Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Pogon 2003 << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Steryd
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8826 dni

**

Pogon 2003 - 23/01/2003 11:49
3 lata negocjacji z inwestorami sa bezowocne.Bekdas,Gondor - tacy ludzie nie moga rzadzic Pogonia.Nie ma co liczyc na pseudo sponsorow.Mam nadzieje,ze nie dojdzie do podpisania porozumien.Trzeba sobie jasno powiedziec,ze Pogon to obecnie finansowy bankrut,ktorego juz nie uratuje zaden "biznesman".Wszyscy obiecuja zlote gruszki,ale plonow nie ma i nie bedzie.Nie ma zawodnikow,nie ma treningow.
Fuzja??Posuniecie ryzykowne,ale moze byc z niego wiele korzysci.Chemik Police-klub,ktory gra w 3 lidze.Znalezc odpowiednich ludzi z kapitalem pienieznym i majacych pomysl na ten "interes".Jest juz szansa,swiatelko w tunelu.Dla mnie jest to pomysl nr 1.
B klasa??Zbyt gleboko jak dla mnie.Chyba troche przesadzony pomysl.Sporo lat minie,zanim awansujemy wyzej.Watpie,aby ktokolwiek chcial inwestowac w takiej klasie rozgrywkowej.Nikt z powaznymi pieniedzmi nie pojdzie na taki uklad.

POTRZEBNI SA LUDZIE Z REGIONU,KTORZY MAJA WIELE WSPOLNEGO ZE SZCZECINEM I POSTAWIA NA TEJ SAMEJ POLCE SPORT I INTERESY.BEKDAS POSTAWIL TYLKO NA SPORT.NAROBIL GIGANTYCZNYCH DLUGOW.GONDOR STAWIA NA BIZNES,A SPORT PRZESUWA NIZEJ.ZADNA Z TYCH OPCJI PRZEDSTAWIONYCH PRZEZ PANOW B. I G. NIE SPRAWDZA SIE.

NIE LICZMY NA PODPISANIE UMOW.JUZ NIE MA NA TO CZASU.NAWET JESLI PODPISZA,NIE POZBEDZIEMY SIE DLUGOW I SMRODU WOKOL KLUBU.GONDOR NIE MA TYLE KASY,ABY TO WSZYSTKO POWIAZAC.NIE UTRZYMA POGONI W 1 LIDZE.ZNAJDZIE DOBRE WYTLUMACZENIE,ZE WSZYSTKO SIE PRZECIAGNELO.TAK CZY OWAK W TYM SEZONIE SPADAMY.DLATEGO JA JESTEM ZA FUZJA.MOZE PAN KOBYLANSKI,KTORY TAK PIEKNIE WYPOWIADAL SIE W TEJ SPRAWIE DOPOWIE COS JESZCZE I ZACZNIE DZIALAC.

1948
kamyk
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8474 dni

Odp: Pogon 2003 - 23/01/2003 15:10
jak najbardziej popieram Cie Marcin. szczecinskiej Pogoni juz raczej nikt nie pomoze a tym bardziej pan les gondor. chodzi mu tylko i wylacznie o tereny i kase z nich a nie o szczecinski zespol pilkarski. wedlug mnie, nie ma innego wyjscia jak tylko ugłosic upalosc spotrowej spolki akcyjnej i zaczac wszystko od nowa. w preciwnym wypadku wszystko moze sie toczyc przez wiele lat nic nie polepszajac sie fizycznie. mam nadzieje ze gondor nie dostanie terenow na ktorych mu zalezy i pojedzie skad przyjechal. jak sie sprawy potocza mam nadzieje ze zobaczymy niedlugo. POGON FOREVER

- 1  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1769087511 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.03 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005