| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: OBSTAWMY WYNIK MECZU POGON - RUCH - 21/11/2002 18:23
przeciez ci nie ublizam tylko pisze pokojowo wiec o co ci chodzi typujemy wynik i kazdy ma prawo do swobodnego pogladu zy ja napisalem wam ze jestescie smiecie,nie wiec nie ublizaj bo to tylko swiadczy o braku kultury osoistej nikomu tu krzywdy nie zrobilem i nikogo nie bede obrazac wiec kibic Pogońi kocha Pogoń a ja kocham ruch i to jedyna roznica jaka nas rozni reszta jest podobna
|
Na Zawsze i po smierci Niebieski
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: OBSTAWMY WYNIK MECZU POGON - RUCH - 21/11/2002 18:58
niema co sie stresowac nikt mnie nie musi zaraz kochac proforma niektorych waszych kolegow jest ok.wiec panowie bez stresu wygra lepszy albo lepiej dysponowany tego dnia stawiam na RUCH ale i wam zycze szczescia
|
|
|
|
|
Odp: OBSTAWMY WYNIK MECZU POGON - RUCH - 21/11/2002 19:04
> niema co sie stresowac nikt mnie nie musi zaraz kochac proforma niektorych
> waszych kolegow jest ok.wiec panowie bez stresu wygra lepszy albo lepiej
> dysponowany tego dnia stawiam na RUCH ale i wam zycze szczescia
A WYROBEK zawcze cool przeciez z Chorzowa u nas nikt na nim psa nie powiesi
to autorytet dla kazdego kibica RUCHU
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: OBSTAWMY WYNIK MECZU POGON - RUCH - 21/11/2002 21:11
1:1 Pogon ma male szanse Po prostu teraz Pogoń nie ma I ligowej druzyny , a ruch tak ...
Matek szkoda mi ciebie ... to jest forum na stronie Pogoni to nie znaczy ze moga sie na nim wypowiadaac tylko kibice Pogoni , mi osobiscie nie przeszkadza nikt kto sie wypowiada kulturalnie , nawet kibic lecha . Czy jak do twojego domu przychodzi ktos kto w nim nie mieszka , np dziadkowie albo sasiadka to ich bluzgasz albo wypraszasz od razu na zbity pysk ? chyba nie ... a wiec zastanow sie 3 razy zanim cos napiszesz i wtedy startuj ...
|
Szczecin Moim Miastem Pogoń Moim Życiem !!
|
|
|
|
Odp: OBSTAWMY WYNIK MECZU POGON - RUCH - 21/11/2002 21:21
moja teoria jest taka:
wygra Pogon po dobrym meczu, a pozniej beda komentarze, ze moze wcale nie jest tak zle z Pogonia, ze na wiosne po ew. wzmocnieniach to hoho! UEFA jak nic 
matek, idz sie pobaw do piaskownicy ? dla zasady lzysz niebieskich dzieciaku...
|
--
Yakumo
'Viva la Revolution'
|
|
|
|
Odp: OBSTAWMY WYNIK MECZU POGON - RUCH - 22/11/2002 14:49
> Wy kurde spadajcie z tego forum ruch ruch chorzowskie psy!!!
uspokoj sie czlowieku ... nic nie robia a ty ich jedziesz, jak chca to niech wchodza ale nie maja bluzgac, jak straca panowanie nad soba to sie ich wyzuci a teraz sa ok. wiec daj spokoj.
|
Hold skladam temu miastu...
|
|
|
|
Odp: OBSTAWMY WYNIK MECZU POGON - RUCH - 22/11/2002 16:35
ROB mylisz sie ze RUCH ma I-ligowa druzyne u nas sa te same problemy co u was RUCH ostatnio gra slabiutko jak i Pogon wiec mecz moze byc nie najciekawszym widowiskiem obym sie mylil choc nadzieje troche odzyly po meczu wygranym z Legia
|
|
|
|
- 1
- 2
-
|