| Autor |
| Wiadomo¶ć |  |
|
|
|
|
|
A.B±k - 04/12/2002 13:08
Les Gondor: Arkadiusz B±k jest przymierzany
04 grudzień, 2002
Les Gondor, prezes Pogoni, powiedział w rozmowie z "Głosem", że jednym z piłkarzy, którzy przymierzani będ± do gry w portowej jedenastce jest Arkadiusz B±k. Piłkarz przyjedzie do Szczecina.
- To piłkarz urodzony w okolicy Szczecina. Wywodzi się st±d i los Pogoni na pewno nie jest mu obcy - uważa prezes Pogoni. Co na to najbardziej zainteresowany? - Nie ma takiego tematu - mówi wychowanek Polonii Warszawa. - Nikt się ze mn± z Pogoni w tej sprawie nie kontaktował. Na pewno kilka lat temu, gdy byłem młody, miałem dużo większ± ochotę na grę w Pogoni niż obecnie. Ale do Szczecina przyjadę. Wła¶nie wyprowadzam się z Warszawy, gdzie przestałem grać w Polonii. Do czasu znalezienia sobie nowego klubu, będę mieszkał w Szczecinie, w którym kupiłem sobie małe mieszkanko.
¬ródło: Głos Szczeciński
|
POGOŃ TO MY !
|
|
|
|
Odp: A.B±k - 04/12/2002 14:24
B±k to bardzo dziwny piłkarz. Ogólnie niczym nie błyszczy, ale zdarzaj± mu się mecze które potrafi sam wygrać. Ale jak transfery maj± wygl±dać tak jak ten B±ka czy piłkarzy z Wronek to na Twardowskiego nie zobaczymy wiosn± żadnego wzmocnienia Werner z Gondorem maj± plany, piłkarzy, tylko żaden z piłkarzy przymierzanych do portowej "11" o tym nie wie... Pod koniec grudnia okaże się że Werner "przespał" kolejny okres transferowy...
|
...a ¶wistak siedzi i pali ze sreberka :smoking:
|
|
|
|
Odp: A.B±k - 04/12/2002 16:39
osobiscie to nie daze tego pilkarza sympatia choc wywodzi sie z naszych okolic,bo pamietam mecze z polonia warszawa jak po strzeleniu bramki pokazywal niemile gesty do nas kibicow...ale ogolnie przydal by sie w Pogońi....jak to mowia:nie trzymaj baka w dupie niech lata po chalupie
|
BJJ IS THE BEST FUCK THE REST
|
|
|
|
Odp: A.B±k - 04/12/2002 20:52
Hmmm... Wielkim pilkarzem to moze on nie jest ale przy tym co widzielismy na Twardowskiego w tej rundzie to Bak jest jak Ronaldo.
|
Pink Floyd - The Biggest Band On The World
Pogon Szczecin - The Biggest Club On The World
|
|
|
|
Odp: A.B±k - 04/12/2002 20:56
Po tym meczu z Polonia przestalem lubic Baka, ale jak to w zyciu bywa mozna zmienic poglady, moze go bede musial polubic zlym pilkazem to Bak nie jest wiec moze bedzie wzmocnienie
|
|
|
|
|
Odp: A.B±k - 04/12/2002 22:03
Nie sadzi sie pilkarza po tym jakie jest jego zachowania dla kibicow , wg mnie nie jest najgorszym pilkarzem (przeciez ma za soba starty w reprezentacji polski) ale nie wiadomo czy on sam jest zainteresowany propozycja gry w Szczecinie ... jesli przyjdzie do Pogoni to istotnie bedzie on chyba najlepszym sposrod obecnie grajacych ..
|
Szczecin Moim Miastem Pogoń Moim Życiem !!
|
|
|
|
Odp: A.B±k - 05/12/2002 14:03
Bak na pewno bylby sporym wzmocnieniem.Ale jakos nie widzi mi sie jego gra dla Pogoni.Gondor z kumplami pewnie obudza sie kilka dni za pozno i Bak odfrunie.
|
1948
|
|
|
|
Odp: A.B±k - 06/12/2002 10:21
Rob dzieciaczku, nie sadzi sie umiejetnosci pilkarza po jego stosunku do kibicow ale jesli Bak przyjdzie do nas i bedziesz mu klaskal na trybunach tzn ze nie szanujesz samego siebie.
|
|
|
|
|
|
|
- 1
-
|