| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
propozycja!!!! - 22/12/2002 05:38
mam propozycje do operatorow tej strony (oczywiscie szcuneczek do nich ) zeby zalozyc taki dzial typowo kibicowski (chuliganski) jak np hyde park (powtarzam jak np) zeby sie wypowiadali ludzie kumaci a nie jakies mongoly co caly dzien siedza przed netem i gadaja glupoty (nickow nie bede wymienial)poprostu typowe wiadomosci kibicowskie...co o tym myslicie wszyscy...tylko prosze bez krytyki...poprostu co o tym myslicie
|
BJJ IS THE BEST FUCK THE REST
|
|
|
|
Odp: propozycja!!!! - 22/12/2002 05:43
raczej bez krytyki ...chodzi mi o to zeby kazdy sie wypowiedzial co o tym mysli a nie krytykowal tego tematu ..bo znajda sie tacy napewno...
|
BJJ IS THE BEST FUCK THE REST
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: propozycja!!!! - 22/12/2002 11:46
Cos mi sie wydaje ,ze propozycja jednak nie wypali...Ktos kiedys wspominal ,ze Pogońonline stala sie oficjalnym partnerem SSA Pogon i gdyby powstal dzial Hool's to znaczylobu ,ze posrednio klub utozsamia sie z takimi dzialaniami...A tak chyba nie jest...Mogloby to skonczyc wspolprace na lini redakcja-klub (koniec chatow i rozmow w klubie)...Z mojej jednak strony nie widze problemu z takim dzalem...Dla kazdego cos dobrego ...
|
Jak rozjebiecie juz wszystko to pie*dolnijcie sie w leb...
|
|
|
|
|
|
|
Odp: propozycja!!!! - 22/12/2002 22:15
Pomysl przyjety,
Kocek, masz racje oficjlany partner ale jako serwis a nie jako forum dyskusyjne...... mozna zrobic tak zeby nie byl dla kazdego widoczny
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: propozycja!!!! - 23/12/2002 01:35
Jak dla mnie to forum dyskusyjne jest czescia serwisu...
Aha...I jeszcze jedno...
dziki^ ...Nie uzywaj wymiennie okresen "kibicowski" i "chuliganski" (Twoj pierwszy post) bo to nie jest to samo i szczeze mowiac niewiele ma nawet ze soba wspolnego...Chuligani to chuligani a kibice to kibice...
Pozdrawiam... [Ostatnio edytowane przez kocek: 2002-12-01 01:36]
|
Jak rozjebiecie juz wszystko to pie*dolnijcie sie w leb...
|
|
|
|
Odp: propozycja!!!! - 23/12/2002 12:58
przecież w Szczecinie nie ma kibiców.. zostało nas 300 i wszyscy h*j na as kładą. nie ma chuliganów,kibiców,ultras......... nie ma nikogo!!! jesteśmy nic nie znaczącą ekipą i to sie szybko nie zmieni         TYLKO POGOŃ
|
Życie nie składa się z oddychania...Tylko z chwil które zapierają dech w piersiach
|
|
|
|
Odp: propozycja!!!! - 24/12/2002 09:35
Mayday - trzeba wierzyc,ze nadejda lepsze czasy.
Pokazemy na demonstracji,ze naprawde jestesmy i ze musza sie z nami liczyc.
Wiedza,ze im nie popuscimy.
|
1948
|
|
|
- 1
-
|