Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Dudek = Norko (kto się zgadza z tym równaniem niech się wpisze) << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
zyraf
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8493 dni

Dudek = Norko (kto się zgadza z tym równaniem niech się wpisze) - 02/12/2002 00:17
:D po ostatnim meczu Liverpool'u stwierdzam że dudek gra na poziomi Norki (podobne błędy im się zdażają) O ja pierdole dalej niemoge z tej bramki Norko, a dzisiejsza Dudka mnie dobiła :D Oni są jak bliźniacy :D

Ojcze Święty na zawsze pozostaniesz w naszej pamięci
kacper01
Kibic
Na forum od 8492 dni

Odp: Dudek = Norko (kto się zgadza z tym równaniem niech się wpisze) - 02/12/2002 00:45
to moze na runde wiosenna przyjdzie do nas jako jeden z super transferow zapowiadanych przez "prezesika"????;)

Jasny^
Kibic
Na forum od 8489 dni

Odp: Dudek = Norko (kto się zgadza z tym równaniem niech się wpisze) - 02/12/2002 15:16
O kurwa zyraf zaszkowałeś mnie tym postem bez kitu. Większego głąbba chyba nigdy nie znałem......

Dudek na poziomie Norki haha
Tylko wyobraź sobie, ze Norko gra w najgorszym zespole w Ekstraklasie (jak nie w ligach I -III ) i błędy na takim poziomie ( strzał Bizackiego z .. prawej nogi ) są śmieszne
A Dudek zalicza się do jednych z lepszych GK Świata i jeden bład może się zdażyć.
Wiec nie dawaj takich porównań bo są one poprostu śmieszne.

A..
Kibic
Na forum od 8568 dni

Odp: Dudek = Norko (kto się zgadza z tym równaniem niech się wpisze) - 02/12/2002 16:28
zyraf daj spokoj...
Bez sensu jest rozpisywanie sie na temat kazdego "krzywego wykopu" Dudka.Dajcie czlowiekowi spokoj.Kazdy popelnia bledy i ma slablsze dni.Kahnowi i Bartezzowi tez sie takie klopsy zdarzaly.A polscy pseuudo-dziennikarze nie maja oczym pisac(glownie PS) i musza sie czepiac do wszystkiego i wszystkich.
A odnosnie Norko - to gry tego pana faktycznie nie warto komentowac. [Ostatnio edytowane przez Al: 2002-12-05 17:10]

zyraf
Kibic
Na forum od 8493 dni

Odp: Dudek = Norko (kto się zgadza z tym równaniem niech się wpisze) - 03/12/2002 16:52
> O kurwa zyraf zaszkowałeś mnie tym postem bez kitu. Większego głąbba chyba nigdy
> nie znałem......

Jasny sam jesteś głąbem! Zobacz, że dudek broni każdą prawą piłke lewą ręką wiec moge spokojnie stwierdzic, że daleko mu do Światowych GK. Pozatym mógł ubrać czapke z daszkiem! A jego błąd był porównaniem błędu Taibiego (2 lata temu był bramkażem Man Utd i w meczu z Southampton 3:3) puscił podobną piłke tyle że między nogami. Takie błędy to jest tragedia dla Norki i dla Dudka. Jurek ma spadek formy i jest żałosny (mam nadzieje że będzie w rezerwach Liverpool'u) w jutrzejszym meczu z Ipswich, bo mi kupon w profesjonalu niewejdzie jak on stanie.
JASNY pomyśl a potem pisz... widziałeś chociaż mecz ManUtd - Liverpool pewnie nie wiec Ci mówie, że było 2:1 (dwie z dudka winy) obydwie strzelił FORLAN 64 i 69 minuta. [Ostatnio edytowane przez zyraf: 2002-12-04 16:53]

Gaca
Kibic
Na forum od 8625 dni

**

Odp: Dudek = Norko (kto się zgadza z tym równaniem niech się wpisze) - 03/12/2002 20:16
Jasny i to nie był pierwszy błąd Dudka(nic do nieo nie mam). Gdybyś toche interesował sie piłką :D to bys wiedzial ze w ostatnim czasie Dudek puscil 3 ewidentne "szmaty" oraz takie bramki, ktore bramkarz powiien obronic, ale te z kolei do ewidentnych szmat sie jeszcze nie zaliczaja. POZDRAWIAM ALL :):D

Jasny^
Kibic
Na forum od 8489 dni

Odp: Dudek = Norko (kto się zgadza z tym równaniem niech się wpisze) - 03/12/2002 21:08
zyraf akurat mecz widziałem wiec jak nie wiesz nie gadaj

Zgoda Dudek puszczał już kiedyś szmaty ale porównanie go do Norki są tak bezsensowne jak chciałbyś porównać Raula do Kosmalskiego albo Zidana do Dubieli.

I powiem wam, że ja też nie przepadam za Dudkiem
Ale jest tak, że nie widzi się tego, że Dudek bronił w niektórych sytuacjach tak, że inny bramkarz napewno by to puścił. Widzi sie tylko jego błędy. A zobaczcie jak inaczej jest z napsatnikami?? Może on zmarnować w meczu 100000000 sytuacji a jedną strelić i już będzie bohaterem.
A w przypadku bramkarza ?? może obronić w meczu nawet 5 karnycj a 90' puści ,,szmate" z 30 metrów (dla przykładu) i już jest antybohaterem meczu?!
Bramkarz jak saper myli się tylko raz....

Wiec zyraf nie dawaj takich porównań bo są naprawde bezsensowne.
Napisz może o tym jak Dudek interweniuje a nie podnicaj się jak zdarza mu się jakiś błąd.
I jak oglądałeś mecz Man - Liv to zapewne masz C+
Jak masz C+ to zapewne widziałeś puszczoną bramkę Enckelmana.
I jakoś ten bramkarz dalej broni?!? popatrz jaki dziwne po takim błędzie......

Dudek może usiądzie na ławie z Ipswich ale i tak dostanie szanse w następnym meczu.
Dudek jest tak niewyobrażalnie słaby?? To dlaczego został najlepszym bramkarzem na wyspach w tamtym roku....???

rob :)
Kibic
Na forum od 8854 dni

**

Odp: Dudek = Norko (kto się zgadza z tym równaniem niech się wpisze) - 03/12/2002 22:30
To ze daleko mu do swiatowej klasy bramkarzy to nie znaczy ze jest gorszy od P.Norko bo to 2 całkiem inne swiaty ...

Szczecin Moim Miastem Pogoń Moim Życiem !!
Steryd
Kibic
Na forum od 8826 dni

**

Odp: Dudek = Norko (kto się zgadza z tym równaniem niech się wpisze) - 04/12/2002 01:14
Dudek jest troche przereklamowany.Teraz wszyscy znaja jego slabe strony (strzaly w prawy rog bramki).Nadal jest on najlepszym polskim bramkarzem,a porownanie do do Norki jest bezsensowne.
Kazdy ma prawo do kryzysu formy.Nikt nie jest Robocopem i nie da sie caly czas byc u szczytu formy.Kazdy popelnia bledy,nawet najlepsi bramkarze swiata.

1948
zyraf
Kibic
Na forum od 8493 dni

Odp: Dudek = Norko (kto się zgadza z tym równaniem niech się wpisze) - 04/12/2002 18:14
Co jak co ale Dudek juz napewno niejest najlepszym bramkażem polskim. Bo przecież jest najlepszy z najlepszych to Radek Majdan :D A jak by niebyło Dudek popełnił błedy takie że można go porównać z bramkażem 3 ligi wysp owczych... TaKIE BŁĘDY JAK ON ZROBIŁ W SWOJICH 3 OSTATNICH MECZACH, nietrafiają się nawet w polskiej lidze. Norko popełnił jeden błąd, a Dudek juz któryś z koleji. Pozatym błąd Norki był mniejszy niż dudka z Man Utd

pils
Kibic
Na forum od 8509 dni

Odp: Dudek = Norko (kto się zgadza z tym równaniem niech się wpisze) - 05/12/2002 21:05
zyraf moze i mas po czesci racje ale co zrobisz jak dudek wpadnie w szal zacznie wyciagac wszystkie pilki?
zesrasz sie w majty i powiesisz se plakat z jego podobizna na scianie.
Tym postem pokazales polską mentalnosc, zobacz kibicow liverpoolu, ktorzy zachowali sie zjebiscie i odspiewali dudkowi "yOU' ll never walk alone"
czym pokazali ze doceniaja go za wklad w ciagu calego sezonu.

ps. kazdy bramkarz ma prawo do bledu.
a Norko no coz "kto sie orlem nie urodzil ten latac nie bedzie" :)
pozdro [Ostatnio edytowane przez pils: 2002-12-09 21:08]

Wszystkie drogi prowadzą na Pogoń
Steryd
Kibic
Na forum od 8826 dni

**

Odp: Dudek = Norko (kto się zgadza z tym równaniem niech się wpisze) - 06/12/2002 00:08
Pils - ciesze sie,ze wytlumaczyles Zyrafowi na czym polega roznica miedzy Dudkiem a Norko.Chociaz i tak pewnie chlopak nie zrezygnuje i dalej bedzie powtarzal,ze Norko popelnil mniej bledow od Jurka.Pozdrawiam.

1948
zyraf
Kibic
Na forum od 8493 dni

Odp: Dudek = Norko (kto się zgadza z tym równaniem niech się wpisze) - 06/12/2002 16:52
BO TAKA JEST PRAWDA DUDEK NIGDY NIEBYŁ DOBRY!!! A NORKO TO JUZ INNA HISTORIA

Jasny^
Kibic
Na forum od 8489 dni

Odp: Dudek = Norko (kto się zgadza z tym równaniem niech się wpisze) - 06/12/2002 20:56
zyraf kurwa no pewnie nigdy nie był dobry i dlatego został piłkarzem roku, najlepszym bramkarzem ligi angielskiej ale chuj on zawsze był słaby. Nigdy nie bronił ja trzeba on nawet nie potrafi kopać piłki obydwiema nogami naraz co nie ?? NIe umie grać w kosza ani siatkówke a co dopiero piłka nożna
Ja pierdole jaki on jest słaby ten Dudek nasz norko to przy nim jak Toldo przy Tomasiewiczu nie ma co sie z nim równać

zyraf gratuluje ci......

wioro
Kibic
Na forum od 8624 dni

Odp: Dudek = Norko (kto się zgadza z tym równaniem niech się wpisze) - 06/12/2002 22:10
Po co wy sie klocicie w tak bezsensownym celu? Zalozyl chlopak bzdurny temat aby sobie postow nastukac a wy mu odpisujecie i powstaje konflikt...

P.S. zyraf wpisalem sie tutaj co nie oznacza ze zgadzam sie z twoim stwierdzeniem!

[Ostatnio edytowane przez wioro: 2002-12-10 22:11]

...a świstak siedzi i pali ze sreberka :smoking:
zyraf
Kibic
Na forum od 8493 dni

Odp: Dudek = Norko (kto się zgadza z tym równaniem niech się wpisze) - 06/12/2002 22:28
DObra oddaje racje
wczoraj obronił karnego i niech mu będzie (umie chłopak grać) ale nadal jest słabszy odemnie ;)
Koniec gadania na temat Dudka każdy ma swoje zdanie... Kiedyś był dobry ale to juz przeszłośc.

christoph
Kibic
Na forum od 8587 dni

**

Odp: Dudek = Norko (kto się zgadza z tym równaniem niech się wpisze) - 08/12/2002 14:19
Trafił mu się słaby okres...ok każdemu się może zdarzyć...mnie wkurzało to że wszyscy ciągle go bronili, ale na szczęście to się skończyło!!!!!

Dziękuję :)
 - 1  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1769099903 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.03 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005