| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Po spotkaniu Jurczyka z Gondorem - 07/01/2003 22:12
Dzisiaj Jurczyk spotkal sie z Gondorem. Pdobno rozmowy wypadly pomyslnie. Co o tym sadzicie?? Podpisze czy nie podpisze tych umow?? To juz naprawde ostatnia szansa na pierwszoligowoa Pogon wiec miejmy nadzieje... po raz ostatni
|
Pink Floyd - The Biggest Band On The World
Pogon Szczecin - The Biggest Club On The World
|
|
|
|
Odp: Po spotkaniu Jurczyka z Gondorem - 07/01/2003 22:31
Gra nie idzie o to czy Pogoń będzie pierwszoligowcem (bo to z taka kadra,zdobycza punktowa po jesieni i sposobem zarzadzania klubem przez Gondorowicza jest po prostu nie mozliwe) ale o to aby wyszła z bagna w które ja wpakowali kolejni decydenci!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Po spotkaniu Jurczyka z Gondorem - 08/01/2003 10:10
Mnie tylko wkurwiło to że gondorczyk tak z luzikiem mówił "nie ukrywałem faktu że jesienią w kilku meczach postawa naszych piłkarzy byłe nie fair.Mieliśmy co do tego uzasadnione podejrzenia".To czemu nie wyjebał ich wszystkich?Albo do prokuratury, a teraz to każdy może cos takiego powiedzieć.Choć po meczu z Lechem sam miałem takie podejrzenia.Czekam więc na dalsze rewolacje gondorczyka z niecierpliwością.No i którzy konkretnie jeśli te podejrzenia były uzasadnione.
Całym tym syfem już się rzygać chce...
|
|
|
|
|
Odp: Po spotkaniu Jurczyka z Gondorem - 08/01/2003 10:31
ony, dobre pytanie, tez sobie je zadałem, a może on brał udział w tych "faktach że jesienią w kilku meczach postawa naszych piłkarzy byłe nie fair.Mieliśmy co do tego uzasadnione podejrzenia" 
ps. główny powód i chyba każdy go zapamieta na długo: Pogoń - Lech
|
|
|
|
- 1
-
|