Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Pożar na Pogoni!!!! << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Lu Dex
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8424 dni

Pożar na Pogoni!!!! - 14/03/2003 19:55
Tak,tak moi drodzy kibice!!Dzisiaj o ok godziny 17 przejeżdzałem rowerem wzdłuż Witkiewicza i już z daleka rzucił mi sie w oczy gęsty czarny dym!! Przy schodach visavi kościoła wszedłem na szczyt i zobaczyłem kasę-budkę przy pramie wjazdowej na parking całą w płomieniach!!Z tego co widziałęm ogień strawił oba wnętrza kas.Zadzwoniłem na straż ale już ktoś zrobił to wcześniej i za moment strażacy już gasili płomienie!!Jestem ciekawy co za debil i idiota podpalil kasy??Przecież to paranoja aby w biały dzień dewastować mienie!!!Takich ludzi powinno się kamieniować jak w czasach starożytnych!!!!!

Wiara i nadzieja trwaja w nas do końca.
Tylko ogień wybacza nam winy
christoph
Kibic
Na forum od 8587 dni

**

Odp: Pożar na Pogoni!!!! - 14/03/2003 20:14
To już jest paranoja...brak mi słów dla takiego debilizmu!!!!!!

Dziękuję :)
Steryd
Kibic
Na forum od 8826 dni

**

Odp: Pożar na Pogoni!!!! - 14/03/2003 20:19
Ciekaw jestem czy to jakies szczeniaki,czy moze jakis zdesperowany kibic.

1948
borsuk
Kibic
Na forum od 8957 dni

**

Odp: Pożar na Pogoni!!!! - 14/03/2003 20:36
Chyba to drugie..jak wiadomo cierpliwosc kibicow siega ostatnio zenitu..ale czegos takiego to sie nie spodziewalem...JAZDA Z DEBILAMI!!!

"Badz uprzejmy miec watpliwosc"
Steryd
Kibic
Na forum od 8826 dni

**

Odp: Pożar na Pogoni!!!! - 14/03/2003 20:47
Moze to tylko ostrzezenie dla Gondora ?? Sa ludzie,ktorzy wlasnie w taki sposob chca wyladowac z siebie chociaz czesc emocji,ktore wzbudza w ich pan Gondor niszczac Pogon

1948
Jay-J
Kibic
Na forum od 8412 dni

Odp: Pożar na Pogoni!!!! - 14/03/2003 21:03
Ludzie!!! Te same szczeniaki na meczach krzyczą, że werner i gondor Pogoń niszczą, a co oni do cholery robia??!! Dobijać własny klub, zamiast go ratowac... :(

Obrazek gif wstawiony na forum
TomY
Kibic
Na forum od 8513 dni

**

Odp: Pożar na Pogoni!!!! - 14/03/2003 21:17
Moim zdaniem lepiej poczekac na jakies oficjalne info. Wtedy bedzie wiecej wiadomo. Moze sie okazac ze to zwykły przypadek( np zwarcie)

chrisxx
Kibic
Na forum od 8607 dni

Odp: Pożar na Pogoni!!!! - 14/03/2003 21:21
Moze w tamtych okolicach jakis podpalacz dziala?? Na rogu kolo przejazdu przez tory na Witkiewicza jest a raczej byl taki barak i z tego co pamietam to on tez jest spalony!

Lu Dex
Kibic
Na forum od 8424 dni

Odp: Pożar na Pogoni!!!! - 14/03/2003 22:02
Wlasnie!!Az sam jestem ciekawy co na to oficjalne zrodla:) Rozgladalem sie wokolo ale nikogo nie bylo.Ale jak bym dorwal to nie wazne ze byl by van Dammem-karate w klate i :2gunsfiring: :AR15firing::behead: :Wizard:tank Peace!!!!

Wiara i nadzieja trwaja w nas do końca.
Tylko ogień wybacza nam winy
emiland
Kibic
Na forum od 8885 dni

Odp: Pożar na Pogoni!!!! - 15/03/2003 10:46
To tylko idiota mógł zrobić. Pożar kas nie trafia w Gondora (stadion należy do miasta). To tylko uszczupli środki na funkcjonowanie klubu właśnie z UM

Emil
Sadu
Kibic
Na forum od 8397 dni

Odp: Pożar na Pogoni!!!! - 15/03/2003 14:34
co za popierdoleniec podpala teren mojego kochanego klubu, na zegarze powiesic chuja za jaja

...idę sobie swą dzielnicą ,z podniesioną przyłbicą i wyzwaniu stawiam czoła wierzę, że podołać zdołam...
Steryd
Kibic
Na forum od 8826 dni

**

Odp: Pożar na Pogoni!!!! - 15/03/2003 14:39
Sadu - nie koniecznie zegar.
Mozna go powiesic na jednym z masztow od jupiterow :P
:biggrinyoyoA:

1948
Sadu
Kibic
Na forum od 8397 dni

Odp: Pożar na Pogoni!!!! - 15/03/2003 15:47
no fakt portal, ewentualnie mozna mu naciac brzuch i zrzucic z tego jupitera, wtedy wszystkie flaki by mu wyskoczyly :) a moze powiesic go na tej kamerze ktora z gory filmuje mecze dla Canal+?

...idę sobie swą dzielnicą ,z podniesioną przyłbicą i wyzwaniu stawiam czoła wierzę, że podołać zdołam...
Lechitka
Kibic
Na forum od 8496 dni

Odp: Pożar na Pogoni!!!! - 17/03/2003 01:26
Sadu a raczej Świr sory ale przyzwyczaiłam sie już jeśli pozwolisz nie reaguj tak gorączkowo przemoc jest niewskazana no i ten biedny delikwent uległ by poważnemu uszkodzeniu

P.S
Już wiem skąd sie bierze tyle głosów na Pogoń w mistrzostwach
:before:

...byc gwiazdą, gwiazdą, ludzi fantazją, wyzwalać zazdrośc, ja chce być gwiazdą...

To jest ta bejbe Vasyla? :D
 - 1  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1769065585 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.08 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005