| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Wesołych Świąt!! - 20/12/2002 00:00
Jak może zauważyliście, w logu strony dodaliśmy ładną choinkę i Mikołaja, natomiast w nocy pojawiły się życzenia po prawej stronie :xmas:
[B]W imieniu swoim a także całego zespołu redakcyjnego serwisu PogonOnline.pl[/B] chciałem złożyć Wam.:
[B]Wesołych Świąt, pomyślnego nowego roku[/B] (także dla naszego klubu), i oczywiście wspaniałej nocy sylwestrowej!! :xmas:
DZIĘKI ŻE JESTEŚCIE Z NAMI!![/B]
:xmas: :xmas:
Tutaj możecie, wypisywać swoje życzenia....
|
|
|
|
|
Odp: Święta tuż, tuż ..... - 19/12/2002 10:51
Dziękuje za życzenia, i zrobie to samo : wszystkiego najlepszego , spokojnych i wesołych Świąt Bożego Narodzenia życzę REDAKCJI serwisu POGOŃONLINE i wszystkim ktoorzy czytają strone i wszystkim kibicą POGONI SZCZECIN w tych trudnych i beznadziejnych czasach troszke szczęścia i uśmiechu się przyda,
a w nowym roku panowie i panie życzę wam (i sobie przy okazji), pełnych trybun i dobrze grającej POGONI.....no i oczywiście szampańskiej zabawy sylwestrowej [Ostatnio edytowane przez brodaone: 2002-12-10 10:51]
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Święta tuż, tuż ..... - 20/12/2002 00:02
A ja zloze troche inne zyczenia.
Skladam je wszystkim,bez wyjatkow,chociaz nie wszystkich darze tu sympatia,tak samo jak niektorzy mnie.
Wesolych swiat,udanego Sylwestra,a przede wszystkim pomyslnego 2003 roku.
Moze wreszcie osoby,ktore rzadza miastem i klubem opamietaja sie i pozwola nam chociaz troche spokojniej zyc.
|
1948
|
|
|
|
Odp: Święta tuż, tuż ..... - 20/12/2002 02:45
ja bym zyczyl dobrej imprezy sylwestrowej i wielkiego obzarstwa swiatecznego i pijanstwa oczywiscie a mikolaj moze przyniesie jakies nowe dobre wiesci w sprawie klubu w co watpie niestety qrwa mac
|
|
|
|
|
Odp: Święta tuż, tuż ..... - 20/12/2002 09:37
Wszystkiego naj, naj, naj, naj w nowym roku 2003 ! Oby ten rok byl 100 razy lepszy od tego dla naszej ukochanej Pogoni czego zycze wam i sobie. Pozdrawiam wszystkich bez wyjatku.
|
Hold skladam temu miastu...
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Święta tuż, tuż ..... - 21/12/2002 22:42
ATB for all!!! Wesolych Swiat i wogole takich tam... No i niech w Nowym Roku w Pogoni dzieje sie lepiej!!!
|
Pink Floyd - The Biggest Band On The World
Pogon Szczecin - The Biggest Club On The World
|
|
|
|
|
|
|
|
|