Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> kibice??? << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
dziki^
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8493 dni

**

kibice??? - 08/12/2002 05:34
nie wiem czy wy ale ja zauwazylem z MY kibice mamygowno do powiedzenia w tej calej rozgrywce...czy myslicie ze kibice moga wplynac na decyzje jeb..... dzialaczy...bo ja mysle ze te demonstracje i tak nic nie dadza..(jak by sie je zoorganizowalo oczywiscie) sadze ze oni maja nas w dupie....mamy cos do powiedzenia czy nie??? jak myslicie jestesmy w stanie cos zrobic?????

BJJ IS THE BEST FUCK THE REST
Mayday
Kibic
Na forum od 8641 dni

Odp: kibice??? - 08/12/2002 12:28
nie

Życie nie składa się z oddychania...Tylko z chwil które zapierają dech w piersiach
Steryd
Kibic
Na forum od 8826 dni

**

Odp: kibice??? - 08/12/2002 13:53
Niestety,ale jestesmy traktowani przez dzialaczy i politykow jako swoista opozycja,ktora tylko przeszkadza w realizowaniu planow w zwiazku z rozwaleniem Pogoni.
Maja nas gleboko gdzies i zacieraja recem,ze z kazdym meczem jest nas coraz mniej.Mamy odpowiedz na pytanie,czemu Gondor nie obniza cen biletow.
Reszte kazdy dopowie sobie sam... [Ostatnio edytowane przez PoRtAlBoY: 2002-12-01 13:54]

1948
 - 1  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1769099878 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.02 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005