| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
zróbcie kurwa coś - 23/01/2003 09:45
Kurwa jakie to wszystko popierdolone.Jestem z Poznania i wiem ze kibice Pogoni sie gryza z kibicami Lecha ale nie o to mi teraz chodzi.
Ja chce dla Pgoni jak najlepiej bo ekstraklasa bez Pogoni to co to jest za ekstraklasa.Mecze pomiedzy Lechem a Pogonia czy miedzy Pogonia a Legia sciaga tlumy na stadionach.Na tego typu meczach jest najlepsza klima.Przykladem moze byc mecz Pucharu Polski w zeszlym sezonie miedzy Lechem a Pogonia zakonczony karnymi.Kto z Was byl ten na pewno wie o co mi chodzi.
Takze zycze Wam aby Waszukochany klub nadal funkcjonowal w nieskonczonnosc i aby podobnie jak Lech nigdy by nie spadł.
Pozdrówka dla Szczeicna i mocno wierze w to ze zobaczymy sie w Poznaniu.
Narazinka
|
pozdrówka dla was
|
|
|
|
Odp: zróbcie kurwa coś - 23/01/2003 11:31
Mozemy jedynie wierzyc,ze wszystko jako tako sie skonczy.Dobrze nie bedzie,ale mozna to rozegrac tak,aby Pogon ucierpiala jak najmniej.Cel numer jeden - przystapic do rozgrywek wiosna.Po spadku do 2 ligi szybko sie podniesc i powrocic w szeregi pierwszoligowcow,ale bez Gondora.Drugi wariant - fuzja z Chemikiem Police (inne kluby raczej nie wchodza w rachube) co jest bardziej drastyczne,ale realnie patrzac,po 3-4 latach jestesmy znow w pierwszej lidze.Trzecia opcja- upadlosc,pozyskanie srodkow i tworzenie nowej druzyny.Potrzeba do tego MADRYCH LUDZI.Nie takich jak urzedasy i Gondor.Szkoda,ze lokalne firmy nie pedza na pomoc Pogoni.W sumie nie ma sie co dziwic.Bankruta nikt nie bedzie na sile reanimowal.Dlatego po fuzji,badz utworzeniu nowej druzyny czesc z nich powinna zmienic zdanie.
Przyklad: Kolporter Korona Kielce...Buduja od nowa klub,ktory kiedys wiele znaczyl na pilkarskiej mapie Polski.Moze i nam sie uda..
|
1948
|
|
|
|
Odp: zróbcie kurwa coś - 23/01/2003 12:03
kurwa cos trzeba zrobic z ta nasza Pogońia bo jak tak dalej pojdie to grozi naszej Pogońi spadek do 3 ligi. wladze i wszyscy inni zrobcie cos z soba , podejmijcie wreszce odpowiednie decyzje i dajcie nam kibicowac naszemu klubowi , do wladz , jestescie pojebusami ktorzy trrzymaja sie tylko stolka , a nic nie robicie dla szczecina , zastanowcie sie nad swoimi decyzjami .POGON WALCZACA
|
liga sie bawi
|
|
|
|
Odp: zróbcie kurwa coś - 27/01/2003 22:54
Ha, jutro ponoć negocjacje mają zostać zerwane............. Papatki 
:cwmdie: :hanged: KONDOR :behead: :buzz_saw: :Instagib:
:greenchainsaw: :Guillotine_anim: JURCZYK :greenhammer: :321:
|
Najprawdziwszy Piknik
|
|
|
|
Odp: zróbcie kurwa coś - 28/01/2003 10:46
No proszę! Nawet od lechity można usłyszeć ciepłe słowa.. 
Szulaj - dzięki.
Animozje animozjami a Prawdziwy Kibic wie co znaczy dla fana utrata klubu.
:2gunsfiring: PSEUDOBIZNEZMENI
|
***** Kibicuję Pogoni, reszta się nie liczy *****
|
|
|
|
Odp: zróbcie kurwa coś - 28/01/2003 10:49
Szulaj ale z Ciebie lizus ! Owszem też bym wolał żeby Pogoń została bo napewno mecze z nią są ciekawsze niż np. ze Świtem ale bez takiego wazeliniarstwa ! Jak my spadaliśmy do 2 ligi i później jak groził nam spadek do 3 ligi to nikt się tak nami zbytnio nie przejmowa, że nie wspomnę o tekstach w stylu " O co ja widze Lech w 2 lidze!"
POZDR
|
Wiara Lecha

GG 3535638
http://michciaprimo.blog.pl
|
|
|
|
|
|
|
Odp: zróbcie kurwa coś - 28/01/2003 13:17
Primo: co innego spadek w stylu sportowym ( czego wam życzę) a co innego w takim jak Pogoń
nie no bez przesady ja im nie zycze zeby spadli i nigdy nie zyczylem ..takie kluby jak lech i Pogoń musza grac w 1 lidze...primo wy mieliscie calkiem inna sytuacje..waszemu klubowi nie grozil calkowity rozpad tylko jedynie spadek do 2 ligi a to roznica
|
BJJ IS THE BEST FUCK THE REST
|
|
|
|
Odp: zróbcie kurwa coś - 28/01/2003 17:14
No niezupełnie ... kłopoty finansowe też mieliśmy i mogło być bardzo źle. Na szczęście nowi prezesi do tego nie dopuścili. I faktycznie uważam że lepsza liga z Pogonią niż bez niej.
POZDR
|
Wiara Lecha

GG 3535638
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: zróbcie kurwa coś - 29/01/2003 09:43
Oczywiście z tym życzeniem spadku to trochę żartowałem. Napisałem tak dla przekory ale wiadomo, że mecze naszych drużyn są zawsze ciekawe i wyzwalają emocje.
Czy jeszcze kiedyś się spotkamy w ! lidze? oby.
pozdro
|
***** Kibicuję Pogoni, reszta się nie liczy *****
|
|
|
|
|
|
|
Odp: zróbcie kurwa coś - 29/01/2003 18:30
Hej Primo my się w Warszawie wcale nie cieszyliśmy z waszego spadku.
Jak jesteście w pierwszej lidze to zawsze Legia może wam dać w dupe...
:biggrinking:
|
Czarna e(L)ka w kółeczku się mieni!!!
Visca el Barca!!!
|
|
|
|
Odp: zróbcie kurwa coś - 29/01/2003 21:05
Ale z Ciebie optymista qbajag Nie wiem czy zawsze możecie nam dać w dupę ale jedno jest pewne ... zawsze możecie spróbować ! A to już jest coś. Ja nielubię Pogoni i tego nie ukrywam ... ale podkreślam to z uporem wolę żeby Lech grał z Pogonią niż z jakim pierdolonym Świtem ! Co to będzie niedługo za liga ? Wronki, Grodzisk, Nowy Dwór, Wodzisław ... same wiochy po 10-30 tys. mieszkańców. Drużyny takie sobie, stadiony ( o ile można tak to nazwać) malutkie i zero jakichkolwiek opraw i dopingu. Doping jak jest to tylko u siebie o wyjazdach należy raczej zapomnieć ... chyba że gdzieś blisko. Z Pogonią to chociaż wygląda inaczej ... kibice jeżdżą na wyjazdy licznie i nawet jak w Szczecinie na mecz przyjdzie 5-6 tys. ludzi to i tak jest to tyle ile np. we Wronkach przychodzi na mecz pucharu UEFA. Zresztą tam średnia widzów na mecz wynosi może z 1-1,5 tys. na mecz.
A co do Szulaja to to co napisał to zwykłe podlizywanie ...
POZDR dla wszystkich kibiców i Ultrasów !!! [Ostatnio edytowane przez Primo21: 2003-01-29 21:05]
|
Wiara Lecha

GG 3535638
|
|
|
|
Odp: zróbcie kurwa coś - 04/02/2003 00:07
Przypominam słynny cytat: "Wróg, ale swój - na własnej krwi wyhodowany - na co nam szukać innego?" Dlatego też wolę eLcha w I lidze niż Groclin i rozumiem, dlaczego niektórzy z Poznania chcą Pogoni tamże (dla pełnej jasności - chodzi o I ligę :-))
|
MKS po życia kres!!!
|
|
|
|
Odp: Brawo SZULAJ ! - 08/02/2003 11:31
Dzięki ci Szulaj za mądrą wypowiedź. Mecze Pogoni z Lechem zawsze były emocjonujące i - jak piszesz - ściągały tłumy na stadiony. I choć kibice obu drużyn urągają sobie nawzajem, to myślę że tak naprawdę nie ma w tym żadnej nienawiści.
Serdecznie pozdrawiam wszystich kibiców w Poznaniu. Jeszcze Pogoń nie zginęła!!!
|
Helmut von Holzbein
|
|
|
- 1
-
|