| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Co sie stanie jak Pogoń przestanie istniec??? - 22/01/2003 19:25
sadze ze nie tylko Ty masz takie czarne mysli, przygnebienie dopada chyba wszystkich... konczy sie jakas era, okres ( u mnie lat -nastu) gdzie beztrosko chodzilo sie na mecze, cieszylo sie ze zwyciestwa, przezywalo spadki do II ligi ale wszystko dzialo sie na boisku (no prawie )
anyway, chcialem powiedziec ze bez Pogoni, nie wiem jeszcze co ale nigdy (oby nie) nie bedzie tak samo, mam wrazenie ze mnie okradziono, ze teraz tylko ze smutkiem mozna wspominac jak to bylo kiedys...
poza tym, zadna dyscyplina sportu w Szczecinie nie blyszczy, zostaniemy bez niczego... i niech mi nikt nie mowi ze to dobrze, ze zaoszczedzimy kupe kasy, a gowno tam !
mimo to, jeszcze wierze, ze moze nie dzisiaj, nie jutro ale sie podniesiemy (nie mamy wyjscia!!!)
a na koniec:
NA POHYBEL SKURWYSYNOM !!!
|
--
Yakumo
'Viva la Revolution'
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Co sie stanie jak Pogoń przestanie istniec??? - 22/01/2003 20:23
Pogoń nie zginie bo na to nie pozwolimy!
Myśle,że nie ma sensu dalszy lament nad rozlanym mlekiem - kłótnie czy coś było potrzebne czy nie odłózymy na bok bo walka sie jeszcze nie skonczyła!
Gdy zapowiadałem miesiąc temu Manifestacje napisałem , ze stanie sie coś czego Szczecin dawno nie widzidział i w pewnym sensie tak było.
Skoro prośby,apele i rozmowy niczego nie wnosza to zaczniemy działac zgodnie z zasadą jak nie prośbą - to groźbą!
Przestancie sie więc sprzeczać i obrażać na wzajem - wydzwiek i ocena poniedziałkowych wydarzeń sprytnie zmanipulowana przez media i rzecznika prasowego Łucje Dziedzic-Król ma m.in na celu odwrócenie "kota ogonem" i skłócenie nas!
Nie pozwólcie soba manipulować - myślcie sami i ... NIE SKŁADAJCIE BRONI!
Walczymy w słusznej idei - walczymy o klub,byt i przetrwanie!
NIE MA SZCZECINA BEZ POGONI! i to hasło będzie sie śniło po nocach nie jednemu Prezydentowi,Radnemu czy innemu skorumpowanemu urzędasowi!
Zadbajmy o to wspolnie!
|
|
|
|
|
Odp: Co sie stanie jak Pogoń przestanie istniec??? - 23/01/2003 08:39
Pogoń nie przestanie istnieć doputy, dopóki ma swoich kiiców !!!!!!! Nie ma co mysleć o tym, że nie będzie nszego ukochanego klubu. Teraz tylko w nas tkwi siła Pogoni. To co się dzieje nie napawa optymizmem, ale musimy być pełni wiary, że wszystko ędzie dobrze.
Jak nie będzie Pogoni nic mnie już nie zatrzyma w tym mieście. Pogoń to moje życie. Pierwszy mój pobyt na meczu to końcówka lat 70, gdzie jeszcze robiłem w pieluchy i nie bardzo wiedziałem co się dzieje wokół mnie. Pierwsze ślady po spotkaniu z MO to również stadion na Twardowskiego. Pierwsza widziana flaga klubowa z prawdziwego zdarzenia to flaga Verony.
Bez Pogoni nic już nie będzie.
|
 ZAWSZE I TYLKO POGOŃ
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Co sie stanie jak Pogoń przestanie istniec??? - 23/01/2003 09:22
NIE WOLNO SIE PODDAWAC PANOWIE POGON ZAWSZE BEDZIE, PUKI ZYJE I ODDYCHA TO NIE WOLNO JEJ CHOWAC DO GROBU..........ZAWSZE ISTNIEJE JAKIES SWIATELKO W TUNELU.........
POWIEM JESZCZE TYLKO ZE NIGDY NIE WYBACZE TYM LUDZIA CO NISZCZA NASZ KLUB TEGO CO ZROBILI ---- ZA TO WSZYSTKO......NIENAWIDZE ICH
|
|
|
|
|
Odp: Co sie stanie jak Pogoń przestanie istniec??? - 23/01/2003 19:09
nieprzestanie istniec, puki my zyjemy, poczatek sie zaczal, teraz nie mozna spoczac na laurach, zabiora nam stadion to bedziemy sie spotykac w miescie to kiedy nastepna manifestacja?
|
Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
|
|
|
|
Odp: Co sie stanie jak Pogoń przestanie istniec??? - 23/01/2003 20:27
BĘDZIE DOBRZE Musi być!! Poniedziałek był pierwszą fazą protesu przeciwko degręgoladzie, ale jeżeli klub upadnie to będą dalsze części manifestacji (czyt. rozpaczy) i wtedy juz straty nie będą wynosiły 20.00 tyś . zł. tylko wiele wiele więcej - sam się o to postaram POZDRAWIAM WSZYSTKICH WIERNYCH KIBICÓW TYCH Co BYLI NA MANIFEŚCIE oraz NA CZĘŚCI PUŹNIEJSZEJ CZYLI NA WSZYSTKICH PLACACH I ULICACH ...
|
Ojcze Święty na zawsze pozostaniesz w naszej pamięci
|
|
|
|
|
|
|
|
|
- 1