| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Bitwy Uliczne - 16/12/2002 22:27
16.12.2002 ul. Krzywoustego ró B.Waw-y zatrzymuje sie dostawcze auto z którego wybiega osiłek i rzuca się na samochód osobowy w którym siedzi niejaki Piotr W. który natychmiastowym ruchem blokuje zamki. Jakież musiało być zdziwienie przechodniów. Chciałbym zobaczyć jego minę.
EKER DROGI KOLEGO KŁANIAM SIĘ TOBIE NISKO, A MÓWIŁEŚ ŻE TO JA JESTEM NERWOWY.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Bitwy Uliczne - 17/12/2002 02:07
jezeli to jest prawda to bardzo sie z tego ciesze ..niech ta szuja werner zobaczy ze jest ktos kto dla Pogońi moze zrobic nawet takie "kroki" ale temat troche za mocny uliczne walki lepiej by bylo "atak na pana pitra"hehe ale mimo wszystko bardzo mnie to cieszy
|
BJJ IS THE BEST FUCK THE REST
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Bitwy Uliczne - 17/12/2002 08:55
Nic o tym nie slyszalem.Szkoda,ze oficjalnej wiadomosci nie ma w tej sprawie.I pewnie nie bedzie.Wernerek nie chce przeciez szumu na temat swojej osoby.Ja go kiedys widzialem kolo siebie.Wchodzil do banku na pl Orla Bialego.Niestety szedlem z kobieta i nie chcialem przypalu robic.Mial chlopak szczescie.Tylko jednego palca wyprostowalem w jednej dloni,ale jakos go to nie wzruszylo.Udawal,ze nie widzi.
|
1948
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Bitwy Uliczne - 17/12/2002 11:27
Z kazda taka wypowiedzia mam wrazenie, ze jestes coraz mlodszy... Zaczynam watpic w to, czy jestes rzeczywiscie studentem...
Poza tym moglbys sie zdziwic bo facet raczej chyba jest w miare wysportowany...
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Bitwy Uliczne - 17/12/2002 15:07
gradus a ja mam watpliwosci czy ty jestec facetem ciota.......mozna wypierdolic wernerowi pare zebow jak posiedzi na fotelu stomatologicznym to moze przemysli swoje postepowanie burak jebany
|
|
|
|
|
Odp: Bitwy Uliczne - 17/12/2002 15:08
werner wysportowany hehehe bez przesady sprowadzil bym go do partery w 3 sekundy ale niestety za duze konsekwencje by sie z tym wiazaly i to jeszcze gdzies w centrum miasta przy banku..a dostac wyrok za taka szuje to nie dla mnie..ale z najwieksza przyjemnoscia bym go "uspil" na minute..
|
BJJ IS THE BEST FUCK THE REST
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Bitwy Uliczne - 17/12/2002 15:24
Celciusz: gadac moze kazdy. Szczegolnie w internecie...
Wiec idz i wpierdol Wernerowi jak nie jestes ciota... Ale obawiam sie, ze jednak skonczy sie na gadaniu...
|
|
|
|
|
Odp: Bitwy Uliczne - 17/12/2002 15:41
> werner wysportowany hehehe bez przesady sprowadzil bym go do partery w 3
> sekundy ale niestety za duze konsekwencje by sie z tym wiazaly
wlasnie to (konsekwencje) mialem tez mniej wiecej na mysli kiedy odpisywalem Portalboyowi...
Portalboy najpierw pisze, ze na manifestacji trzebaby zrobic jakas "chulignake" potem, ze Werner by "dostal w lampe" gdyby nie kobieta. Nie mysli o konsekwencjach. Pomijam juz to, ze jestem pewien, ze ani jednego ani drugiego by nie zrobil...
|
|
|
|
|
Odp: Bitwy Uliczne - 17/12/2002 15:48
werner wyrobil sobie takie zdanie na swoj temat u kibicow, ze kazdemu na jego widok wystepuje piana na ustach i zaciskanie zebow, a wcale jego "wysportowanie" by nie pomoglo, gdyz jest cos takiego jeszcze jak stres
jesli sie nie uczestniczylo w walkach to sie za bardzo niewie jak sie zachowac
i sie przewaznie broni,
jakim samochodem ta szuja jezdzi, ktos wie?
i pozdro dla aktywnych
|
Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
|
|
|
|
Odp: Bitwy Uliczne - 17/12/2002 16:34
Werner jest podobno od kilku dni w USA, przynajmniej miał jechać kilka dni temu . Info sprawdzone ( źródło SSA POGOŃ) !?!?!?
|
Pogoń to więcej niż klub
|
|
|
|
Odp: Bitwy Uliczne - 17/12/2002 16:55
Czyli ktos tu klamie...
Ale wersja o wyjezdzie do USA wydaje sie prawdopodobna. Paszynski ma amerykanski paszport a trzeba sie jakos kontaktowac. Przez telefon to troche niebezpieczne. Jeszcze ABW go namierzy...
|
|
|
|
|
|
|
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5