioną przyłbicą i wyzwaniu stawiam czoła wierzę, że podołać zdołam...
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Pożar na Pogoni!!!! - 15/03/2003 15:47
no fakt portal, ewentualnie mozna mu naciac brzuch i zrzucic z tego jupitera, wtedy wszystkie flaki by mu wyskoczyly a moze powiesic go na tej kamerze ktora z gory filmuje mecze dla Canal+?
|
...idę sobie swą dzielnicą ,z podniesioną przyłbicą i wyzwaniu stawiam czoła wierzę, że podołać zdołam...
|
|
|
|
Odp: Pożar na Pogoni!!!! - 17/03/2003 01:26
Sadu a raczej Świr sory ale przyzwyczaiłam sie już jeśli pozwolisz nie reaguj tak gorączkowo przemoc jest niewskazana no i ten biedny delikwent uległ by poważnemu uszkodzeniu
P.S
Już wiem skąd sie bierze tyle głosów na Pogoń w mistrzostwach
:before:
|
...byc gwiazdą, gwiazdą, ludzi fantazją, wyzwalać zazdrośc, ja chce być gwiazdą...
To jest ta bejbe Vasyla?
|
|
|
- 1
-
|