| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Zbliża się koniec roku, czas podsumowań - 06/12/2002 12:12
Jak każdy chyba wie, zbliża się wielkimi krokami nowy rok 2003 
Wiec teraz należy podsumować rok 2002 w działalności serwisu PogonOnline.pl :xmas: :xmas:
Proszę, aby jak najwięcej osób się wypowiedziało: co ich denerwowało, co się najbardziej podobało, co należy dodać a co usunąć.
Czekamy na wszystkie propozycje. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Zbliża się koniec roku, czas podsumowań - 04/12/2002 12:51
Uważam że rok 2002 zaliczyliście na 5+. Bardzo ciekawą sprawą okazały sie czaty z piłkarzami (oby w nowym roku było ich więcej ) Dodatkowo świetnie wywiązaliście sie z koszulek... A dlaczego nie 6? Bo sms-y dochadzą zbyt żadko Jesteście zdecydowanie najlepszą stroną o Pogoni i wierze że tak będzie zawsze !!!
P.S. Jeśli byłoby to możliwe to możnaby pomyśleć nad programem, który eliminowałby błędy ortograficzne (tak jak jest w Wordzie), bo błędy te troche obniżają wartość forum... To moje małe życzenie [Ostatnio edytowane przez wioro: 2002-12-02 14:28]
|
...a świstak siedzi i pali ze sreberka :smoking:
|
|
|
|
Odp: Zbliża się koniec roku, czas podsumowań - 04/12/2002 20:01
dokladnie...Serwis jest(zeby nie mowic brzydko)swietny!!!siedze na nim prawie od poczatku jego powstania i nie mam zamiaru rezygnowac..Napewno rewelacja byly tegoroczne czaty z pilkarzami..a czego brakuje..hmm...moze moglibyscie wlasnie dac troche wiecej inf.o rezerwach itd...Pozdro!!:luxhello::luxhello::luxhello::luxhello::luxhello::xmas:
|
"Badz uprzejmy miec watpliwosc"
|
|
|
|
Odp: Zbliża się koniec roku, czas podsumowań - 04/12/2002 22:00
Obecnie najlepsza strona o Pogoni w Polsce , oby tak dalej , czasami info troche spoznione , ale to rzadko sie zdarza , w roq szwankowala usluga sms , nalezaloby to w najblizszym roq poprawic albo calkowicie zlikwidowac i nie awracac sobie gitary , widac ze na forum nie najwiecej osob wpisalo sie do tego tematu , Jun proponuje zrobic ankiete tak jak kiedys co sie podoba co nie co dodac co usunac itp itd
Ale ogolnie strona extra !! Tak 3mac !!
|
Szczecin Moim Miastem Pogoń Moim Życiem !!
|
|
|
|
Odp: Zbliża się koniec roku, czas podsumowań - 05/12/2002 08:15
Stronka jest bardzo dobra. Powinny byc dzialy 4 liga (oczywiscie nasz region) i sklady (moze sa tam jakies talenty ?) a jak nie udaloby sie zalatwic skladow wszystkich druzyn to tylko sklady Pogoni II i byloby ok. powinniscie otworzyc tez dzial juniorow, ciekaw jestem jak tam sobie radza. I troche wiecej konkursow. Pomysl z chatem EKSTRA !! A te minikonkursiki co sie wygrywalo darmowe wejscie na mecz sa bomba !!!!!! A za typowanie powinna byc jakas nagroda dla zwyciescy ale oczywiscie to od was zalezy Pozdro 3majcie sie i oby tak dalej !!!!!
|
Hold skladam temu miastu...
|
|
|
|
Odp: Zbliża się koniec roku, czas podsumowań - 05/12/2002 10:59
Jest ok! Wiadomosci sa na biezaco i o to chodzi.Szkoda tylko ,ze firma ,ktora tak się interesujemy tzn.POGOŃ tak stoi jak stoi.Jestem stałym czytelnikiem tej strony i tak pozostanie.2-latka to dopiero początek a inni niech się uczą jak redagować i interesować swoich kibiców wiadomościami z klubu.No dosyć wazeliny.Tak trzymać!
ps.A moja koszulka to jeszcze jest?
|
abra
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Zbliża się koniec roku, czas podsumowań - 06/12/2002 01:08
Cóż. Niewiele można dodać. Moi przedmówcy wyrazili takie poglądy związane z działalnością serwisu jakie i Ja posiadam. Oczywiście największym Waszym sukcesem są chaty z piłkarzami. Jesteście na bieżąco z sytuacją w klubie. Nie ma przerw w "dostarczaniu" informacji. Jak widać serwis cieszy się popularnością, gdyz otrzymujecie wiele felietonów. Sympatycy Portowców mogą dzięki temu zapoznać się z szerszymi poglądami (a nie tylko tymi skrawkowymi z forum) innych kibiców. Właściwie niewiele można poprawić. Może jedynie moglibyście dodać większy zestaw spotkań do typowania (rezerwy Pogoni, juniorzy itd.).
Ps. O mały włos bym zapomniał o konkursach. To też Wasz duży plus. W końcu jeden wygrałem
|
You Know Who You Are? You Are One Big Zero!!!
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Zbliża się koniec roku, czas podsumowań - 06/12/2002 18:56
Strona bardzo dobra. Jeżeli ma to być podsumowanie to trzeba ją skonfrontować z konkurencyjną stroną. Newsy często pojawiają sie później niż u konkurencji, za to forum ostatnio chyba częściej uczęszczane niż na v.pl. Także szata graficzna lepsza. Chaty to strzał w 10-ke. Chciałbym aby po wejściu na stronę w tle było słychać piosenki o Pogoni zespołu Quo Vadis, lub żeby w dziale download możnaby je sobie ściągnąć( bo nie mam wszystkich). Na v.pl pojawiły sie one do ściągnięcia, ale zaraz je zdjęto( chyba prawa autorskie). Fajnie by było połączyć oba konkurencyjne forum w jedno(jak w lechu). Wiem że była już na ten temat dość ostra dyskusja i wyszły z tego nici, ale warto by było jeszcze raz spróbować doprowadzić do fuzji. Na pewno wspólne forum byłoby atrakcyjniejsze, niż oba teraz. Co do muzyki w tle, to wtedy strona by miała zajebistą atmosferkę
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Zbliża się koniec roku, czas podsumowań - 06/12/2002 22:48
wszystko jest ok ogolnie na 5
jak dla mnie przybalo by sie troszke wiecej wiadomosci o fanach portowej druzyny opisy spotkan, wyjazdow itd
pozdro dla wszystkich redaktorkow za dobro robote jako wykonuja i osobne dla JuNa za sprawe z koszulkami
pelen loozik
f.c. Świnooujscie
cale zycie z wariatami  
|
f.c. Świnoujscie
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Zbliża się koniec roku, czas podsumowań - 10/12/2002 17:53
> Może malutka reklama (dla dobra internautów, czyt. waszych gości). Na stronie
> www.mks-net.xu.pl jest usługa SMS-Info za DARMO! Sms-y codziennie, więc wybór
> pozostawiam Wam
Reklamuj sie na swojej stronie!:bardzo_zly: To jest zdecydowanie najlepszy serwis o Pogoni i nie zmieni tego nienajlepsza usługa sms...
|
...a świstak siedzi i pali ze sreberka :smoking:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|