Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Kondor - kolejny temat << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
One_of_Them
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8511 dni

**

Kondor - kolejny temat - 27/01/2003 22:45
Wiecie, zastanawia mnie jedno. Czy rozgonienie na cztery wiatry najlepszych zawodników, ściągnięcie do Szczecina działaczy w stylu Wernera, teraz doprowadzenie do zupełnego rozkładu drużyny Pogoni - czy to nie mogłoby zostać podciagnięte pod działanie na szkodę spółki???

I ciekawe, czy audyt w Pogoni przypadkiem nie wykaże, że Kondor dał na działalność klubu mniej pieniędzy niż 7 milionów...?

Nie czytałem umowy między miastem i Kondorem (kondomem), ale ponoć był tam zapis, że Kondor zobowiązuje się do utrzymania drużyny na I-ligowym poziomie. To jest I-ligowy poziom? Poza tym, teraz pie***li wokoło głupoty jak to on spłacał ZUSowi zadłużenie. A co, nie wiedział o zadłużeniu jak tu przychodził? Nie przebadał wszystkich dokumentów? Nie? No to jest biznesmenem do dupy, tak jak i działaczem.

A niedotrzymanie warunków umowy powinno skłonić miasto do jej wypowiedzenia.

Najprawdziwszy Piknik
vitos
Kibic
Na forum od 8716 dni

Odp: Kondor - kolejny temat - 28/01/2003 10:53
teraz już wszyscy kibice mają kręćka.
Co jest lepsze: 1.współpraca z podejrzanym biznesmenem jakim jest Gondor (artykuły o nim były w Gazecie Wyborczej)
2. to samo z równie podejrzanym Turkiem
3. egzystencja klubbu na poziomie najniższych klas rozgrywkowych bez "sponsorów"

pozdro dla kibiców POGONI

JAKOŚ TO BĘDZIE....

***** Kibicuję Pogoni, reszta się nie liczy *****
dary
Kibic
Na forum od 8616 dni

Odp: Kondor - kolejny temat - 28/01/2003 15:50
o czym wy mówicie? o jakich umowach? a niby kto je podpisał?

POGOŃ TO MY !
One_of_Them
Kibic
Na forum od 8511 dni

**

Odp: Kondor - kolejny temat - 28/01/2003 16:51
Jak to o jakich - o tych, na podstawie ktorych Gondor "gospodarzy" teraz w Pogoni. W obrocie gospodarczym nic nie obywa się bez umów, bo nie bierze się nic na słowo honoru, ne?

Najprawdziwszy Piknik
piges
Kibic
Na forum od 8695 dni

Odp: Kondor - kolejny temat - 28/01/2003 17:43
Umowy o któtrych piszesz nie zostały ciągle podpisane. To właśnie o nie toczy się ciągle spór. A Gondor gospodarzy w Pogoni bo odkupił w niej udziały od Turasa.

Pozdrawiam.

spiewracaZAWSZE I TYLKO POGOŃracaspiew
One_of_Them
Kibic
Na forum od 8511 dni

**

Odp: Kondor - kolejny temat - 28/01/2003 18:25
Aha, no ale skoro Gondor odkupił od Bekdasa udziały, to jest jego następcą prawnym, czyli jest stroną umów o prowadzeniu Pogoni, jakie z RM podpisał Bekdas.

Najprawdziwszy Piknik
piges
Kibic
Na forum od 8695 dni

Odp: Kondor - kolejny temat - 28/01/2003 19:36
Begdas też niewiele podpisał. Bynajmniej nic z czego jasno wynikałoby co ma się dziać z Pogonią.

spiewracaZAWSZE I TYLKO POGOŃracaspiew
One_of_Them
Kibic
Na forum od 8511 dni

**

Odp: Kondor - kolejny temat - 28/01/2003 19:41
Juz wiem, o jaką umowę mi chodziło - o umowę założycielską Sportowej Spółki Akcyjnej. Tego słowa mi brakowało :>

Najprawdziwszy Piknik
kamyk
Kibic
Na forum od 8474 dni

Odp: Kondor - kolejny temat - 29/01/2003 12:17
ja powiem tyle: nigdy w zyciu nie dawac Naszej Pogoni temu Kondonowi!!!! jemu wogle nie zalezy na druzynie lecz na pieniadzach. niech spindala ze szczecina tak szybko jak sie tu pojawil!!!

- 1  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1769082465 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.02 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005