Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Manifestacja << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Shivan
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8546 dni

**

Manifestacja - 11/12/2002 20:23
Wszyscy ktorym na sercu lezy dobro Pogoni, zbieraja sie 16 grudnia
pod urzedem miasta o godzinie 12.00
chyba Cie nie zabraknie?

TYLKO POGON, TYLKO MY

Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
Steryd
Kibic
Na forum od 8826 dni

**

Odp: Manifestacja - 12/12/2002 01:54
Manifestacje juz byly i nic nie daly.
Jezeli na ostatnim meczu z Ruchem bylo 600 osob - ile przyjdzie pod urzad pokrzyczec na Jurczyka?
Idea na pewno sluszna,ale niczego to nie zmieni.
Masz wogole pozwolenie na to przedsiewziecie?

1948
dziki^
Kibic
Na forum od 8493 dni

**

Odp: Manifestacja - 12/12/2002 06:42
portaboy jak wszyscy beda myslec tak jak ty to nikogo nie bedzie......jestem za

BJJ IS THE BEST FUCK THE REST
Steryd
Kibic
Na forum od 8826 dni

**

Odp: Manifestacja - 12/12/2002 12:30
Przeciez napisalem,ze idea jest sluszna.
Myslisz,ze Jurczyk i spolka przejma sie tym.Nawet przez okno do nas nie wyjrza.Zadzwonia po psiarnie,zeby nas usuneli,bo zaklocamy porzadek.

O wiele skuteczniejsza byla by manifestacja polaczona z mala chuliganka.
Wtedy na pewno by ja zapamietali i wiedzieli by,ze nie tancza z byle kim.

1948
Matek.
Kibic
Na forum od 8617 dni

Odp: Manifestacja - 12/12/2002 13:36
Tez jestem za bo przeciesz Pogoń to my i caly czas spiewac chcemy Pogońi w szczecinie chcemy Pogońi!!!!!

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
CZY WYGRYWASZ CZY NIE JA I TAK KOCHAM CIE BO NAJLEPSZA W POLSCE JEST POGONI SZCZECIN MKS!!!!!!!!!!

Pogoń To My!
Gradus
Kibic
Na forum od 8549 dni

Odp: Manifestacja - 12/12/2002 13:41
>O wiele skuteczniejsza byla by manifestacja
> polaczona z mala chuliganka.
>Wtedy na pewno by ja zapamietali i wiedzieli by,ze
> nie tancza z byle kim.

Chyba zwariowales...
Po pierwsze co chcesz niszczyc? Samochody? Sklepy? Drzewka przy urzedzie? A moze sam urzad? Przeciez za to wszystko i tak zaplaca mieszkancy Szczecina a nie Jurczyk czy Gondor...

Po drugie czy to Ty bedziesz robil ta mala chuliganke??

Gradus
Kibic
Na forum od 8549 dni

Odp: Manifestacja - 12/12/2002 13:42
K... co jest z tym forum?? A moze to moj komputer? W kazdym razie sorry i niech moze admin to usunie...

kocek
Kibic
Na forum od 8584 dni

**

Odp: Manifestacja - 12/12/2002 14:54
> Przeciez napisalem,ze idea jest sluszna.
Myslisz,ze Jurczyk i spolka przejma
> sie tym.Nawet przez okno do nas nie wyjrza.Zadzwonia po psiarnie,zeby nas
> usuneli,bo zaklocamy porzadek.

O wiele skuteczniejsza byla by manifestacja
> polaczona z mala chuliganka.
Wtedy na pewno by ja zapamietali i wiedzieli by,ze
> nie tancza z byle kim.

Portal...Bredzisz...Chcesz im dac kolejny argument do tego ,ze Pogon przyciaga tylko maloletnich bandytow ???Przeciez po takim popisie to juz na pewno nie bedziemy zadnym partnerem w rozmowie (teraz tez nie jestesmy ale mozemy sie przynajmniej takich praw domagac )...Zreszta....D,monstracja bedzie bardziej dla nas niz dla klubu...I tak nic nie zmieni w sytuacji Pogoni ale przynamniej my,kibice,uzyskamy poczucie ,ze cos robimy...Takie jest moje zdanie...

Jak rozjebiecie juz wszystko to pie*dolnijcie sie w leb...
RobaQ
Kibic
Na forum od 8958 dni

Odp: Manifestacja - 12/12/2002 17:08
> K... co jest z tym forum?? A moze to moj komputer? W kazdym razie sorry i niech
> moze admin to usunie...

Usunalem, jakie przyczyny nie wiem - czasami sie tak zdarza jak kilka razy klikniesz wyslij a strona z napisem "odpowiedz wyslana" sie nie zdazy zaladowac.

Ziiimny jaaak polodowcowy glaaaz!
Gradus
Kibic
Na forum od 8549 dni

Odp: Manifestacja - 12/12/2002 17:25
Wiem, ze czasami sie tak zdarza ale ja nie naciskam kilka razy wyslij.
Ten problem pojawia sie wtedy jak dlugo czekam na ta strone z "odpowiedz wyslana". Byc moze moja przegladarka nie dostaje potwierdzenia i wysyla to samo kilka razy do momentu az nacisne stop. Na tym komputerze mam Netscape'a 7.0 . Moze to jest problem z przegladarka...

Pozdro.

Steryd
Kibic
Na forum od 8826 dni

**

Odp: Manifestacja - 12/12/2002 22:16
Stoczniowcy sie nie jebali i chociaz troche wywalczyli.Nie mowie tu o demolowaniu miasta,ale o konkretnej akcji.Ich jest niestety wiecej i my nie mamy co sie z nimi rownac.
Manifestacja ciezko cokolwiek osiagnac.Mozemy zrobic to tylko dla samych siebie.Oby cos z tego wyszlo,ale nie ma sie co oszukiwac,ze MY KIBICE nie mamy nic do gadania.

1948
Stary
Kibic
Na forum od 8870 dni

**

Odp: Manifestacja - 12/12/2002 23:13
Zachodzi powazne pytanie PRZECIW CZEMU lub ZA CZYM ta manifestacja?
Kibice jako grupa przeciez nie zajeli jednolitego stanowiska w stosunku do Gondora. I co bedziemy zadali podpisania tych cholernych umow? W tej chwili to byloby jak podpisanie wyroku na Pogon, zalozenie sobie petli na szyje.

Golym okiem widac jakich inwestorow szuka Gondor - nie zadne powazna szwedzkie firmy (nie wierze zeby do rozmow z takimi wogole go ktos dopuscil), a ze zwyklymi polskimi kombinatorami powiazanymi ze swiatem przestepczym.

Jesli manifestacja ma na celu wywarcie presji na Jurczyku by podpisal umowy to ja do tego reki nie przyloze.

Byc moze wypali nasze spotkanie w okresie miedzy swietami a nowym rokiem. Wtedy przedyskutujemy dokladnie sytuacje i postaramy sie o propozycje rozwiazan dla Pogoni. Wtedy wyslemy delegacje (umowimy sie na spotkanie) do urzedu i przedstawimy zarowno nasza trzezwa ocene sytuacji jak i nasze propozycje. Jesli Jurczyk faktycznie ma zamiar realizowac swoje haslo - czas na uczciwosc - to moze poslucha nas uczciwych ludzi.

Shivan
Kibic
Na forum od 8546 dni

**

Odp: Manifestacja - 13/12/2002 19:08
Do Portaiboy'a: nie ja organizuje to przedsiewziecie, ja tylko przekazuje informacje
Zebranie to ma na celu pokazac jakie jest nasze stanowisko w tej sprawie
werner i spolka powiedzieli dajcie nam 90 dni, dalismy, co pokazali wszyscy wiemy, co jeszcze moga pokazac nie chcieli bysmy wiedziec, w ciagu tych 3 miesiecy zniszczyli wszystko co mozna bylo zniszczyc w Klubie, wszystkie decyzje podejmowane byly na wspak, pokazali nam co sadza o nas kibicach
to teraz pokazemy im co My sadzimy o nich, tereny sa jedyna karta przetargowa, jesli ja dostana to klapa na calego nic juz nie bedzie do powiedzenia, odwdzeczymy sie za wszystkie ich poj... decyzje
nie widze miejsca w tym miescie dla tych zlodzieji, wszystkie zapewnienia okazuja sie klamstwem, pewnie to ze werner pracuje z darmo tez (napewno)
czas sie skanczyl niech wyp...

TYLKO POGON TYLKO MY

Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
Misiek
Kibic
Na forum od 8881 dni

Odp: Manifestacja - 13/12/2002 20:26
IDZIEMY WSZYSCY NA MANIFESTACJE!!!!!!!!! BEZ ZADNEGO ALEEEEEEE

zakochany w POGONI
zyraf
Kibic
Na forum od 8493 dni

Odp: Manifestacja - 13/12/2002 22:18
> IDZIEMY WSZYSCY NA MANIFESTACJE!!!!!!!!! BEZ ZADNEGO ALEEEEEEE

Ja będe na pewno (żadnej możliwej promocji w pobliskich sklepach nieopuszcze) AHA mam pytanie czy będą dziennikarze jak na poprzednich i ile osób można się spodziewac tam pod urzędem. Ja i paru kolesi wpadne napewno. :D
Czy będzie Policja i do której i czy wogóle ta manifestacja ma pozwolenie. NARKA do poniedziałku co z niektórymi [Ostatnio edytowane przez zyraf: 2002-12-10 22:19]

Ojcze Święty na zawsze pozostaniesz w naszej pamięci
V...
Kibic
Na forum od 8781 dni

*

Odp: Manifestacja - 14/12/2002 15:10

Ja będe na
> pewno (żadnej możliwej promocji w pobliskich sklepach nieopuszcze) AHA mam
> pytanie czy będą dziennikarze jak na poprzednich i ile osób można się spodziewac
> tam pod urzędem. Ja i paru kolesi wpadne napewno. :D
Czy będzie Policja i do
> której i czy wogóle ta manifestacja ma pozwolenie. NARKA do poniedziałku co z
> niektórymi

Przyjdzie 20 osob. Wymyslil ktos z forum i co myslisz ze przyjdzie 500 osob?! heh. Ten co tu napisal, ze w pon. ma byc manifestacja najpierw powinien to ustalic z KSPS (chocaz teraz ciezko). Nie ma sensu robic manifestacji na 30-70 osob-to bez sensu. Co da, ze pospiewasz przez godine pod UM? POzatym jak ma byc to nie lepiej w sobote czy niedziele a nie w Poniedzialek?

MKS
Steryd
Kibic
Na forum od 8826 dni

**

Odp: Manifestacja - 14/12/2002 15:43
KSPS niestety jeszcze sie sprawa nie zainteresowal.A wiadomo,ze bez nich ciezko bedzie stworzyc cokolwiek sensownego.

1948
weteran 69
Kibic
Na forum od 8451 dni

**

Odp: Manifestacja - 14/12/2002 17:35
Oi mylisz się PORTAIBOY, że KSPS nie zainteresował się demonstracją, tylko że ona musi być zrobiona od a do z , a nie przez nie wiadomo kogo i bez żadnego rozgłosu oprócz netu, to trochę za mało aby ściągnac troche ludzi pod U.M. a można się skompromitować i dać sygnał dla U.M. że jest nas niewielu i mało znaczymy. Trzeba to zrobić legalnie i szumem we wszystkich mediach , aby o niej trąbili wszyscy i była dla kiboli Pogoni ; być albo nie być dla naszego klubu.

Pogoń to więcej niż klub
brodaONE
Kibic
Na forum od 8537 dni

**

Odp: Manifestacja - 15/12/2002 08:48
Panowie moze poczekajmy z ta demonstracja na decyzje Jurczyka, jak bedzie negatywna - a wszystko na to wskazuje - poojdzmy pod urzad zorganizujmy jakas konkretna akcje znowu ulotki porozklejac prasa telewizja i odpierdolimy numer pod urzedem nie moowie o bijatyce ale o kibicach POGONI ktoorzy nie dadza dalej pluc sobie w twarz a to nam robia od paru lat
mozna zaprosic na demonstracje naszych idoli ulubiencow nie zadnych rodrigezow cioto tylko Pogońiarzy z krwi i kosci, tak moowia w gazetach ze sytuacja Pogońi jest straszna ze tak nie moze byc ze cale serce zostawili w szczecinie no to moze nam pomoga Kuras Majdan Dymkowski Dzwigu Baniak...i wielu innych moga byc z nami im tez zalezy COS TRZEBA ROBIC BO NAS WYDUPCZA WCZESNIEJ NIZ SIE SPODZIEWAMY obecnosc znanych twarzy zmieni troche wizerunek kibicoow Pogoni jako garstki na ostatnich meczach i wtedy mozna cos zdzialac.

zyraf
Kibic
Na forum od 8493 dni

Odp: Manifestacja - 15/12/2002 11:56
To w końcu jest czy niema tej manifestacji???

Ojcze Święty na zawsze pozostaniesz w naszej pamięci
 - 1  - 2  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1769095754 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.03 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005