| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Drukować PLAKATY!!!! - 03/01/2003 17:29
drukujcie plakaty dotyczące manigestacj. ja mam 30 sztuk(kserowałem je) i teraz bede je rozwieszał na mieście mam nadziej że zrobicie to samo i na manifesetcji zjawi sie mnópstwo ludzików
POGOŃ (ULTRAS) SZCZECIN
|
Życie nie składa się z oddychania...Tylko z chwil które zapierają dech w piersiach
|
|
|
|
Odp: Drukować PLAKATY!!!! - 03/01/2003 17:49
Ja mam juz 10. Ale w poniedziałem postaram się odbić 50 i rozwiesic po Gumieńcach. Dziś juz powiesiłem w LO-4 i w miejscach najbardziej obleganych na Gumieńcach. POZDRAWIAM I ZACHĘCAM DO TEGO SAMEGO. Ksero niejest tak drogie żeby niemożna było tego odbić sobie w kilkunastu egzemplarzach (koszt 10-20 gr/szt.) i rozwiesić po mieście.
|
Ojcze Święty na zawsze pozostaniesz w naszej pamięci
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Drukować PLAKATY!!!! - 06/01/2003 15:44
Drukowac, kserowac!!! Akcja z plakatami na manifestacje musi byc duzoo wieksza niz przed meczem z Lechem! Polecam takze kupno specjalnego papieru (naklejanego) do drukarki i zrobienie troche mniejszych nalepek(wlepek), cel - autobusy, tramwaje, przystanki itp.
|
"Czy było warto? Oczywiście kurwa, że było"
|
|
|
|
Odp: Drukować PLAKATY!!!! - 06/01/2003 17:20
Jak wam moge poradzic to przy Rondzie przyCarreefourze (koło przystanku jest biało-niebieska budka i biorą tylko 11 gr od A4. Ja zkserowałem 100 i od jutra rozwieszam. Jutro też atakuje lo6
|
|
|
|
|
Odp: Drukować PLAKATY!!!! - 06/01/2003 18:38
no i to mi sie podoba wszyscy pod pomnik!!!!!!! aha doszły mnie słuchy że manifestacja jest przełożona na 20 prawda to
|
Życie nie składa się z oddychania...Tylko z chwil które zapierają dech w piersiach
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Drukować PLAKATY!!!! - 06/01/2003 21:08
MAYDAY - raz juz pisales,ze slyszales o przelozeniu manifestacji na 20.
Na chuj zamet siejesz i drugi raz pytasz o to samo,skoro i tak wiesz,ze uzyskasz taka sama odpowiedz.Zastanow sie 2...5...10...... razy,zanim jeszcze raz taka bzdure puscisz na forum.
|
1948
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Drukować PLAKATY!!!! - 14/01/2003 16:03
Widze ze wszyscy pracuja Juz zaatakowalem lo21 i gimnazjum obok Plac Rodla jest moj. Kurwa stracilem juz 40zl na ksero bo od kuzyna wydrukowalem juz 100. A ponadto tuszu do drukarki juz nie mam Ale jest ok. im wiecej ludzi tym lepiej !!!!
|
Hold skladam temu miastu...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Drukować PLAKATY!!!! - 15/01/2003 14:55
PORTEKBOY- nie bede z tobą komplętemował bo twój poziom IQ nie leży w brodziku mojch intelektualnych potrzeb i nasza wspólna wymiana zdań nie ma sensu.........
|
|
|
|
|
Odp: Drukować PLAKATY!!!! - 15/01/2003 21:06
Ja obkleje Nebuszewo i centrum w piątek lub sobotę rano. Tak to pozrywaja i gówno to da. Nawert jak ktos przeczyta to zapomni. No chyba ze to zorbi w sobote lub niedziele. JAZDA SZCZECIN
|
|
|
|
- 1
-
|