| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Co to bedzie! - 14/12/2002 11:30
Wiceprezydent Szczecina: "Świat bez Pogoni się nie zawali..."
Prezes Pogoni Les Gondor twierdzi, że zbliża się ostatni dzwonek na podpisanie umowy pomiędzy zarządem miasta, a klubem dotyczącej dzierżawy gruntów wokół stadionu... - z Leszkiem Chwatem, wiceprezydentem Szczecina rozmawiał z Dariusz Jachno z "Głosu Szczecińskiego".
- Z panem Gondorem spotkam się w poniedziałek. Rozumiem zniecierpliwienie prezesa Pogoni, ale to nie my ustalaliśmy czas trwania okresu transferowego w rozgrywkach piłkarskich. Nie mieliśmy też wpływu na termin wyborów samorządowych.
Czy podczas spotkania mogą zapaść konkretne decyzje?
- Zaznajomiliśmy się z propozycją podpisania umowy, którą otrzymaliśmy w spadku po poprzednim zarządzie. Sama lektura zajmuje sporo czasu. To bardzo skomplikowany prawnie dokument. Wczytanie się i odkrycie znajdującego się w nim drugiego i trzeciego dna, to już nie lada sztuka. Merytorycznie jesteśmy jednak bardzo dobrze przygotowani do rozmów. Spotykamy się, aby usłyszeć jakie są oczekiwania pana Gondora. Chcemy też wyjaśnić szereg wątpliwości, które nas jeszcze nurtują.
Kiedy można zatem spodziewać się decyzji? Na "tak" lub "nie", byleby tylko jakaś wreszcie była...
- Sądzę, że uda nam się podjąć ją do końca przyszłego tygodnia. Proszę jednak pamiętać, że obejmując nasze urzędy zastaliśmy wiele problemów. Pogoń jest ważna, ale na pewno w mieście są od niej ważniejsze sprawy.
Jest pan kibicem?
- Tak. Nie jestem natomiast fanatykiem futbolu. Jestem od urodzenia szczecinianinem i zapewniam, że trudno mi sobie wyobrazić Szczecin bez Pogoni. Z drugiej jednak strony świat się nie zawali, gdy zniknie ona ze sportowej mapy kraju... /serH/
Ten skurczybyk pier***** co za ludzie w tym szczecinie!
|
Pogoń To My!
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Co to bedzie! - 14/12/2002 15:20
> Z drugiej jednak strony świat się nie zawali, gdy
> zniknie ona ze sportowej mapy kraju...
co za ch*** !!! za slowa o zniknieciu z mapy kraju to mu sie naprawde nalezy porzadny lomot...
czy ktos tu poda w koncu jakas optymistyczna wiadomosc [Ostatnio edytowane przez Yakumo: 2002-12-03 15:21]
|
--
Yakumo
'Viva la Revolution'
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Co to bedzie! - 14/12/2002 16:50
Ten PAJAC po takich słowach w każdym normalnym mieście został by zdymisjowany !!!!
"z drugiej jednak strony świat się nie zawali, gdy zniknie ona ze sportowej mapy kraju" wiceprezydencie od siedmiu boleści, tak samo świat się by nie zawalił jak by ci tak przyszło żyć np. za 500 zł miesięcznie. Albo nie, stać w kolejce po zasiłek.!!
Pieprzeni dorobkiewicze tylko patrzą aby się dorwać do koryta!!
osoba, która ma takie zdanie o NASZEJ POGONI odpowiedzialna jest za:
Koordynowanie tworzenia planów i strategii rozwoju miasta oraz pozyskiwanie środków pozabudżetowych na ich realizację,
Zagospodarowanie przestrzenne miasta,
Inwestycje miejskie,
Aktywizację gospodarczą - projekty inwestycyjne,
Pomoc publiczną dla przedsiębiorców,
Handel, usługi i targowiska,
Promocję miasta,
Przeciwdziałanie bezrobociu,
Udzielanie zamówień publicznych w imieniu miasta, w zakresie związanym z powierzonymi zadaniami,
Merytoryczny nadzór nad spółkami z udziałem miasta, w zakresie związanym z powierzonymi zadaniami.
Już widzę jak Szczecin będzie wyglądał po tej kadencji 
|
.:: POGOŃ .: 1948 :. SZCZECIN ::.
|
|
|
|
Odp: Co to bedzie! - 14/12/2002 19:48
co ten DEBIL wygaduje!!! Podpalic Jurczyka razem z jego przydupasami. A tak powaznie to mogli by od razu powiedziec Gondorowi - nie dostaniesz terenow i spadaj. Nie rozumiem po co te gierki i robienie z nas kibicow idiotow. Jurczyk + Chwat = Gondor + Werner.
|
Pink Floyd - The Biggest Band On The World
Pogon Szczecin - The Biggest Club On The World
|
|
|
|
Odp: Co to bedzie! - 14/12/2002 19:57
no niestety mamy przejebane chlopcy dopuki doputy tacy ludzie beda siedziec na stolkach w Szczecinie !!!
A tego skurwysyna za jaja bym powiesil przed znakiem Szczecin z tabliczka TAkich tu nie chcemy!!!!!
|
All for PoGoN
|
|
|
|
Odp: Co to bedzie! - 14/12/2002 20:09
O KULwa! Tak, oczywiście, nic się nie stanie, jak ze sportowej mapy kraju zniknie klub z 50-letnią tradycją, jedna z wizytówek tego miasta i jeden z jego symboli, Definitywnie, nic się nie stanie!
Z takimi władzami, za 4 lata Szczecin będzie można zaorać. [Ostatnio edytowane przez One_of_Them: 2002-12-08 20:11]
|
Najprawdziwszy Piknik
|
|
|
|
Odp: Co to bedzie! - 14/12/2002 21:08
> Z drugiej jednak strony świat się nie zawali, gdy
> zniknie ona ze sportowej mapy kraju...
Wydaje mi się!, że powiedział to w celu postraszenia Gondora, że będzie miasto rozmawiać i negocjować a nie posdpisze to co im dadzą do podpisania. Dla nas kibiców to chujowo (bo im dłużej to tym mniejsza szansa na wzmocnienia), ale dla dobra miasta to wiele znaczy
POZDRÓWKA ALL
POGOŃ mojm życiem, SZCZECIN mojm miastem !!!
|
Ojcze Święty na zawsze pozostaniesz w naszej pamięci
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|